jes jes velike su to meraklije. a kad se ide nedje, ajmo sa tvojim, ili da mu se donira po 5eura do sutomora. e moj brate, prodje im zivot u racunanje, gasenje klime do bd i 6brzine.
Veli lik na dizel se ore, na plin se kuva a na benzin se vozi. I ode na pumpu i sipa super 95 za 5€:lolblue:
jes jes velike su to meraklije. a kad se ide nedje, ajmo sa tvojim, ili da mu se donira po 5eura do sutomora. e moj brate, prodje im zivot u racunanje, gasenje klime do bd i 6brzine.
f6
Ahaahhaahhaahahahaa meraklije na baterije
Od ponedeljka dizel ispod 1 € !
Nova Godina !!!
Sent from my iPhone
Odakle info? Zasto sirite dezinformacije?
TAKUMI
ma lupa
Juče gledah pri kraju neku emisiju na TV-u čini mi se Al Jazira Balkan i predviđaju da će jeftinija nafta potrajati još i kroz sledeću godinu. Možda čak do septembra.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
To kraja godine ce bit 2 eura.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Sledece godine ide osvjezenje cijena od vjerovatno 1,5 Eura, benzin na 1,6, a plin na 0,9 Eura.
Dolar ide gore, pratim ga redovno. Nadam se da ce ovo pasti jos malo.
Imam jednu dilemu i dvije trileme, da li ugraditi plin ili ne?
TAKUMI
Zao ga je trovat :P
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Koga?
TAKUMI
Ljeksusa :-)
Pa sto ce mu bit na plin?
TAKUMI
Ja bi mu sipao pregorelo ulje,to ti je jeftinije
Ja znam dosta ljudi koji sipaju to, u duje i truje, stare Mečke...
TAKUMI
I u volvo takodje
Golf TDI na ulje!
Koliko vam se puta desilo da je vašem dizelašu prifalilo nafte, a da ste bili daleko od pumpe? Sigurno nijeste znali da ste taj problem, umjesto na pumpi, mogli riješiti u najbližem marketu!
Kad prifali nafte dobro je i ulje!
To je potvrdio eksperiment Portala RTCG sa jestivim uljem. Naime, ekipa Portala je sipala dva litra jestivog ulja u gotovo prazan rezvoar Golfa 4 1,9 TDI, kako bismo dokazali da turbo-dizel motori mogu da koriste i alternativna ekološka goriva. Za ovaj izum pojedinci su znali i devedesetih godina, u vremenu sankcija kada se gorivo kupovalo na bonove. Čovjek koji nam je otkrio tajnu „auta na ulje“, kazao je da je taj izum najbolje funkcioniše ako uz ulje u rezervoaru ima bar malo nafte, zbog lakšeg startovanja motora. Takođe je kazao da se može koristiti i maslinovo ulje, samo što je skuplje: "Ali, ko voli da se zdravije vozi..." dodao je u šali. Ljudi koji su duže koristili ulje za svoje dizelaše, saopštili su nam da to nije ostavilo nikakve štetne posljedice po njihova auta, ali da se korišćenje tog goriva preporučuje za TDI motore. Zanimljivo je da se sa litrom ulja može preći ista kilometraža kao kada koristite dizel gorivo. Korišćenje ulja predlažemo kao rješenje u slučaju nužde, kada prifali nafte, a za njegovu stalnu upotrebu ipak treba konsultovati stručnjake. Od nus pojava korišćenja ulja primijetili smo da se iz auspuha osjeća miris priganica.
Ovaj na slici sipa novo ulje iz boce, a osjeca mu se miris priganica!!!!????? KaKKo????
mozda je ulje za priganice.
ali brat veli moze I maslinovo uljeali samo djevicansko...
Sad u nas diskont ulje 65 centi, kud ce nize![]()
Stara fora...kupis starog dizelasa,nakupujes ulja na akciji po 60centi i dzabe se vozis :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks