Kad narucim 140e na SD, naravno postarina bude nekih jos 30e, necu sigurno platit carinu??
Ja sam narucio tacno prije godinu dana i tada postarina nije bila na fakturi
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Citajuci ovuda skontah da gotovo niko nema iskustvo carinjenja ako je roba sa SD, a vrijednost robe (bez postarine) je ispod 150... A vala kad budem punio korpu ocu da je napunim do vrha... Da spavam u trenerku, jedem u trenerku, idem u grad u trenerku, na posa u trenerku...
napuni korpu do 149 i ne sjekiraj se.
pozdrav forumasi zanima me ako neko zna za kolko bi otprilike stigla roba narucena na zvanicni sajt armani-a ako je neko kupio neku robu pa zna neka mi odgovori
Ugrabih upravo 20% popusta na Sportdirect. U zadnji čas. Tačno 30 eura uštedjeh na punu korpu od 150 eur.
Ako enko hoće ovo traje još par sati, do ponoća po Griniču
Kod imate na sajtu a on je TAKE20
Definitivno, i to dva puta. Prosli put sa HK postom, za 4 dana do PG.
Znaci za nas u CG kada porucujemo sa AlieXpresa najbolje je preko HonkKong poste?
P.S. Kolko ce me kostati da posaljem neki telefon na opravku u kini? Samo telefon bih poslao.
Samo ga nemoj slati u Kini nego u Kinu, molim te...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ispravno je napisao do to sto mu se potkralo malo slovo, sto je tipfeler.
Na kraju krajeva, u CG jeziku sigurno da se nekad nije znalo za svih 7 padeza. Ko jos koristi 7 padeza u svijetu?!
Valjda ce neke nove generacije govoriti idem u Kinu, nalazim se u Kinu...
Dobro je kad dežurni akademici i lektori vode na forumu brigu o svakom napisanom slovu, a ne o temi...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Zahvaljujem na odgovoru.Poslao mi je adresu u sve i napisao da posaljem samo telefon. Pa planiram da stavim telefon u kutiju i posaljem. Samo, da li bih i ja trebao da zamotam onim crnim kesama kao i oni sto motaju? Ovo mi je prvi put da seljem nesto postom pa pitam :/
Last edited by Wave; 03-01-15 at 14:18.
ma ne brate,samo kutiju obmotaj selotejpom da ne moze sto ispast iz nje.
Zanima me, drugovi, radi li posta u utorak sad?
Jer posiljka mi je danas pristigla u izmjenicnu postu i iz mog iskustva(svaki put je tako) znam da ce u ponedeljak biti u Postanski Centar zbog razmjene da se salje u Kolasin, a u utorak u 6h je odje u Kolasin.
Pa me zanima da li ce je uopste slati i rade li utorkom razmjenu? Jer mi je paket krajnje potreban i dani su u pitanju.
I da li je moguce da je ja "presretnem" u Podgorici u ponedeljak i u kojoj posti pitanje je... :/
Citao sam na njihov sajt kad rade i kad ne rade, ali nisam ukapirao da li razmjena poste radi u utorak 6.1.2015. Pa ako neko moze ko zna informaciju da pomogne
http://www.postacg.me/2014/Radno-vri...zicne-praznike
Last edited by Sasamannn; 03-01-15 at 19:19.
vece je pitanje mozes li ti tek tako da presretnes postu u pg koja je adresirana na kolasin,nego rade li u utorak.
Zvao sam i rekli su da ne rade u utorak...
E sad ide to vece pitanje u kojoj posti u Podgorici i da li bih uopste mogao nekog poslati da mi podigne(presretne) postu ili to nije moguce jer se obavlja preko postanskih centara. :/
Je li ko radio ovo?
nisam odavno narucivao sa Dealextreme, zna li neko kojom postom bjese salju? HK ili kina raspala?
Sta znači ovo?
Datum Pošta Mesto Služba Opis 31-12-2014 10:03 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu 03-01-2015 10:17 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks