Page 439 of 1289 FirstFirst ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... LastLast
Results 10,951 to 10,975 of 32211

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odatle ti ide sad u tvoju postu. Samo sacekaj do sjutra-prekosjutra, mene obicno posle toga postanskog centra uvece oko 12h dodje status da je otpremljena ka mojoj posti, i ujutro status da je pristigla u moju postu i ja odem.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

vjerovatno, ali ovo je drugi put da mi pise to postanski centar. od ne znam 400 paketa samo 1x prije ovoga i tada ga je carina zadrzala.:disgust:

i kako mrzim ebay gadni , znaci 3x narucim nesto i stigne mi mail da je prodavac odbio da posalje i trazi jos 50e za postarinu a za koju vec platih nekih 30e, ali mu malo. i nista to je to,prodavac otkaze sve i zdrao , boli ga patka a ja bi mu najradje sashio negativni feedback ali k.rac. ne moze

par puta sam i dobio slicam mail kao ovaj npr upravo sada.
    "Hi

Yes, it would be sent tomorrow. I had problems sending it with Postal Services, because they do not take orders for your country. Would you advise for an alternative ? I have found a courier that i will try to send with tomorrow, but if you know a better way please let me know."

vazda neke muke kad treba stici paket u ovu prchvaru.
    Last edited by *lucifer*; 12-01-15 at 21:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E ne znam, sa tim Ebay-om i Crnom Gorom vazda neke muke.
    Mene za svaki paket pise to isto kao i tebe, posle toga ide "Otpremljena ka posti toj i toj", ali za svaki. Do sad nisam imao problema. Doduse najgore iskustvo imam sa Royal Mail-om(spori su to je nevidjeno) i DHL-om(takodje spori). Izgleda samo mene to rade.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

nijesi jedini:eagerness:. ona slicica od prije je paket poslat preko DHL-a . poslat je 08.12. eto ga tek sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odakle ti je poslat paket DHL-om?
    Moj je dostavljen DHL-u u petak, nadam se do kraja one tamo nedelje da ce ga dostaviti iz Njemacke. Inace pakete iz Poljske i Ceske cekam redovno max 10 radnih dana(doduse njihovom postom). A sa DHL-om imam lose iskustvo(spora dostava) ali iz daljih destinacija, vidjecemo koliko ce mu trebati iz Njemacke do CG, ja se nadam da ce do utorka/srijede biti odje, inace bruka jos jednom.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

pa iz Njemacke je. ali prodavac ili sam DHL je nesto za.ebao paket umjesto u MNE stigo je u Rumuniju. i tamo bjejao 10 dana pa se opet vratio u Njemacku pa poslat odje... da ne objasnjavam eo vidi sam ...

i carina ga garant preuzela. moram sutra da se cimam sa njima

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

10-01-2015 10:15 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu

za koliko ce mi biti roba dostavljena, ili kad je ja mogu preuzeti na postu?

obicno kad radim preko poste mi nije hitna roba pa ovo nijesam ni gledao ali ovaj put se nesto bas oduzi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Za divno cudo mene danas status na DHL da je poslata u CG, kao tebe ova treca odozdo, nadam se u ovih par dana da ce biti to u CG, ne salju valjda drumskim saobracajem, a ne kao tebe 20 dana iz Njemacke do CG.

@Thor, posle ovoga posiljka ide u Postanski Centar pa u tvoju postu, ja se nadam do kraja nedelje da ce biti kod tebe. Ne znam zasto to nisu poslali u centar juce ili danas. :/

Last edited by Sasamannn; 13-01-15 at 11:20.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zahvaljujem Sasamannn.

Zvao sam sad prijatelja na carinu u postu i rece mi da su zatrpani potpuno posiljkama i da bukvalno onako dzak po dzak zavrsavaju bez nekog reda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vjerujem, zatrpali se posle praznika. Bice ti to do kraja petka ja vjerujem.
    Nisu nesto narocito brzi od dolazka u CG do nekog grada u CG im treba tri dana. Nekad i vise kao i tebe.

@Lucifer, kolika je vrijednost posiljke te se sjekiras da su zadrzali na carinu?
    Mene je oko 135EUR, nadam se da nece to ici na carinjenje kao i do sad sto nije.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Sasamannn View Post
    Vjerujem, zatrpali se posle praznika. Bice ti to do kraja petka ja vjerujem.
    Nisu nesto narocito brzi od dolazka u CG do nekog grada u CG im treba tri dana. Nekad i vise kao i tebe.

@Lucifer, kolika je vrijednost posiljke te se sjekiras da su zadrzali na carinu?
    Mene je oko 135EUR, nadam se da nece to ici na carinjenje kao i do sad sto nije.
    bio je na carinu ali ne dugo :applouse: . vidim da su ocerupali paket ali vrijednost je 148e.|(ali je tezina oko 10kg) tako da su ga fino poslali i eo jutros je stiglo :triumphant:

a da su se zatrpali sa paketima , jesu slobodno, 4 manja paketa eo su u izmjenicnu postu od nedelje.
    Last edited by *lucifer*; 13-01-15 at 13:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I jesi li placao carinu ili nesto ili se provuko?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

a ne, pa nije preko 150e vrijednost. nego sam mislio da je mozda po njihovoj procjeni 500e haha pa cu morat da im saljem racune i sl. kao sto sam vec jednom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

swisspost? je li je li ko primao posiljke preko njega, jesu li oni sporiji od ostalih (singapure , china post..) narucih 20-og poslato 24-og decembra iz kine i dalje stoji status "TM_EXP_60 Departure from border point of origin country"

Posto su praznici bili, koliko se shipping oduzi ako ko ima iskustva?
    Do sad mi je svaka posiljka stizala iz kine 17-20 dana max..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

narucih nesto iz Rumunije, ali prodavac rece da mora biti minimum 10kg paket da bi htjeli da posalju. kakav debilizam, mogu zamislit nasu carinu kad otvore paket a unutra 8kg soli :disgust:. ovo se samo meni moze desit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stoznam View Post
    swisspost? je li je li ko primao posiljke preko njega, jesu li oni sporiji od ostalih (singapure , china post..) narucih 20-og poslato 24-og decembra iz kine i dalje stoji status "TM_EXP_60 Departure from border point of origin country"

Posto su praznici bili, koliko se shipping oduzi ako ko ima iskustva?
    Do sad mi je svaka posiljka stizala iz kine 17-20 dana max..
    meni su zileti stizali preko swis i mogu ti rec da je barem meni sporije stiglo u odnosu na china post! pisalo je kao posiljka od 15 do 30 dana cekao sam i vise od mjesec dana

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

https://tools.usps.com/go/TrackConfi...=CJ420561765US u nas tracking ove posiljke nema, neko je ukrao na aerodrom. Kome da idem da se na***** majke?
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

u posti se sve 24/7 0-24 snima, mozes poc da se zalis pregledas snimke s kamera.. sto kaze tracking na sajtu poste? prebukirani su, tonu robe imaju, mozda nisu evidentirali jos..

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Narucio sam nesto iz Thailanda (a pritom nije zena), prva posiljka je dosla brzo, dok je druga zaustavljena na carini u Njemackoj krajem decebra i nije micala po tracking numberu 2 sedmice. Danas je dosla njemackom potom sa njemackim tracking numberom. wtf
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,916
    Thanked in
    2,785 Posts

Ima li još neko situaciju sa trackingom robe iz Hong Konga? Uglavnom za svaku narudžu do sad broj je bio ili nevažeči ili su podaci bili nedostupni.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

Meni su 5-6 posiljki "Prispjele u postu eo vec 3-4 dana, ali postar ne donosi. Shvatite da se nagomilalo brdo toga, pa se sad to rascicava polako..

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Porucih neke dvije trenerke na Aliexpress. Bio je novi prodavac ali sa masu porudzbina. I posto nije bila neka para ja porucih i on dva dana posle toga posla porudzbinu i dobih tracking broj RH113355760CN . I cekah malo duze i konacno se pojavi na tracking poste i bila je porudzbina u Podgoricu 2-3 dana i jutros ocekujem da bude u Danilovgrad, ukucah da provjerim kad ono pise Herceg Novi. Pozvah call centar i zena mi objasni da je mozda prodavac pobrkao pa mi dao broj od drugog porucioca. I pozvala me posle i dala mi ime i prezime covjeka na koga je bilo adresirano u HN (mislim da to nije smjela al hvala joj). Poslah mu poruku na fb jer je mozda moja roba kod njega ili je on dobio moj tracking broj. Inace je prodavcu ugasena prodavnica 5 dana nakon sto sam porucio i vratili su mi pare ali me zivo interesuje je li ovaj dobio sto od robe.
    "Ko crnogorstvu ne bio vjeran, Bogom i ljudima svud bio ćeran!" - kralj Nikola

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam čitao na Srb forumima kako daju lažne brojeve za praćenje, tipa ako te nedjelje imaju 10 porudžbina za 1 zemlju tipa naše daju svima isti broj pa tako završi kao u tvom slučaju
    ko pijan? kakav sank?

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Meni je bitno da su mi pare vracene pa cemo lako. No da sacekam jos koji dan mozda stigne nesto
    "Ko crnogorstvu ne bio vjeran, Bogom i ljudima svud bio ćeran!" - kralj Nikola

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

iiii prvi novci poslati na stranu adresu. prosto ko pasulj. Na kraju trazi shipping adresu. Podesite "No shipping required" u slucaju da samo saljete novac. A od primaoca potreban samo mejl naravno. Nema provizija kod slanja, znaci poslato 50 eur, skinuto 50 eur.

Page 439 of 1289 FirstFirst ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)