moze li se kupit samo staklo/ogledalo za retrovizor (Passat 5, 2001)? pade mi prije neki dan i prsnu u 100 komada.
za forda samo motorcraftove djelove
moze li se kupit samo staklo/ogledalo za retrovizor (Passat 5, 2001)? pade mi prije neki dan i prsnu u 100 komada.
Clapton, moze.
agent, ulje, sve filtere, antifriz, glicerin za kocnice (1 litar), termostat.
TAKUMI
dje? ....
Mozes kod mene al sam sa porudzbom zavrsio za ovu godinu. 15-20e je komad zavisno jel sa grijacem ili bez. Novo naravno.
+38268615321
[email protected]
Parking = svedski sto
Ko ima da mi dobro ofarba' branik, one lajsnee dje ide kofer treger, plastike oko prozora i ispolira auto? Dje da odradim a da ne ispuca? Da li to uopste raditi sad ili cekati proljeće i toplije vrijeme
Da nema ko broj onih sto rade tapaciranje i popravku tapacira sjedista u Gornju Goricu?
Preporucite mi nekog dobrog majstora za Smart?
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Jeli moguce da narod konstantno pita sta treba za veliki servis?Daj ljudi pratite malo temu da se ne ponavlja isto pitanje svake 2 strane
Što preporučujete od novih kola za 10000e?
Mogao bi se snac za 1k-2k preko ali i to mi je jako natezanje?
Ne mora bit dizel, potrosnja nije presudna, vise neki komfor u voznji i ekonomicnost kod odrzavanja.
Ne bih uzeo bas mali auto tipa swift ili yaris....
Avensis, Accord, Mazda 6.
TAKUMI
Pita covjek za novo koliko sam ukapirao?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa za 10000 ne mozes ni Ayga novog a ne sto vece.
TAKUMI
Da vidi neki hyndai?
f6
Gledao sam Citroen C3 1.2 80ks sa "srednjom" opremom, 10i nesto malo preko. Mali potrosac, nije da nema prostora mad nije ni nesto prekomforan.
Imaju i neki Elyisee, koji dosta podsjeca na Logana, vidjeh da je to neka devijacija za siromasna trzista, ne kazem da je los ali sto znam, nisam nesto odusevljen izgledom i testovima sto sam citao...
Gledao i suzuki SX4 4WD, mada je veci potrosac, 1.6 120ks... On je oko 11.500 ali nisam ulazio u njega, ali ima solidnu opremu, 6airbagova valjda, i nema kais nego lanac pa se "navodno" ne radi veliki servis na njega??? Ne znam je li pumpa isto od lanca napravljena... Ne znam ovaj lik mi nije nesto pouzdan, ne znam ni kakav im je servis... Sjutra cu poc do Mazde da vidim sto ima jos, u Reno sam bio, klio mi se ne svidja...
Brate mici se malih kubikaza a velikih auta jer trose kidaju,vjeruj mi na rijec...
Istina. Drug je kupio auto tj. kola, Golf IV 1.4 iz 1999. Trosi mu isto kao meni Lexus 3.5.
TAKUMI
Ma ja uzeo od druga tojotu auris 2010 god 1.4 dizel..unistila me koliko je potrosila,nisam mogao da vjerujem iskreno...
Isto mene Megane 1.5 dCi.
TAKUMI
Dobro, potrosnja je bas u drugom planu spram svega ostalog iskreno, s tim sto ne bih nesto da trosi drasticno... Evo gledam Hyundaie sto neko rece... Sasvim solidna oprema, i cijene su OK. Recimo ovaj i30 sa 5 vrata BASE oprema je 10.790. A svi mjenaci su sestostepeni sto je super, a motor 1.4, 100ks sto je vise nego dovoljno.
Jel mora da bude ispod cekica?
TAKUMI
Ja sam prije za to da se uzme polovan npr njemac nego neko 46 koljeno novo..mada sad na ovo vrijeme se moze uzeti dobar auto za te pare,naravno polovan...
rapid skoda
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks