Excellent Lounge Bar, bivsa grcka taverna, bas dobra hrana 068012333, 10 cevapa 1.80€, rade dostavu![]()
Jeste, samo je sad na vranjske njive, bivsa casa
nothing comes from violence and nothing ever could
Excellent Lounge Bar, bivsa grcka taverna, bas dobra hrana 068012333, 10 cevapa 1.80€, rade dostavu![]()
dje se to nalazi tacno?
Dadoh vam broj, uredna kuhinja, kvalitetno meso, ul. Balsica 28, stvarno, to je samo primjer za cevape koliko drugih stvari jako povoljnih ima a kvalitet top
Nista ako nema vinobrana u tim cevapima![]()
Uhvatili su se za vinobran koji uostalom nije niti stetan, jos manje otrovan... svaka domacica ga stavlja u salate za zimnicu.
Mozda je neko spominjao , a mozda i nije ...
nije restoran i sl, ali vrijedi pomenuti - sendvic sa prsutom u Bonelu, za 1.5e vrhunski. Ko hoce nesto s noga da pojede mnogo bolje i ukusnije nego hamburger ili burek![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
U evergreen po ko zna koji put nadjoh dlaku u sendvic...i svaki put sebi kazem necu vise kod njih uzimati i posle par mjeseci zaboravim i opet uzmem i opet dlaka...pi.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zna li neko zasto nema vise Di Napoli na donesi.com? takodje vidim da ni evergreen vise nema
Znam da nije mjesto da pitam ali ne mogu da nadjem onu temu o dostavi...
Mozda zbod ove dlake iznad tvoga posta
Hahahahahahahahahhaha aaa znam, nisam jeo kod njih preko pola godine, nego bas sad primjetihto kad vidjeh da nema Di Napoli, i to vec dva dana, a prije 5-6 dana sam nesto narucio![]()
Najjaci u SCG![]()
Kristal!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad mi nikako nije dobro![]()
polna radnja...
Bih veceras u restoranu Galerija (bivsi Stefan).
Odusevljen sam kako je restoran sredjen,bas sam masu stila,vidi se da je neko do poslednjeg detalja vodio racuna.
U smjeni su bila konobara,izuzetni profesionalci,preljubazni.
Hrana sjajna,porcije obimne,cijene pristojne.
Sve pohvale i preporuka s moje strane!
Sto si jeo? Daj neku preporuku![]()
Prije neki dan u ovu našu Kužinu (PG) sam jeo kacamak.... Bzvz je bas bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks