Kad se sad nisam slogiro...Cuh danas price kroz grad i nisam mogao da vjerujem.Nece ovo na dobro izac
E taman jer sad sam na benzin...
TAKUMI
Kad se sad nisam slogiro...Cuh danas price kroz grad i nisam mogao da vjerujem.Nece ovo na dobro izac
Ma kakav crni ISIL i autoput... Cijene padaju u sklopu pritiska zapada na Rusiju...
Bolje imat no' nemat....
Cijene padaju zbog pada cijena nafte. Ovo nije samo kod nas nego svugdje u svijetu.
TAKUMI
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ovo bi trebalo da je jos nize no sto rece jedan "vlada kod nas ima "komplikovanu" formulaciju cijene nafte" , ili ti znaci deru nas jer im se moze
Koliko su sada u BiH goriva???
Minimum 15 centi jeftinije nego kod nas.
TAKUMI
Ja sam se vrnuo prije 15 dana bilo je od 1,12-1,15 Eura u Trebinje dizel, 1,01-1,03 Eura dizel u Bjeljinu, plin od 0,50- 0,58 Eura. Danas kako je ???
Izbjegavajte tocenje u istocnoj i jugoistocnoj Bosni, skupo je.
Ako idete prema Sarajevu na Gazprom pumpama dizel euro 5 je 1.01 euro, Petrol 1.03 eura, Hifa 0.99 eura(za kes, karticom 1.03), Ina/Energopetrol 1.05 eura.
Benzin 95 - Gazprom 1.06 eura, Hifa 1.03 eura, Petrol 1.05 eura, Ina/Energopetrol 1.05 eura.
Plin je od 0.53-0.60 centi.
Na putu prema Zenici i Banja Luci, cijene su niza za 2,3 centa u odnosu na Sarajevo.
Ina/Energopetrol imaju najbolje gorivo kome je to bitno.
Last edited by Escobar_BP; 16-12-14 at 08:21.
Sada kada bude sljedeća promjena, dizel će, umjesto 1,08 , koštati 0,99e.
Nece kod nas vise pasti sigurno
Ide na 0.99e, čuješ li.![]()
Benzin na 1 euro, for God's sake.
TAKUMI
Kako okle ti to?!!!??
To je samo moja zelja.
TAKUMI
Moracu da micem plin sa golfa i predjem na benzin ako ti zelja bude ispunila agahah
Ne bih ja micao plin kad bih ga imao, ali se dvoumim se da li da stavim ili ne
TAKUMI
Da je plin maći i staviti u kola lagano kao metlice od brisača pa tako da pričate. Cijena benzina pala privremeno jednom u 5 godina i opet ce nazad za koju nedelju.
E lako mi je za tebe.
TAKUMI
A što bi ga i misao.. Samo zaboraviš da ga imaš...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Kakav je dizel na Europetrol pumpama?
Smece obicno,sipam u sluzbeno vozilo 1 nedeljno pun rezervoar i tuga je kako ide uz brdo...Ja ne bih kod njih sipao da ja placam
Pa je li mnogo dobro ili mnogo lose? 😄
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks