... zaboravio si da pored brkova, zenama fali da naraste jos i ona stvar...Originally Posted by Condor
:lolblue:
Eto.... A imamo i kod muskaraca bradavice. Kod cura brkove :devil:
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
... zaboravio si da pored brkova, zenama fali da naraste jos i ona stvar...Originally Posted by Condor
:lolblue:
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
haha. Pa dobro, siguran sam da ce daljom evolucijom, cure postati imune na dlake, pa nece vise morati da vrse depilaciju nogu i da kriju brkove :devil:Originally Posted by Trinity from Zion
Have a parachute.
Mmmmmmmmmm... cisto sumnjam.
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Mozda za hiljadu godina i oce. (r)evolucija.
Have a parachute.
pa, ako vjerujes u evoluciju, logican korak je da bez dlaka ostanemo i muskarci i zene, kako neki naucnici vele, kroz 500-600 000 god.
Just to slip the skin...
zashto su na kola hitne pomoci/ambulante naljepnice naopachke zalijepljene ?..nikad mi to nece bit' jasno...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
to sam i ja dosta puta vidio ali nije svuda tako...Originally Posted by mc_esseny
A zasto naopachke? fak mi if aj nou
Originally Posted by my name is ...
eee. Zato sto osoba koja vozi ispred ambulatnih kola vidi na retroizoru jasno napisan tekst - AMBULANCE.Originally Posted by mc_esseny
Have a parachute.
bra'o
that would be logical explanation![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Obrve trebaju da bi se oči zaštitile od prašine...Originally Posted by Condor
Dlake su ostatak evolucije, i nestat će kroz 700 godina...
Kako to zamišljaš jedino da se rađamo bez njega. Zar slijepo crijeve ne daje znake grčenja kad se previše umoriš, odnosno kad previše trčiš. Ovo je naročito izraženo kod djece...Originally Posted by Sandman
A jeste li znali da oko pola DNK nemamo pojma zašto služi. Naučnici misle da je ona ostatak od nekih ranijih vremena...
Da, sad sam to htio da im objasnimOriginally Posted by Condor
Liberal !
ZAsto centar za socijalni rad CG nema pomoc ljudima koji su prijavljeni tamo, osim zdravstvenog osiguranja ?
Je li moguce da drzaa ljudima koji ne rade 6 mjeseci ili vise ne moze da daje barem po 30 eura mjesecno pomoci ?!? To treba da se zapitamo .
Liberal !
Bugi, zar nisu trepaice za zastitu od prasine?Originally Posted by Bugi
Have a parachute.
mislim da to ne spada u owu grupu zanimljiwih pitanja ?![]()
~
pa da : trepawice , obrwe , dlake u nosu i ushimaOriginally Posted by Condor
![]()
~
da,isti je slucaj i sa POLICE..Originally Posted by Condor
The taste was sweeter...
Originally Posted by DjAv00liCaA
ne bih se slozhio sa tobom..
bar ne kod nas![]()
~
i na policijskim kolima kad imaju veliku rotaciju naprijed kao one golf trojke shto su bile doshle nekad davno naopachke je napisano bash iz razloga da kola ispred u retrovizoru vide normalno napisano i skolone se
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
znam da na golf IV i V toga nema..![]()
~
Zasto vazda kad sam idem na more stopiraju grobovi zenski,a kad sam sa djeojkom ili majkom vrh ribe?![]()
Zakon podlosti :twisted: se to zove.Originally Posted by Gurkha
![]()
Never Complain, Never Explain
Eee vidis to i mene zanimaOriginally Posted by Gurkha
![]()
She is only here to annoy herself!
zasto neko ide sam na more?
Originally Posted by my name is ...
Zato shto nema s kim.Originally Posted by aCid_cOokiE
![]()
Never Complain, Never Explain
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks