Bravo Iggy sutra obavezno kaci nesto i za Seriju B
Bravo Iggy sutra obavezno kaci nesto i za Seriju B
Zasto Phoenix 1 protiv Dalasa ?
Zato shto je ovima back to back utakmica ?
Trenutno mi Phoenix izgleda jace mada me ne bi zacudilo da Dallas dobije jedno 20..Posto tako stvari idu u NBA...
Sinoc Houston dobija Portlanda 20, a gubi od Atlante i New Orleansa kuci..Portland dobije San Antonio i us'ere se u New Orleans a sinoc 73 poena za poluvrijeme prime..Nevjerovatno.. Igrali su bez Aldridge-a ali opet da primis 73 poena za 24 minuta, pada svaki izgovor u vodu..
Logika i NBA do plej offa ne idu zajedno. Gledah Dalas sinoć, samo su zadnju četvrtinu igrali odbranu. U prvo poluvrijeme im šut na 30%, napad škripi samo tako. Isto prije neku noć jedva rezerve San Antonija dobiše, isto zadnju četvrtinu stisli. Čini mi se da prelagano ulaze u duel, tako da bih prije probao Fenix prvo poluvrijeme. Mada je i to ekipa odbrane bez koja samo od šuta živi.
Phoenix mislim tesko. Prije bih NO protiv IND.
Dođe Pho prvo. Mala kvota sad dvicu uživo. Loš je Feniks. Bačit sitno nešto, može ih Dalas lako slomit ako krene Ellisa
fino me ukopa majami a evo sad vidim da je oklahoma sjebala isto....eeeee bruuukaaaaaa
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Citadela - Katanija gosti bez 6 igraca standardnih
Latina - Entella gosti bez 5 igraca standardnih
Konya moguce iznenadjenj 2 ...kvota oko 8
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Au kako me sad doceka prijatno iznenadjenje kad se probudih! Stavih sinoc iz zajebancije malo preko 3 eur Miami i Atlanta reko ajde valjda ce to proci da dupliram tu sicu, udjoh na flashscore Miami puko, kv bila 1.25 ja pizdim, mislim se koji k se kladim na nesto sto ne pratim i ne razumem se i da udjem na nalog KAD vidim uvecao se na iste pare koje sam imao pre nego sto sam spizdio bar nekih 25 eur u poslednja 2 dana, ladno prosao tiket koji sam iskombinovao od Mihe i dodao jos Irvinga preko iz zajebancije kv 148,42 8 parova, Miho kosarkaski genije!
A najbolja stvar: Tog Irvinga sam dodao jer vidim da ga kace na onom drugom sajtu i vidim postavljaju i Lebrona + ali sam imao tako los osecaj za njega i nisam ga dodao a bilo mi sumnjivo da oba odu u + i dodao samo ovoga, Lebron dao 24 granica bila 25.5
Last edited by Severnjak; 24-12-14 at 07:08.
Serija B
Trapani Avellino ocekujem najvise od svih da odu u 3+, Trapani kuci samo jedna 0-2 a ovi u gostima 5:4 odnos 3+/0-2 a posto su zaredjali dve 0-2 zaredom sad bi moglo ponovo da ode u 3+. Poslednjih 6 medjusobnih 5 doslo GG. Najtvrdje bi trebale da budu Ternana Modena i Vicenza Livorno, po statistici njihove utakmice u odnosu domacin/gost dolazile su po zajednickom proseku 72/73 posto slucajeva 0-2. Brescia, Crotone, Cittadella, Latina to cu verovatno 1-2 drugo a za 1-2 prvo Latina bi trebala da bude najsigurnija i mozda Crotone. Pescara Varese 2-3 drugo na nekoj egzibiciji.
Last edited by Severnjak; 24-12-14 at 15:49.
Latina 1
Cittadella 1x
Carpi 1x
Bursa x2
Kvota 4,29 srecno![]()
Dobro je nisam stigao da odigram ovaj besiktas, evo izgubi
kako namjestaju to je strasno
Odigram ovo 10min prije pocetka utakmica i paaaf![]()
Eh kad te nece. Sastavim tiket, slikam ga, i idem do kladionice kad ono zaboravih telefon. Naravno, ipak uplatih , sjetih se 3 utakmica a ove cetvrte nisam, nego sam dodao neku drugu i bas ta druga me izbaci ,a ovo sto sam imao na tel sve doslo. Pih.
Last edited by siraj; 24-12-14 at 14:54.
evo malo hokeja
dyn. moscow 2
nizhny novogorod 1
st. petersburg 2
kvota oko 5 ipo
Ekipo na PM srecne pariceeeeei pozdrav za spahiju
![]()
ima li ko kakve info za ovu tursku kosarku?
BIGa sa srecom, samo bez tezinjanja i pozdrava, ako ko ima info i predlog neka kaci, nema potrebe za chat-om
ajmo kosarkasi, moze li ova buducnost doc h2?![]()
Ja sam igrao Sehovic 12,5+, protiv partizana je bio odlican.
1.85 kvota
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks