Danas dobra kvota na Malagu, 2,5.
U dobroj formi su a nasuprot njih dolazi ekipa sa dna tabele. Vezat 2 i golove odma kvota 5.
Kvota na Crnu Goru u William Hill je 2.2
Danas dobra kvota na Malagu, 2,5.
U dobroj formi su a nasuprot njih dolazi ekipa sa dna tabele. Vezat 2 i golove odma kvota 5.
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Ovaj galatasaray svake put treba probat iz 2/1 kao juce sto su dosli..Inace vele kao bice "dojava" danas za tursku ligu da se proba sa euro
Mada bi najradije ja probao danas Morocco ligu jer je masu pala kvota
Ittihad Khemisset - Chabab Atlas 1/2
Ako su su zaboravile meč sa španijom,oduvat ćemo ove švedice,pa prošli put su imale i rasterećenost i zalihu,bez pivota,pa nijesu uspjele...
Fjorentina, Marsej, Tvente sve 1
kvota 3,6
Ne bih da malerisem ali igrat protiv lila na tu kvotu je neisplativo
Tipovi za igru 1-2 gola po proseku golova koliko domacin daje kuci a gost u gostima
Hertha Hoffenheim 87% 1+ prvo pol 28% 2+ prvo pol
St Etienne Evian 72/17,5
Darmstadt Ingolstadt 77,5/23,5
Ergotelis Janjina 75/21,5
Arouca Maritimo 77/23,5
Las Palmas Osasuna 63/12,5
moze i 1+ prvo ili 1-3
E ovo je dobra analiza
jbg to je sve statistika, moze biti a i ne mora ali ovo su timovi koji su najskloniji tome da padne tacno 1 gol u prvom pol a za drugi gol se verovatnoca vec bitno smanjuje. Mada mislim da je statistika najbolja za one mrtvacke utakmice gde su oba tima skloni da daju malo golova jer kad se jedan mrtav tim i drugi mrtav tim sastanu to ne moze da se izrodi u neku goleadu
Fiorentina 2+ 1,60
Ekscelsior 1+ 1,57
Herta p1+ 1,45
Frajburg p1+ 1,46
NEC p1+ 1,31
Lob, kvota oko 7
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
BIGa, BIGa, BIGa, BIGa!!!
Fix dana
Sporting 0-2 @1.7
Biga daj brate nesto pusti ove dzukele spahiju, dervisha i druzinu hahhaha
Taj Lil je raspad od ekipe, gleda sam ih nekoliko puta ove godine kad su me ugasili za fine pare. Ne volim ni Marsej, jer su im krila očajna (Mendy i Thauvin dva igrača ograničena kao balkon), ali imaju neke jade na sredinu igrača koji zna na loptu da stane, a ovaj Žinjak je odličan špic, prerastao tu ligu.
Po meni ih valja igrat jer bi ovo bilo treći put zaredom da isto kolo ne dođu ni oni ni PSŽ, a ni kvota 1.70 nije loša, kući su. Da dobiju i daju 2 gola je 2,20...
eto tako![]()
Za pocetak iskombinovah one Holandjane od Kotoranina Ajax, Feyenoord i Roda 2+ i NEC 1&3+, Italijane preskacem totalno pa posle od 5 sati da se vidi sta dalje.
Gube od 5. minuta ovo je vise postalo smesno mada preokrenuce valjda....
Last edited by Severnjak; 21-12-14 at 13:42.
Eo im ga dade Thauvin iz kornera... gasi![]()
Mali ne JEDI, ti prije nas odje, a vidji ko je napravio ovaj topic dete moje, da ti nismo napravili ovaj topic, nebi imao dje da pametujes sa kvotama 1.40 ..
Tako da nisi prije nas odje nemoj da lazes sebe, jer nas ne mozes...i nemoj postaviti jer pojma nemas. Ja nzm ko te to pohvalio ali veze s vezom nemas.
OD MENE SINGL NA JAK ULOG: Juce je prosao Swansea danas mora ovo, bar tako kazu neka braca iz Italy.
p.s @Biga Isprati ovaj singl i reci cao crnom nizu
INTER - LACIO 1 @ 2.20
Srecno
Last edited by Spahija; 21-12-14 at 13:52.
Vele za danas besiktas 2/x ,ispratio sa 2 jura dosta
spahija keve ti nevenke, aj zakaci taj tvoj maksimalni ulog da vidimo?
Arsenal - 3+
Inter - 1
Fiorentina - 1
Posto danas preskacem igru i ovo sastavih rekreativno, znaci dolazi milion posto.![]()
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
nema potrebe, svako igra koliko moze, nije ovo prvi singl koji sam dao...
dao sam Herakles 2 3.50, Nant 1 2.30, juce Swansea 2 2.60, danas Inter 2.20...to su tipovi za koje postoje neke informacije od brace...
Svako nek stavlja koliko moze. ja ne moram ni tebi ni bilo kome pokazati tikete, i necu.
Ovo ja mogu samo, kaiserslautern igram 1 i greškom upisem i 3+ i što mislite što sam izbacio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks