Do kad rade Olimp kladionice večeras???
Ljudi, ima li ko stream za Ferrer - Verdasco? Ne mogu ga nidje nac, a ne mogu da vjerujem da nema streama, definitivno mec dana..
Do kad rade Olimp kladionice večeras???
Salji![]()
Tu es mon héro!
Olimp radi do 9
Neptunas 1
Brose 2
kvota 2 po meni duplanje para
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Sevilja - Base h2 ili cista dvojka,domacin dosta los,gosti u sjajnom naletu.
Oce li ova cedevita doc 1![]()
![]()
![]()
evo ga još jedan tiket košarka:
budućnost 1 1.75
cedevita 1 2.15
olimpija 1 3
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ovaj Meridian posrani. Cekam Tuto - Keupa 6+, i ocu da se branim 0-5, kad ono ne mogu samo na jednu utakmicu da uplatim nego moram na 3, pa sve li im j****. I eto prva trecina i 0:0 rezultat. Pih. Nemaju ga ni uzivo.
sa mudima
Detroit h2
Lakers h2
Danas mala ponuda al mislim da bi Braga i Valencia morali da dodju. Braga dobilu Benficu u gostima u kupu, kuci 8/9 poslednjih meceva pobede protiv Belenensesa. Valencia mi nesto manje uliva nadu, fali im prvi golman i jos 3 igraca ali i Espanyolu fali 6 igraca pa bi trebalo da izguraju a i ovi im leze. Almeria 1X od jacih duplih, Getafeu fali prvi golman (mada i Almeriji takodje) ali i dva najbolja strelca i jos neki igraci a na jednom sam stavio cist 1. Lille na sici 1-1 jer je Evian sklon da gubi iz keca pa sam morao to da stavim bar negde jer kv 2.5 ali ga na vecim parama izbeci. Sporting zbog premale kvote u tom slucaju standardno 2+ prvo uz kec kv 1.97. Gateshead mozda 1-2 prvo
dodje cedevita
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Danas je banvit poklon bio, em je bud prevara em su ovi prejaki prije 2 dana uplatih 20 na 2.47
Uvatih cedevitu kec ahahaha cekam base dva za 100
Je li moguce da se ulijece u teren.
Kakva ološ neka ga je prosuo onaj.
Ja mislim da se sad pita sto mu je ovo trebalo....
Sto bi to? Ide bros fino i duplanje sto sam stavio...doso litvanac ide fino i base ostende
Hahahahahahahahaahahahah ulece ovaj na teren i na kraju se ovo isplati buducnosti hahahahajajajajajahahaahahahh 4 slobodna za buducnost i napad serija 7:0 hahahahahahaahha ovo je skrivena kamera.![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks