Proberi tiket.
Chelsea 2
Man. City 1iT12+
Bournemouth X2
Swindon 1
Everton 2+
Rotherham 2+
Chesterfield 2+
Southend 1
Shrewsbury 1X
Carpi X2
Avellino 2+
Love, peace and respect.
gadjajte man utd 2....2.2 kvota
Moze li Man u 2 uzivo ljudi
Tu es mon héro!
nemojte ga igrat, promasio je tonu ima da im ga ovi ukrkaju i ajmo svi na ponavljanje
Dajte nesto ljudiii, Moze li ovaj Everton 2?
Mančester siti 4+ ovi pojma nemaju,ima da se poigraju sa njima,a ako bi i oni dali ,nije zgore)
Telford - Gateshead
Wrexham - Forest Green
Pise "postponed" , zna li iko kad ce odigrati ? Imam ih na jedan tiket. Valjda nisam jedini koji ih je iskopao i stavio na tiket.
Last edited by siraj; 28-12-14 at 14:45.
čist penal nije sviran carpi-ju eeeeeeee dako daju gol u II poluvremenu
Ocajna ova Engleska I liga, 6 utakmica 0:0 pp. Izgleda ovo vrijeme utice i na njih.
.
E ovako, na jedan tiket 2 utakmice su mi odlozene a 4 ostale sam pogodio. - Ne zna se kad ce se odigrati.
Da li mogu da podignem pare i da mi ove dvije racunaju kao koeficijent 1 ? U pitanju je Olimp.
Last edited by siraj; 28-12-14 at 16:10.
Ja ufatih Watforda, Lutona i Barneta P2+ i baca me Halifax koji je gubio od 7. Minuta a favoriti su ubedljivi. S 10e 330, a dace im 5 u drugo mater im ***** namjestaljsku
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Ubice me Peterborough, stavio ih 2+ bez golova na pol. Sad se uzdam u jedan gde sam uhvatio Blackpool PPX, City jos jedan gol fali i iz X-a QPR i Crawley, QPR mozda dodje al ovi drugi teze...
E jbo me Pborough da me jbo! 10 parova 11.87 kv za nesto preko 80 eur i moram njih da stavljam a oni iz 7 ili koje li vec lige da sam nasumicno stavljao ne bi omasio
Last edited by Severnjak; 28-12-14 at 16:36.
U petak je bilo masu golova ali danas slabo..
evo vam košarka
![]()
Jel moguc City da ovo radi
Tu es mon héro!
Ja isto na 2 tiketa,ovo je nerealno, nije u redu....
Tu es mon héro!
Kako los dan...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks