To znam ali jbg.
dzabe mu kad maknut ne moze
To znam ali jbg.
TAKUMI
e za ovu hondu se moze reci da je perfektno odrzavana. covjek je apsolutni perfekcionista kad je auto u pitanju. mislim da nikad preko troje u auto nije sjedjelo, a da ne pricamo o ostalom! sve preporuke!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
E moga je pazit ali ovi dodaci su sramni
f6
Buu
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
za te pare, vidimo se
mislim što se izgleda tiče, isti djavo kao a5
vidjeh NAJNOVIJI a8L što je onoOOOooooooooooooooo
Stavi ga u "Degenerici".
Mada vjerovatno je i obicaj da se novi audi parkira po sred pjesackog, neko vrijeme, dok se ne izgustira i ne promijeni 2-3 'prva' vlasnika.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
koliko li su ga kostale nove zimske 21 da mi je znat. 4 komada
f6
Jedan solidan manji auto. Eto koliko.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Прије неки дан га гледам, rs5, не може из мјеста да крене, можда 10 цм снијега, власник излази , не зна шта се дешава, 50 м напријед сцена м3 е90 иде кроз снијег као тенк . Audi all wheel drive :banghead:
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
gledo si reklamu za m3?
Ово је уживо реклама била
Sate sate sate
Dje je to bilo? Taj snijeg,rs5 i m3 na okupi, itd.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Торонто...
Sate sate sate
Javi ovima iz bmw fabrike jer ni oni to vidjeli nisu, sigurno ces im popravit dan - zadnja vuca i snijeg
f6
A dje bre kakav quattro i bakraci, vidis sve dzipove sad prave zadnja vuca. Pa sad su za snegocistace na kopaonik uzeli dva m3
f6
Zasto mislite da BMW kao fabrika to nije bolje izbalansirao na M3 od Audija na RS5, pa iako ovaj ima pogon na sva 4 tocka? Ovdje u Crnoj Gori su ljudi doveli u istu ravan BMW i Audi samo zato sto Audi voze u Vladu.
Kako god bilo, RS5 ima vise trakcije no bilo koji RWD.
TAKUMI
Garant je audi bio na ljetnje,ista stvar kao sa gtr-om sto je ovdje izbacan snimak. Dzaba ti quatro na snijeg bez zimskih guma
Koliko je mali servis za audi c5 1.8t 132kw okvirno?
Je li moguce da auto nema kapi ulja?Kupio ga ovih dana i kako se ne razumijem previse,provjerio ga majstor i ocigledno ulje preskocio.
Jutros mi palo na pamet da vidim,kad se zaprepastih.Srecom sto ga nisam vozio puno.
Mogu li to sam vidjeti ili moram kod majstora.?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks