Racunaj na mene,ja sam vec nesto stavio u korpu![]()
nije kao na aliju,to dugme "order tracking" te direktno prebacuje na DHL-om sajt i tu pratis posiljku.
Baranin, nihe jos otpremljeno. I meni isto stoji. Narucila sam 1 januara. Sestra u isto vrijeme i njij vec danas u Pg. Ja jos nemam ni tracking. Bili su praznici, onaj popust i bice ima masu toga. Ne brini, stici ceCarina svakako ne radi
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ljudi jel i vama kasne posiljke iz kine u zadnje vrijeme?meni 7 ima preko 30 dana i jos ih nema
Uzmi u obzir ovaj period godine kada je broj posiljki znacajno povecan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mislis snizenja i to pa je bila najezda?ajde i to al tel sam porucio jos 27.11 i nidje ga ,dispatched to overseas (country code : ME) stoji od 9.12.jesu li ga oni uopste poslali?
Moze li mi neko od vas reci kako sa ebay-a narucujem da paket stigne npr u Ameriku na adresu, a ne na moju adresu na koju sam registrovao?
Slao sam prodavcu mail da ga pitam da posalje na tu adresu ali ne odgovara..
Last edited by simkee; 06-01-15 at 17:30.
dal se sto placa kod nas kad nam stigne malo veci paket,recimo 52x20x20?
nisam jos nista narucivao vece pa neznam jel ono sto platis na net konacna cifra?
i dal po to treba ic u postu ili i to nosi postar?
meni je stigo paket od 12kg, bio je poveci , najmanje 100x70x50. plati se 4e a ne 1e. nego na ebay nidje ne mogu da nadjem koji je krajnji rok da se otvori "case" za neku porudzbinu, sve opcije pregledah ali nema toga. sjecam se jedino odavno jos ako to vazi jos uvjek? krajnji rok za case je 45 dana a za feedback 60????
Racunaj 4 € max postarina
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Licifer, kad odes na potrebni link (resolution center) bice ti da li mozes jos uvijek da otvoris case... Ako ti je bila estimated delivery pri kupovini, case mozes da otvoris do 30 dana nakon isteka poslednjeg dana procijenjene isporuke... Ako nije bilo procijenjene isporuke, otvori case tu nedje oko 40. dana, mozda u tih nekoliko dana dok se bude resavalo ti i stigne proizvod.
Meni je u danu kad sam otvorio za nekoliko proizvoda od nekoliko trgovaca sve stiglo. Donio postar. Valjda gomilali u posti pa odjednom donijeli.
Koji je najbolji shipping na aliexpress-u,znam da se odje pisalo o tome al nema trika da mogu nac sad, ne mora samo jedan moze i vise,i naravno da me interesuju najvise ovi sto salju za dz tj. free shipping![]()
Hong kong post po mom iskustvu. China post ne bi bila loša kad pošta ne bi išla preko BG a tu zna da zaglavi...
ko pijan? kakav sank?
Jel imao ko iskustva sa naručivanjem na Hrvatsku, a da mu stigne kod nas?
Cuo sam da DHL-om sa SportDirect-a stiže, ali ovo je "obicna" posta sa eBay-a iz Amerike?
Ja sam postavio adresu kod nas stiglo mi je i sa ebay i sa sd
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks