kako najbrze do kukesa(alb) i kakav je put, molim vas za odgovor, treba da se krece![]()
Ni cent, donesena je odluka vec par godina da se moze na taj granicni prelaz samo sa licnom proci ali mislim da vazi samo za nas ulcinjane. Ovo ti je 100% provjereno jer idem cesto.
Evo nadjoh i link, znaci da treba da vazi i za Bozaj ovo http://www.vijesti.me/vijesti/u-alba...m-kartom-67629
Sent from my HTC One_M8
Kako moze nesto da vazi samo za Ulcinjane, Barane, Budvane ili bilo koga?
To je sporazum između dvije države i vazi kako za nas, tako i za bilo koga iz albanije.
Ma salio sam se
Sent from my HTC One_M8
Moras biti veliki baksuz da ti to traze, mislim kad ides preko sukobina. Do skadra nikad nisam sreo drotove, a na putu skadar-tirana ih ima svako malo, uvjek kad naidjes na jedan koji mislis da te nije snimio, za nekih 500m te uvijek ceka drugi.
Sent from my HTC One_M8
Zaledila mi se brava od gepeka. Imam onu sto pritisnes bravu da bi otvorio, brava radi, mogu da otkljucam nju samu a i kad otkljucam auto gepek se otkljuca ali ne mogu zapravo da pritisnem nju kao dugme i otvorim, sta da radim? Ne znam sa cim bi to ugrijao da se odledi, nesto mi se ne igra upaljacem okolo.
rm -rf /
Nemam ga trenutno, odoh do druga da probam, a sto je najjace u gepek imam onu tecnost za odledjivanje sto ide na sofersajbnu itd.
rm -rf /
Hhahahahahahahaha maler![]()
Pa ti upani u gepek obaranjem zadnjih sjedista, uzmi wd i rokaj![]()
Ne mogu se baš na svako auto oborit zadnja sjedišta. Kao da se on toga nije sjetio.
imas onaj sprej za brave i odledjivanje pa probaj na pumpama se prodaje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A muka mi preskakat i cimat se :P
Mogu no smor, htio sam da vidim ima li koja laksa solucija, jer sad uc iza a malo auta pa spustit pa preko toga dic, kako se zove, pod od gepeka ne znam naziv i ispod toga mi je, zavlacenje i preskakanje a nije mi neka prijeka potrba nego eto da mi ne stoji tako.
Ne valja vodu u bravu plus se voda zaledi opet.
Vidjet cu, mislim i da ovo sto imam moze no *****, povescu ga u garazu sad jednu dje je toplo da se odledi haha.
rm -rf /
Molim za odgovor , vjerovatno ima ljudi koji su radili uvoz pa eto:
Recimo da uzmem auto u ITA koje kosta 4000e tamo prodavcu na ruke. kolko jos da racunam da moram imat para kod sebe da ga dovedem u CG i registrujem ?
il motore č ottimo ed ancora molto brillante, come da tradizione alfa romeo.
Zavisi od auta i godista...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Razumijem..radi se o alfi GT 2007 1.9 150ks multijet. Racunam oko 2000e da moram pripremit mimo one 4 koje auto kosta tamo? (recimo da je to 4000 okvirna cijena za to godiste sa tom opremom)
Znaci, da spremim 5500-6000 za papirologiju i auto, ne racunam veliki servis i eventualna ulaganja itd..?
Za vozilo proizvedeno u EU (potreban dokaz, tj. papir) se ne placa carina, samo porez. Najbolje će ti reci neko od špeditera, ima ih na forumu pa pitaj.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks