Sto se tice adsl-a u firmi prije 6-7 godina - dosadilo mi je bilo njihovo prebacivanje odgovornosti: "to je do vas gospodine"...a ruter svaki dan blokirao pa nekoliko puta. To je trajalo neko vrijeme dok nismo kupili Zyxel ruter koji nijednom nije pukao/blokirao i sl.
@Kliker probaj da formatiras disk (izgubices sve snimljene emisije) - iskljucis STB pozadi na prekidac 0/1 i ukljucis... I odmah pritisnes OK i strelicu dolje (na STB). Napisace Brisanje/Erase i/ili ce se pojaviti crveno REC. Tada pustis dugmice i sacekas 10-15 min. Ako odmah ne uspijes da pritisnes dugmice u pravom trenutku probaj iz nekoliko pokusaja.
Ako ne opravis - prijavi ovdje http://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze li neko da mi objasni kako da ugasim pink paket na extra tv-u ? Novi sam korisnik extra tv-a pa rekli su mi da moze da se preko tv-a iskljuci ali kako
MENU-EXTRA TV PAKETI-UKLONI STRIK SA PINK PAKETA i PRITSNI OK
hvala oba 2 drugovi jos treba neki pinkod dok sam nasao mucio sma se ali shvatio sam hvala vam obojici(Y)
TV Montena prestala sa radom....
http://www.cdm.me/ekonomija/nakon-15...stala-sa-radom
Izgleda da ce od CG TV stanica jedino opstati RTCG. Mozda jos i Vijesti.
Srecna Nova 2015. GODINA!
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Ne bi stete bilo ni MBC da utule, nemaju svog programa ni 10 minuta, ciganisanje po vaZdan. Eda li sta novo kod ovija nasija? :P
i..Nazdravlje Vam ovi praznici svima![]()
Sad kada se MONTENA ugasila oce li dodat ubrzo koji novi kanal umesto njega ?
Zna li se može li još ono da se prebaci na 40mb/s sve kanale i one minute ili je do Nove samo bilo?
Montena danas i zvanicno izbacena iz ponude Extra TV-a... Na broju 7 sada nema nista, ali zanimljivo je da ne postoji ni pozicija 8. Ovo naravno vazi samo za standardni raspored (onako kako ih je Telekom sortirao). Sa broja 6 (TV Vijesti) direktno prebacuje na 9 (TV Niksic), 7 i 8 nedostaju.. Koji se kanal nalazio na poziciji 8 ??
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
a najbolje da je u listi kanal koji ne postoji
nothing comes from violence and nothing ever could
Gdje se u PG može uzet nov daljinski za Extra TV, ne mogu da nađem nikako? Vidim neki momak sa foruma prodaje, ali je sa Cetinja.
U T-Centar![]()
Sta bi sa monteninom zamjenom, ocete li umjesto nje ubaciti neki kanal ? Samo gledajte da ne bude MBC 2 ili Srpska 2 :P
Kako da dobijem operatera na 1500?
Proceduralno!
Slijedis instrukcije sekretarice... A ako ti se ne zove, imas opciju online prijave problema.
@ iPhone, mislim da nece biti kanala koji ce zamijeniti Montenu, jer se ona sama utulila... Posto nema od zvanicnih iz Telekoma odgovor za poziciju 8, mislim da ce te pozicije zauzeti lokalne TV stanice, poput TV Pljevlja, Novi TV i TV Boka... Jer sada ovi kanali zauzimaju pozicije od 207 do 210.
@ Maleni, imas u poslovnici Telekoma novi daljinski...
Zasto nema vise Portala Analitike u spisku Extra TV portala, a ima Antene M koja ne radi??? Nije mi jasno...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Ako ne bude sport kluba ne treba nijedan.
Nego, rekli su da od prvog decembra pojeftinjuje internet i da ce racuni biti jefitiniji. Dosao mi je racun isto kao i do sada... (onaj extra trio paket od 39 eura)
Sto lazu?![]()
Proceduralno!
pa nije bilo pojeftinjenje trio paketa nego internet paketa
mada je I trio maxi pojeftinio![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da,ali ie bilo logicno da ako se smanje cijene interneta a to je sastavio dio trio paketa da se smanji i njegova cijena.
Nego, logika i t-com
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks