Realno Vlado ugasio si sam sebe onim postom prije utakmice, ne mozes se izvuc sad...da nisi postavljao ono lagano bi sve ovo poslo
A sto se tice utakmice, sta reci osim prijateljska, Anceloti i Inzagi pjeske to odradili, malo namjestili i to je to.
Realno Vlado ugasio si sam sebe onim postom prije utakmice, ne mozes se izvuc sad...da nisi postavljao ono lagano bi sve ovo poslo
A sto se tice utakmice, sta reci osim prijateljska, Anceloti i Inzagi pjeske to odradili, malo namjestili i to je to.
Milanove posljednje tri utakmice su sa Napolijem, Romom i Realom. 2 pobjede i remi uz igraca manje protiv Rome. Ko god ne vidi da ova ekipa polako postaje stvarno ekipa, taj je bas u zabludi. To ne znaci da su bolji od Reala ili da bi uopste mogli igrati protiv Reala. To znaci da uz dodatak Cercija, a sjutra bi iz Madrida trebalo da izadje jos jedno ime od ovih koji su igrali prvo poluvrijeme danas, ova ekipa moze da gadje to trece mjesto i igra u Italiji ravno sa svakim. Inace sastanak/vecera izmedju celnika Milana i Reala jos traje. Bas kao i izmedju celnika Intera i PSG. Sto se tice Milanovog sastanka tice, dobio sam info od novinara jako bliskog klubu, da je trazen Koentrao na pozajmicu sa pravom otkupa. To ne znaci da ce doci, ali je trazen. Ali po porukama do kojih je on dosao, a trebalo bi da budu potvrdjene ujutro, moglo bi da se radi o jos jednom igracu. Javljam vam ujutro kad meni jave
Evo nam je javio. Porukom "khe dire ragazzi".
Milan je trazio da kupi khediru sad, ugovor mu istice na ljeto. Pominje se cifra od oko 6 miliona. Karlo je odobrio da moze da ide. Problem je dogovoriti s igracem, jer postoje obecanja nekom drugom klubu. Uglavnom prica se uveliko. Inace ni Diego Lopez nije bio siguran oko dolaska pa su ga Karlo i ostali ubijedili. Slicna je situacija i sa Khedirom, a Diego moze da pomogne. Ako dodje Khedira, De Jong najvjerovatnije ide na ljeto. Inace nocas je odbijena zvanicna UTD ponuda za Ramija. Laku noc![]()
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 30-12-14 at 23:16.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Sto se to igralo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako su ti mjerilo ove tri utakmice, ne znam šta da ti kažem bez da pripremiš na neki šamar koji vraće u stvarnost kad naiđe Chievo ili Atalanta. Napoli koga prži svaka mala ekipa i koji se pali samo kad igra protiv jačih od sebe, ovo sa Realom je bila utakmica tipa "ajmo krug po gradu da nas vide čkepi". Jedino se protiv Rome nešto moglo vidjeti.
Ovo za novinare neću da komentarišem, podsjeća me na Šofra, i on ih je sve znao, ne samo novinare, od Seedorfa do Kake' je to išlo
EDIT:
Last edited by Samo Niksic; 31-12-14 at 00:13.
Junajted trazi Humelsa, Godina, Mirandu, Laporta, Sara, Hevedesa, Kolmena, Kvadrada, Strotmana, Marija Suareza, Depaja, to su mete i uglavnom za ljeto, ne neki raspadi tipa Rami. Ko ti je god rekao da je bilo ponude, pa jos i zvanicne, zajebao te. Nikakve ponude bilo nije i nista ne izlazi iz kluba od kad je Van Gal tu, ono sto izadje ide na Gardijan ili Telegraf(Ogden i Bejts), postovao sam vine vec u PL temi i koliko Van Gal prica o transfer spekulacijama novinarima.
Cus Adil Rami
Kedira inace juce izjavio da ostaje u Realu i da je blizu produzenja ugovora, to su njegove rijeci.
Last edited by Jakuza; 31-12-14 at 00:36.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne bih mijenjao De Jonga ni za deset Kedira.
Kako prenosi Norveski list VG , Odegard bi trebao u nekoliko dana da potpise za Real.
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Toni Kross najbolji igrac u Nemackoj.
Kako namještaju ovi Francuzi. Juče izgubi Marselj, danas Psž. I to im nije prvi put da isto rade...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Poginuo Malanda iz Volfsburga!
http://www.bild.de/sport/fussball/ju...2428.bild.html
Danas dominiranje Ciriha.
Cime su Iniesta i Luiz zasluzili mjesto u najboljih 11?
Lev zasluzeno najbolji trener iako je Simeone najvece cudo napravio prosle sezone, inace ova ceremonija je takva tezina, evo sad i neki pjevac. A dajte Ronaldu tu loptu vise.
Löw trener godine, 3 Nemca i 3 igrača Bajerna u timu godine... dobro je
Za Konik city je i moja baba znala nosi glavnu nagradu tako da to je ok.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Ada prave Oskara od Zlatne lopte, taman ce po svu noc trajat za par godina.
Brna maestro ovako glasao
Ronaldo
Miler
Mesi
Gašenje. Cmok.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/223...Z2jsOWipWGSERG
Ajde pa da i sledeće godine pokupi ovo.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/F675C...OaaCDaJSgZPJYn
Last edited by Samo Niksic; 12-01-15 at 22:28.
evo ako koga zanima raspored svih glasova
http://resources.fifa.com/mm/documen...14_neutral.pdf
Co'ek, kojeg nidje nije bilo u finalu LIGE SAMPIONA, i koji je onim slavljem nakon penala za 4-1 pokazao koliki je kompleks. Co'ek, koji nije imao 5 kontakata sa loptom na SP-u...Tako je , glavni konkurent mu je golman, jer se Mesi ne racun. On prima ove nagrade na vijekovnom i decenijskom nivou, ne jebe ove godisnje boranije.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks