Zasto Profesoru Xavieru trebaju kolica, kad sam sasvim siguran, uzmajuci u obzir njegove moci, da moze da izvede da kao hoda?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Jeste li kad kupili čokoladu za tih 20€ što vam je neko da'?
Majstori za TV da vas priupitam nešto.
Imam Extra TV koji je spojen u TV normalno sve radi, kad dodam na drugi ulaz priključak da priključim ovo:
signal od extra tv-a nestane, a signal sa drugog uređaja se automatski postavi na AV.
Mogu li kako da spojim 2 uređaja na TV? Da je jedan povezan na AV1 drugi na AV2 i da preko daljinskog prebacam što ću da gledam?
Pošto mi treba samo žuti (video) konektor dal će ovo riješit prolem? Da ga spojim direktno na video input?
![]()
Cime da oljustim ovaj sjajni dio oko ekrana, sto imaju Note 2, S 4, itd...?
Probao, al ne funkcioniše. Imam AV, AV2 i S-video
Imas li scart ulaz na tv? Da provas sa ovakvim dodatkom link
Ja se opucih prije neki dan da spojim dvd i bbm na tv... Tj da rade i jedan i drugi u isto vrijeme.... Slikacu ti kako sam to rijesio ako te isto muci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bronx extra tv spojiš preko scarta ili hdmi.
Drugi uređaj preko činčeva.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Last edited by Bugi; 12-01-15 at 00:05.
Scart funkcioniše samo ako je uređaj upaljen. Trebalo bi da kada upališ extra tv automatski prebaci na scart odnosno na ETV..
Nešto ti je do kablova onda
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Probaj da zamjenis mjesta dje ulaze, i jesu li spojeni scart+cincele, ili hdmi+cincele?
Forever young, i want to be forever young
Ovako da pojanim malo. Na scart mi je extra tv (i on je stalno upaljen), a na drugi đe su činčevi bih kablo iz DVR-a da mogu kameru da pratim (ide mi žuti kabal). I da prebacim AV recimo da mi je Extra Tv, a AV2 da mi je kamera.
Dok radi ETV čim utaknem kabal od kamere ETV i dalje radi, al slika mi se prebaci na kameru. Kablovi su svi u redu (sve radi bez problema), neću valjda morat još jedan tv uzimat samo zbog kamere (no da spojim sve na jedan)....
Dje ima Levis butik u PG? Bio je jedan u Mall-u, ali je zatvoren. Ne pise dje je premjesten...
Zna li neko dje u Podgorici ili Baru da nadjem ovaj dio (dihtung/dodatak) koji dodje na spoljnoj jedinici klime, a na njega ide crijevo za odvod?
![]()
Who let the dogs out
Preko puta male pjace probaj, FrigoElektro. Ili preko puta distribucije, preko morače, ulica put sportskog...tamo drže sve rezervne djelove. PG
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Zahvaljujem
Who let the dogs out
Ide li kamata na saobracajnu kaznu (pisana prije 2 mjeseca zbog prolaska kroz crveno) ? Istice mi reg za 4 mjeseca pa cisto da znam jer je moram tada i platiti.
ne . koliko ti je tad upisano u registar novcanih kazni ostaje do daljnejg
f6
Koja je razlika između pasivnog i aktivnog 3d prikaza na tv-u???
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ima li gdje u PG plasticnih sarafa, fi 5-6 mm,duzina oko 0.5-1 cm? u okov i u kips nema.
Dje se mogu kupit igrice, onaj Micko kako li se zvase je zatvorio onamo blizu metalke ?? Hitno mi treba braci da kupim nesto
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks