View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
478. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.50%
  • idemo kao najbolji II direktno

113 23.64%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.34%
  • nema Crne Gore

122 25.52%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,494
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mojaš Radonjić imenovan je za selektora mlade reprezentacije Crne Gore, umjesto Dušana Vlaisavljevića, kome je istekao ugovor - odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora FSCG.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Sad viđeh. Nekoliko puta sam imao noćne more "Vlaisavljeviću produžen ugovor" i bio sam se pripremio na najcrnji scenario. Danas sam znao da je sjednica Saveza i stalno provjeravao ima li što novo. Konačno da se ovo zlo makne, a Mojašu nek je srećno.

Vidim da je Miličković naslijedio Ljuticu. Vjerovatno je on dosad opstajao na čelu kadetske reprezentacije samo zato da ne bi bilo toliko očigledno zašto se Dulence drži po svaku cijenu, a ovamo trećega selektora smjenjuju. Rezultati Ljutice su bili takođe nula preklrižena.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    67 Posts

@amnesiac
    Oprostićeš mi pitanje ako si već pisao nešto na tu temu, ali kakvo je tvoje mišljenje o ovom Radonjiću. Čemu da se nadamo?
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja uopste nisam zsdovoljan izborom selektora.jeste da je bolji bilo koji nego Duci ali sam se nadao nekom mladjem sa novinam u radu a ne predratne metode treninga...
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    3,494
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Bolji će bit' od Duškija ali nisam zadovoljan. Ne vjerujem da će da će biti baš toliko poboljšanje. Uprkos svemu, srećno mu bilo u daljem radu.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

@rebel

Što znam, čovjek ima 65 godina što znači da u Savezu ne razmišljaju dugoročno u smislu mlađeg i ambicioznog trenera koji bi pravio rezultate sa U21 selekcijom i tako sebe preporučio za vođenje A reprezentacije (skoriji promjer Radovana Ćurčića u Srbiji, a sličnih primjera je bilo na tonu u raznim reprezentacijama). Ovako ostaje da se nadamo kako će jedan iskusan trener čiji kvalitet je nesporan (prošle godine zamalo dupla kruna sa Lovćenom uz, za naše standarde, iznenađujuće lijepu igru) napravi rezultat na nivou onog koji u kontinuitetu pravi Miljenović. Problem može predstavljati Radonjićev eksplozivni karakter (nekoliko puta bio isključen zbog vrijeđanja sudija, a njegove reakcije su bile gotovo uvijek neopravdane). Autoritet će svakako biti i to je dobra stvar, s tim što se nadam da će za eventualne neuspjehe preuzimati krivicu za razliku od prethodnika koji je kukavički tražio žrtveno jagnje među igračima. Od ovih trenera starije garde siguran sam da je najbolji izbor, jer to sigurno nije Peco Rakojević, a ni Brano Milačić (bez obzira na moje simpatije). Viđećemo.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kao da Savez razmislja a duze staze ne zanosite se.

Jos jedan beskicmenjak koji ce da radi po Dejovim notama.

Srecno mu bilo.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Bezveze,mozda jeste bolje od nekih opcija koje su se pominjale ali daleko je od toga da mi se svidja izbor.Od Radonjica nece nista nauciti ti igraci,on je trener kojega su svi digli u nebo (opravdano,jer je sa Lovcenom imao vrhunske rezultate),medjutim stanje na terenu je potpuno drugacije i ko je malo vise upucen zna neke stvari.

Jedino sto ce biti autoritet,to sigurno,jedino je i to imao u Lovcenu,a da ce ih nesto nauciti i prenijeti im neko znanje,nece.Bio je dobar igrac ali kao trener je los (opet moje misljenje),to sto se njemu "potrefilo" u Lovcenu da sve ispane kao sto je ispanulo bio je jedan veliki splet slucajnih okolnosti,a on je za te rezultate najmanje zasluzan,bilo koji trener da je bio umjesto njega Lovcen bi redjao iste rezultate.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Eh sada baš toliko sreće da ima i da se baš toliko minimalizuje nečiji rad u najboljem slucaju nije ok.
    To je kao kad kažu lako je Ancelotiju ima ronalda u tim, lako je bilo ligu šampiona osvojiti
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

Srecno mu bilo.
    Polako sa negativnim nabojem prije nego što je i počeo. Čovjek zaslužuje šansu.

Oduševljen nijesam, ali daleko od toga da sam razočaran. U odnosu na imena koja su se pominjala, ovo mi se čini kao bolje rješenje od većine.

I nijesam pri stanovištu da su svi selektori poslušnici predsjednika Saveza (kog sam označio kao grobara crnogorskog fudbala). I nijesu svi zaštićeni, jer u protivnom ne bi bili smijenjeni Ljubomir Petrović, Sava Kovačević, Boris Ljutica. Miljenovića su štitili rezultati, dok je Mijo Radulović otišao zbog primamljive finansijske ponude. Dosad su zaštićeni bili isključivo kumovi kojima je bilo dozvoljeno apsolutno sve bez ikakve odgovornosti. Nije mi poznato da je Mojaš Dejov kum, a neka me neko ispravi ako ima drukčiju informaciju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ne znam gdje si ti to vidio da sam ja pljuvao ?

Ja sam samo iskazao svoje nezadovoljstvo sto Savez gleda samo u datom trenutku a nikako u nekom duzem vremenskom peridodu.

Za mene nje pohvalno da nam trener mlade bude covjek od 65 godina i osoba kao sto je Mojas. Kad kazem osoba kao Mojas mislim na njegove karakterne osobine i njegov preku narav sto ne ide jednom selektoru.

Kao sto sam vec rekao zelim mu svu srecu i da nas odvede na neko prvenstvo ili stvori kojeg igraca kad vec ona ameba to nije mogla da uradi za 7 godina.

Sto se tice poslusnika Saveza cisto sumnjam da ce Mojas odbiti Desu ako mu ovaj zatrazi da za neciji interes ubaci igraca da bi se bolje prodao. Opet Desa ne dovodi trenere koji imaju jaku licnost jer bi tu problem nastao.

Mada ne vidim sto pominjes Musa Petrovica pa njega ne bi ni sam Bog spasio da ostane na nasu klupu pa sve reprezenztaciju su nas drale po makar 5 golova razlike, ono je haos bio.

Ja sam najvise bio za to da Miljenovic bude selektor mlade, a da neko upadne drugi da vodi omladince.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Moja greška onda. Pogrešno shvatih.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bar ce ovi puleni da se bore, pod onim onim krvnikom su bili kao u gintas da si pokupio 11 dilera i bacio ih na teren
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Makar nesto pozitivno sto se tice infrastrukture...

Projekat vrijedan 7,7 miliona eura: Cetinje dobija stadion po standardima UEFA-e

Kapitalnim budžetom Crne Gore za 2014. godine, u okviru potrošačke jedinice Ministarstvo održivog razvoja i turizma – Direkcija javnih radova predviđena su sredstva u iznosu od 500.000 eura na ime finansiranja ovog projekta. Imajući u vidu da su Prijestonica i Fudbalski savez Crne Gore obezbijedili finansiranje više od 50 odsto investicije, te da će nosilac projekta biti Fudbalski savez Crne Gore koji obezbjeđuje značajan iznos sredstava za ovaj projekat, cijenilo se racionalnim i opravdanim potpisivanjem Ugovora o izgradnji stadiona na Cetinju”, navodi se u Informaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

Srecno mu bilo.

E ako ovo nije pljuvanje,ne znam sto je ondaNema nista gore za selektora,kad mogu drugi da mu se mijesaju kad god oce.
    Inace slazem se sa tvojim postom.Bilo je boljih resenja.A i gorih ruku na srce.Izgleda da je ovo najbolje lose resenje.Makar je bio do sad trener.Predsjednik saveza nas je naucio da budemo skromni.A nama bas dobro ide.
    Last edited by Insua; 26-12-14 at 14:02.

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Moje mišljenje da je izbor Mojaša Radonjića za trenera mlade repke odličan izbor.Čestitam Savezu.
    Mojaš je dobar čoek i veliki radnik, znamo se lično,sve pohvale.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Eo Bakić dao gol, da i to se desi pa da ako mu da malo samopouzdanja
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Čuš Baša najbolji fudbaler Crne Gore... kako ova država ni za šta sluha nema... Umjesto da to daju malom Jovoviću jer je zaslužio po svim parametrima.. E kuku..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Isto nam je i s Bašom i bez njega, nikad se ni na šta plasirat nećemo dok se ne promijene predsjednik saveza i selektor.

Baša ionako igra svaku petu utakmicu, imam utisak da bi se lako navikli da igramo bez njega. Bez Vučinića će bit kameno kad ode, jer niko drugi ne umije go dat.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Basa jeste najbolji fudbaler Crne Gore trenutno.

I rece da mu je to najdraza nagrada u zivotu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Teško da imamo boljeg od Vučinića i sa pola noge, no aj sad... ne mogu u tu raspravu da ulazim. Nekako mi je bilo logično da nagradu za najboljeg crnogorskog fudbalera dobijaju mladi momci iz 1. CFL, umjesto što se to daje nekima kojima ne bi ni upola značilo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    67 Posts

Postoji takođe nagrada za najboljeg igrača CFL-a i dobio je ove godine Vladimir Jovović.

Nagrada za najboljeg igrača treba da ide najboljem igraču. Baša je apsolutno zaslužuje.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne vidim nikakvu logiku da dobije Jovovic iki bilo koji igrac iz nase lige nagradu koju je Basa dobio.pa kako nam se liga kotira na rang listama??? Jovovic je mlad i dobio je zasluzeno nagradu za najboljeg iz nase lige pa kad napravi karijeru vani onda se moze pricati o najboljem nasem igracu.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Page 1686 of 2256 FirstFirst ... 68611861586163616761682168316841685168616871688168916901696173617862186 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)