Evo vidim da je krenula zaNišić. Zahvaljujem.
Evo vidim da je krenula zaNišić. Zahvaljujem.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A ljubazni su svi, nemam rijeci :-)
Inače, stigla im pošiljka 20. i jos uvijek nije spremna za preuzimanje. Jbt kakvi lezilebovići :-)
LJUDI POMAGAJTE NARUCIO SAM TELEFON PREKO ALIEXPRESS-A I ON JE KOSTAO 121 EURO ( NARUCIO SAM GA JUCE) SAD SAM POSAO NA BANKOMAT SKINUTO MI JE 240 EURA , ZNA LI KO STO DA RADIM ...
EVO LINK TELEFONA : http://www.aliexpress.com/item/Origi...926257573.html ( NE OTVARA MI NI "FEEDBACK" PA AKO MOZETE PROVJERITE KOLIKO PISE DA SAM NARUCIO TELEFONA DA NISAM MOZDA 2 IAKO MI NA "MY ORDER" PISE DA SAM NARUCIO 1 , IME C***o B. i VIP sam kupac )
POMAGAJTE.
Zna li neko hoće li biti kakvih popusta oko poštarine sa sportsdirect-a? Čini mi se da je prošle godine posle Božića bilo 50% popusta na poštarinu, ako se dobro sjećam. Takođe ako neko zna, s obzirom da sam dobio one kupone sa popustom od 24 eura, da li carina uzima originalnu cijenu ili sa ovim sniženjem, tj koja će suma pisati na fakturi? Hvala unaprijed na odgovoru
da ti nijesi slucajno narucio 2 komada drug?
trgovao sam preko alija 12-13. decembra. pošiljka je došla u beogradu prošle nedelje(pošta srbije). zna li se za koliko da je očekujem u Pg.
Narucio sam 1 telefon ali izgleda da mi je naplcano duplo :P Zvao sam banku i rekli su mi da sjutra dodjem kod njih u poslovnicu, a poslao sam i prodavacu poruku pa valjda vrate pare :P
U slucaju da posiljka nije poslata, a vjetovatno nije jer si juce porucio, otkazi posiljku i dobices pare nazad.
Feedback stranica za taj tel se meni ne otvara vec neku gresku javlja.
U svakom slucaju ujutro uzmi listing iz banke i vidji o cemu se radi tj dje su posle pare
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Uzeo bih telefon iz Amerike, sa postarinom bi me izasao 500 eura. Koliko bi mi bilo naplaceno carine i pdv-a?
Pdv 17% a carina nisam sigurn
Pdv 19 % carina 5%. Mislim da je tako
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ide li carina i pdv na iznos preko 150 ili na cjelokupni iznos?
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Na cjelokupni pobogu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
I plus usluge spedicije ja mislim...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koliko kostaju te usluge spedicije?? Kad stigne nesto na postu sto kosta npr. 200e?
Nece ti stic prije 10 januara 100℅ , zato sam ja iskulira porudbze za ove praznike
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Koliko okvirno kosta slanje paketa mase ~0.5kg za kinu sa tracking-om? Nesto ne mogu da nadjem onaj kalkulator na sajtu nase poste..
Oko 6e
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks