To i mene interesuje.. Kako ja, kao drzavljanin cg mogu voziti auto na americke table?
Viđ što ljudi pričaju, a kod mene registrovana Golf šestica TDI, skoro kao nova, ispod 9000€ keša...
To i mene interesuje.. Kako ja, kao drzavljanin cg mogu voziti auto na americke table?
Skoro nikako, ako nisi njihov gradjanin(ili bar bio)
Postojala je fora da dobavis njihovu vozačku, ali samo falš - do duse dobro urađena, i s njom si mogao da vozis, niko te ne pita od nasih čim nju pokažeš.
Ali ako napraviš prekrsaj...
Ili postoji još neki način, Fabia?
Mene interesuje kako da kupis , vozis ,registrujes i odrzavas auto a radis u sekjuriti 15 dana mjesecno po 12 sati dnevno za 180e .Danas je luksuy i taksi platit.
Nisi svjestan kolko grijesis,kao sto sam vec rekao,kao sto je i vecina rekla,ne isplati se uzimat novo
Zasto mislis da se novo nece kvarit?Prosetaj do ovlascenih servisa i vidjeces da su na dizalice najcesce nova vozila
Po meni ti je najbolje fino da uvezes auto koje ti odgovara i miran si,sa servisnom knjigom i da uzmes kucu od auta,a ne nekakv prdavac ka c3(ne mogu da vjerujem da razmisljas o ovome autu)
Jos jednom DOBRO razmisli prije nego sto bacis pare na auto u koje ces se razocarat(a to je def citroen) prelistaj mobil.de moze se naci strasnih auta sa malom kilometrazom a da ne prelazis svoj budzet koji si namijenio za auto
Ovo ti je moj prijateljski savjet,odluka je na tebi
Nemoj da bjezis od Hyundai-a voze ih u zuti taxi onaj i30 I kazu da su rage od auta,moja preporuka japanac star god- dvije s urednim papirima o servisu(stedis 3-5 hiljada u odnosu da kipis novo) Kia npr 7 godina garancije I vjeruj mi ima da te sluzi tih 10ak godina ,Citroen je masu udoban auto ali to ima svoju cjenu dovoljan ti je pokazatelj pad cjene polovnih primjeraka to ti dovoljno govori o kvalitetu...
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ma samo njemac i to je to,vozices ga besprekorbo 10 godina da se ne zakasljes ako ga dobro i redovno odrzavas..
Ljudi,mozee pomoc? Na Golf 6 vrata su pocela da se otvaraju malo teze,mora da se povuce kvaka i gurne,ima neki kao lepljiv zvuk i osecaj kada se otvara,da ne zna neko sta moze biti? Hvalaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj da namazes kedere malo sa nekim sredstvom za gumu..
Hvala puno,a koje bih sredstvo mogao da koristim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozes sa običnim glicerinom iz apoteke, rastvori ga malo sa vodom, natopi vatu ili neku krpicu, i pređi sve kedere...
Ili nedje dje se prodaje kozmetika za auta pa kupis neku namjensku tecnost bas za to ima svuda sigurno
edit:
Probaj da izbjegavas pranje auta kisjelinama,pjenama i čudima nema bez sundjera i sampona nista![]()
Last edited by METZ; 24-12-14 at 00:39.
Ovo je namjenjeno tržištima kao naša, dosta auta za ,,malo'' para ; ) http://www.forum.cdm.me/showthread.p...69%3Bnu-Evropu
Ako neko daje 10ak hiljada za auto zasto ne uzeti 2008-2009 Hondu Accord 2.4? Naravno ako se ne prelazi previse kilometara, ako se prelazi onda dizel 2.2.
Ako ima novca naravno a ako je u sit da ima ogranicen budzet onda se gleda kako da se dobije najvise za manje Para ako imas ideju sta se moze uzeti novo za 10000 @ da mu traje 10 godina s malo ulaganja napisi ?
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ima li neko ideju od cega bih mogao iskombinovati lip gumeni za prednji branik ...
problem je sto lip fabricki ne mogu nidje na nadjem ovdje kod nas , preko neta je preskup a i postarina je katastrofalna
radi se upravo o ovom lipu i ovom braniku za fokus zx3
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nova auta su raj za vozace koji zive 'na rate'
odnosno za one koji u srecnijim zemljama odrede sebi lizing ratu, uzmu nova kola, voze 3 godine, zamijene za naredno novo i nastave istu ratu i sve tako...
naravno da je novo najbolje, garancija je tu + neke kvarove bez ako je fabricka greska u pitanju ne ocekujes barem 150.000-200.000... onako kad ga vec kupis s tom kilometrazom si ti taj koji nalijece na iste
sto se gubljenja na cijeni tice - svi znaju da frncuzi na 2 godine isgube 30% dok njemcima treba duze itd
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks