Rekao je plina 7e
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
24 MPG = 11.8 litres per 100 kms
velis 7 eura
Rekao je plina 7e
ili 14 upaljaca
That's the real deal.
I ovo, takodje:
Za proizvodnju ove lamperije je potrebno 38 dana. Preko 130 procesa.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-01-15 at 18:43.
TAKUMI
Apple priča...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
a tek čapre? čist seks, nepomeriosesmesta
To je, ako je konvertor koji sam koristio dobar, ~10L na 100km.
I ti bi prshka' u onakav sistem (auto) radi 2-3€ (na 100km)?!?
Ne razumijem rezon, (na stranu brkovi zor djevojci), po najbanalnijoj rachunici, plin bi se isplatio tek za 4-5 godina, mozda i vishe.
So, d fuk?!
P.S. Lamperija, drvo na volanu/vratima to je za mnogo vishe godina nego sto ti imash. To je chak i za mene "prestaro". Taj auto, ako ima mane uopshte, to je upravo -drvo/lamperija, mogli su modernije materijale upotrijebit a da izgleda classy chak i vishe, a ne gerijatrija inc.
(Still, treba li rec, -auto je (takav kakav jeste, bez upgrade-a) (bow)).
Last edited by NexusVI; 02-01-15 at 20:24.
><
Kako za 4-5 god? Sekvent je sad u vrh glave 500e, slabo ko prelazi ispod 1k mjesecno eto na mjesecnom nivou 30e dakle za manje od 18 mjeseci
500e je za 4cilindra
E to nisam znao....
Nema tu nista da se prska. Sistem koji je ugradjuje u ovakva auta je top notch, state of the art. Komplet komunikacija sa elektronikom je preko OBD porta.
Sa sadasnjim cijenama ovo bi se isplatilo za 1 god. Trenutno razlika je oko 5 eura na 100 km. Sistem je 750 eura (za mene), inace je 950. Uz to dobijam toro i dragon dizne. Sistem plus troskovi do BG - 1000 eura, 20 000 km a to je manje od godinu. Ali pricamo o sadasnjim cijenama. Kad bude litar benge 1.40...
Sto se tice lamperije, ovo gore je LS, i ta klasa je nezamisliva bez te lamperije. Neces valja stavljat karbonske elemente u LS?
Napisao sam ti gore sve.
TAKUMI
Auh nisam znao da je to tako, bas sam ozbiljno krenuo u nabavku cj 4.2 ...
Za njega ne mora. Wooodo magija radi..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Savrsen. Meni je ugradio 324. Jednostavno savrsen. Nema razlike benz/plin. U Intri nisu mogli da nadju isparivac koliko je pedantno odradio; pa sam im dao da citaju sa papira gdje je sve komponente popisao sa hom.br.
Plinski komp sve automatski radi, krade mapu od benz, ima fuel trimove, ma jednostavno plug and play.
Last edited by .:.; 03-01-15 at 00:02.
Ja sam mu rekao da hocu najbolji uredjaj sto postoji, on mi je taj uredjaj preporucio jer greske ne smije biti.
Auto, motor, godiste?
TAKUMI
Opel Astra H, 2013, 1600cc, EURO5 motor.
Radno vrijeme im je do 5pm. Ostali su skoro do 6pm da sve dodatno nasteluju jer nisam iz BG.
Last edited by .:.; 03-01-15 at 06:55.
Je li potrosnja veca?
TAKUMI
Top LPG sistem na ovom autu za manje od 1000€?!?
Svaka chast.
Mislio/imao info, da su da valja sistemi put 2k pa i vise (za takav auto). S tim da konverzija traje oko 3 dana, po Evropi. Te da ce sa raznim dzidzama cifra, (opet za takav auto), izac na oko 2.5-3k.
Sto se tiche da nema prshkanja i da je to sve flawless pjesma, a i da ne postoji mogucnost da dodje do zjbncije, ti bi to sam radio, ne bi davao nikome.
No super super ako moze za te pare, naravno.
><
http://www.vrelegume.rs/vesti1/lexus...odonik-dolazi/
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks