Ja sam isao tuda prosle godine, krajem januara. Na DSR svugdje. Ono je kriminal.
Nisam nikad isao tim putem ali sto sam vidio ono malo na tv,ne mogu da vjerujem da autobusima idu tim putem ni ljeti,neznam dal bi se usudio ni sa ladom nivom vozit tamo zimi..
Ja sam isao tuda prosle godine, krajem januara. Na DSR svugdje. Ono je kriminal.
TAKUMI
DSR ? Deputy Superintendent Rangers, a Pakistan Rangers Gazetted officer rank ?? Ako sam ja 2005-e isao (i prosao) obicnom Solenzom dizelasom tuda po snijegu, i naletio na sleper - onda mozes i ti bez tog dynamic steer responsea ili sta li vec.... :dejection:
A put je bio tada isti kao i sada, vjerovatno. Ocaj. Zali Boze mladosti ostavljene tu.
Premotajte na 23-i minut.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Dobro ti je ispolirana soferka - vidi kako se ogleda ciklobi.....
To je odsjaj od haube![]()
Ja sam isao prosle godine i osim te jedne dionice od par km ostatak puta je dobar. Samo je potrebno prilagoditi brzinu uslovima na putu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zna li se sto je bilo na junior bridz? Stubici iz pravca sahat kule su izlomljeni
bilo za novu god
Nisam prolazio sa te strane mosta pa nisam ni primijetio,takodje primijetih na zlaticu prekoputa pumpe na semafor da je veliki znak polomljen?
Od vjetra. Udes opet kod pumpe u centar- megan teget i cini mi se astra zaboravio sam..razneseni
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nisam ja...
Originally Posted by Nk-001
neverizza....:confusion:
da prostite za crnjak - je li ovao Sasa Matic dobio vozacku?
Je li realno ovo,ovaj ga ne staje dok ne pogine.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Grand theft auto
Sent from my HTC One_M8
a ono nije lutka drugo sto udari a?
Prizor...
Iz aviona se vidi
ja pogledah opet - reko bi da je bila neka gospodja sa sve prstenom na desnu ruku... no aj'
a đe bre ka kip stoji na pješački, dako bi se kretala
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks