tatarata
image url upload
tatarata
image url upload
Sto mislite koja je najjeftinija opcija avionom do Milana? Polazak pred Novu nije bitno koji dan tacno ( 28,29 ) a povratak 2-3 Januar?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Tirana milano sa alitalia
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Za ovaj info mi dodjete dosta piva![]()
O cemu se radi ?
Turkish Airlines ima Valentines day promociju. Ukoliko preko njihovog call centra tj. direktno preko njih a ne preko sajtova kupite kartu od 9 -15 februara za 2 osobe, prvu kartu placate punu cijenu dok druga karta kosta 1euro !!! U ovaj jedan euro nijesu uracunate takse tako da ima tu od 20-60eur da se plati.
Ali sta je fora
Za 199eur povratno letite svuda unutar Turske i srednjeg istoka..
Za 249eur svuda u sjevernoj Africi - Tunis - Egipat - Maroko itd
Za 399eur bukavlno svuda u svijetu Johanesburg, Njujork, Cikago, Tokio, Peking, Montreal, Toronto...
Ovo su povratne karte, tako da za vas sto imate rodbinu nedje daleko povratna karta sa PG - Istanbul i taksama za ovu drugu kartu vas ispada maximalno 800eur, do Amerike ili Kanade, ili ko hoce da ide da ostane jos jeftinije...
Razmislite malo o ovome moze dosta kombinacija da se napravi![]()
One Ring to Rule them all...
Od kad do kad traje promocija Gandalfe?
Znaci do NY i nazad me ispane 460 € 2 povratne karte? 399 + 61 takse za drugu?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Upravo tako...
Jedina je fora sto moras to od 9-15 februara iskorisiti
http://www.turkishairlines.com/en-tr...les-smiles-199
evo ti link pa vidi![]()
A sto znaci da kupac karte mora biti Miles&Smiles member? Da li pravo na promotivne karte ima neko ko nije presao Turkish-om odredjeni broj milja?
e to ces morati njih da pitasMislim da se moze postati dijelom ovog kluba i bez prelaska milja
Znaci nista. Pi
zbog cega nista, uclani se![]()
https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=en
Evo drugari link gdje se mozete uclaniti na miles and smiles
Ja ukapirah da moram imati predjenu kilometrazu.Eto me odma ovo moze biti dobro. Fala ti drugar
Pogledah jos jednom na sajt Edelweiss-a, povratne karte u ljetnjoj sezoni PG-Cirih mogu se nabost za 170 franaka…duplo manje no MA….eto ko oce da iznenadi rodbinu a ne vazda da ih docekuje u CG
Elem, krajem marta letim iz PG za cirih sa MA…koji je najbolji trenutak za bukiranje da bude jeftinija karta? Da li sad, ili da sacekam jos malo?! Nedje po internetu procitah da su 45 dana pred polazak karte toboze najjeftinije….a sve sto pise na internetu je istina, zar ne?![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Dajte neku dobru varijantu do Lisabona iz Crne Gore u martu. Nema nista ispod 300 eura a da se ne leti cijeli dan. I koji sajt je dobar za avio karte osim Edreamsa ???
U dobru je lako dobar biti...
Ne znam da li ste primjetili. Kada na ove pretrazivace tipa skyscanner, expedia..i sl. ukucate neki let koji nema direktno konekciju, nego se mora presjedati jednom ili vise puta, nikad vam ne ponudi low cost komapnije?!
neke kompanije tipa easyjet nijesu na skajskeneru. Imajte to u vidu kad lovite jeftine letove
Ima ih kada kucas direktno let.
sto rekoste za ovaj blu express iz tirane. prodje mi let preko alitalia iz tirane za milano 108e povratna, sad su ostali ovi sa 126eura
f6
Mene su zeznuli , @Gandalf je cini mi se pisao da su bili ok...
Kreč, kolica i mešalica.
Ja sam isao Rim - Tirana i meni su bili sasvim ok.. Mislim u rangu ovih niskobudzetnih kompanija... Za italiju su im karte bas jeftine
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks