Pa nije ni čudo da ne znate pravila kružnog kad ga nije ni bilo u PG do prije par godina...
Onaj sto izlazi odmah desno, ide spoljnom trakom i ako je samo jedna traka desno(dje on treba da skrene) dužan je da propusti tog iz unutrašnje trake ako i on skreće.. Ostali koji ne skreću na prvo desno idu u unutrašnju traku i kad treba da se isključe, isključuju se direktno iz unutrašnje.. Naravno da treba da daju žmigu... A ti što kruže spoljnom..blago im ga u pamet..mogu misliti kako bi u neki veći grad prošli skver...
E da, jos sam vidio lika koji daje LIJEVI žmigavac prije ulaska u skver.. I udje u skver tako, napravi čitav krug i isključi se na poslednji izlaz...
Kad se ulazi u skver ne daje se žmigavac, ide se u unutrašnju traku osim ako se ide na prvo desno i daje se žmigavac kad se izlazi ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li bio sinoc neki udes kod Palade?
TAKUMI
I ja tako mislim,
Odslušajte pažljivo opet prilog s TVa. Brko, gospodin Janjušević i voditelj su na momente, kontradiktorni!
Kaže: "Kretanje u spoljnom prstenu je zabranjeno, osim ako izlazite na prvi izlaz, ALI NIJE ZAKONSKI KAŽNJIVO" (dakle, ko te j***)
Ako iz unutrašnje trake, presječemo putanju nekome u spoljnoj (A ne možemo je presjeć, jer iz LIJEVE TRAKE pred kružni izlazimo na LIJEVI IZLAZ, a on iz DESNE u DESNI (kako kaže voditelj, MORAJU SE NA PRVI IZLAZ ISKLJUČITI AKO SU U DESNOJ TRACI/spoljnom prstenu)
-E, ako mu presječemo put jer je on GOVEDO, i jer ZAKONSKI NIJE UREĐENO mi treba da budemo kažnjeni, jer neko nije odradio svoj posao u parlamentu kako treba.
ALE ALE ALE!!!
Bitnije je izglasat zakon da se nekako oderu ovi ljudi te drže firme i jedva egzistiraju!
I izmislit jedno 30 kategorija za auta i motore, da se što više para ostavi za polaganje vozačkih i takse
P.S.
I treba da im dam 900€ za registraciju auta od 4400 kubika, a da se vozim po KRATERIMA đe je greota Ladu Nivu magistralnim putem ćerat.
Last edited by cvxcomputers; 25-12-14 at 11:14.
Najbolje je nemati ni auto niti jedno drugo prevozno sredstvo u ovoj državi.
Ovaj Saxo http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/309325 i Clio 2.
Ako imas uniqa polisu ide na ovu cijenu ako nemas 10% vise
![]()
Uopšte nije tako jer zavisi od znaka na kolovozu. Ako prije uključivanja u kružni tok na kolovozu u desnu (uključivanje u spoljnu) traku stoji znak pravo i desno onda spoljnom trakom možeš da kružiš cio krug i to je PO ZAKONU. Ako prije uključivanja imaš ocrtan znak desno, onda si dužan da skreneš na prvo desno isključenje, ako odeš pravo napravio si prekršaj (a to što te kod nas niko neće kaznit to već otvara jednu novu dimenziju pitanja).
Kako se otvori prica o kruznom na CRASH?...Otvorite novi topik kruzni i tamo smarajte narod,ne morate svaku temu zatrovat
Kako ce da se usija ovaj topik u nedelju, eventualno subotu kad padne snijeg. Vecina nema zimske, a ni sa njima nisu znali da voze po istom.
Joooj, jedva cekam![]()
Jedva cekas?
poslato paukom
istrajan budi.
Bice zanimljivo. Mada su rekli prvo petak kratko pa sad nedelja. Brzo ce to proc. e sad neka policija izadje na ulice i dere-po usima.
f6
Zasto ne bih jedva cekao? Izadjem da prosetam i gledam podgoricko prvenstvo u klizanju vozila, pogotovo ovih taksista sto misle da je crveno na semafor znaci kreni. Samo ne znam dje ce biti najbolje stati i posmatrati...hmmm..
Nego ce mi biti zao pjesaka jer ce se kola penjati i na trotoar.
To ti je nesto slicno ovome: imas neku malu prodavnicicu/trafiku (nebitno) - od toga zaradjujes hljeb. I dodje ti neko, opali ti <150 eura i nikome nista. Tj. prijavis, policajac te pita kolika je steta, ti kazes manje od 150 eura, on ti kaze dovidjenja prijatno! ....jer je "mala" steta i ne gone po sluzbenoj duznosti. ....a tebi svaki dan da opale po ~150 eura iz prodavnice => bolje ti je ugasiti radnju.
Ako ga prebijes => tuzice on tebe (koja ironija) i ode ti u tvorza
Poenta je da je on lopov i da ti je klepio pare, ali mu ne mozes nista.
Jako lijep primjer...
Kakva BANANA REPUBLIKA...
Ako ima ko kakvu kombinaciju legalno da idem, s svojim znanjem u neku uredjeniju zemlju, nek me kontaktira. Hvala.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks