Page 223 of 402 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... LastLast
Results 5,551 to 5,575 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Е како волим падобранце у пм, јео бих их док не почне стомак да боли :Д
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Daj ne zejebavaj, u koju god fazu je može ga pit, ne vjerujem da katuje sad u decembar, a i da katuje, imas mlijeko sa 0.5-0.9% masti, jedino ako ima neku netoleranciju na laktozu il sta znam...Sad bi svi trebali bacat pare na kazein? Ne ide čojek na olimpiju, za average Joe, kakvi smo mi većina ovdje, mislim da nema potrebe da ne pije mlijeko/jogurt, IIFYM ...do duše i sir sam pomenuo, njega si kao i my gainz iskulirao
    Nije čojek rekao ništa o sebi a pitao je da li se isplati... Eo malo za laugh xD
    Ja znam da je tebi za anbelivbl da to mlijeko moze nekoga da prca,ali ima takvih vjeruj mi..ti ne mozes da pricas o tome jer imas tootalno drugaciji metabolizam,drugaciji tip gradje,ma sve druze.I jel Bog dao da imas
    IIFYM,moolim te nemoj da forsiras i propagrias.
    sir moze.Ali nema boljeg zadnje obroka od 200gr junetine ))
    Sad vidim tvoj gaaainz.mislim suvisna je prica,za rekreativca vise nego odlicno.vidjeh neko je napisao nekakva disproporcija,nidje veze.noge mogu malo bolje,ali nidje disproporcije.stvarno odlican,i budi zahvalan na tome sto si dobio od mader nejcur ljubi brat :*

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ево га ја први, што се млијека тиче, попијем, надушим се ка' жаба после сат времена, не дај боже да попијем неђе прије тренинга, казне веће нема од тога
    Али да га пијем, пијем, увече понекад шинем по' кила, да се нађе

Е ово сам чека', какав је то брат :Д

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    Ja znam da je tebi za anbelivbl da to mlijeko moze nekoga da prca,ali ima takvih vjeruj mi..ti ne mozes da pricas o tome jer imas tootalno drugaciji metabolizam,drugaciji tip gradje,ma sve druze.I jel Bog dao da imas
    IIFYM,moolim te nemoj da forsiras i propagrias.
    sir moze.Ali nema boljeg zadnje obroka od 200gr junetine ))
    Sad vidim tvoj gaaainz.mislim suvisna je prica,za rekreativca vise nego odlicno.vidjeh neko je napisao nekakva disproporcija,nidje veze.noge mogu malo bolje,ali nidje disproporcije.stvarno odlican,i budi zahvalan na tome sto si dobio od mader nejcur ljubi brat :*
    Nisam to rekao...ne mora kao ja što sam danas po litre sa wheyom ujutro, i litru jogurta doveče...Ima izuzetaka, al s obrokom čašu dvije, baš me nije zapao narod koji se žalio. IIFYM se može različito tumačiti, tj rzl nivoi "prljavstine", ali ne mora se vala ni ko pacijent u KBC jest, bez kolaca il reda cokolade il pice npr..Pogotovo ko bulkuje...
    Ma zejebavam za gejnz, no ste mi je bitno čut kaljestra, tebe i još par likova, ne zanima me komentar nekog dođoša xD Na nogama, tj quadsima se radi, to si u pravu, tu kao sa grudima moramo genetic limit probijat jače
    Da da, kukala vam majka kad se malo uozbiljim Ima teške anaboličke optužbe da padaju DD

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ево га ја први, што се млијека тиче, попијем, надушим се ка' жаба после сат времена, не дај боже да попијем неђе прије тренинга, казне веће нема од тога
    Али да га пијем, пијем, увече понекад шинем по' кила, да се нађе
    I ja sa medenjacima uveče Smorilo me više, inače sam ga samog pio...A jogurt i dalje mogu tako

No da nećeš kaki trening $utra, ovaj DL da se odradi? Neđe do 14-15h da je gotov?
    Last edited by Loverclocker; 16-12-14 at 23:56.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Loverkloker, sve vise sto mase nabacis kvaris izgled i licis na sifonjer iz zagorica. Rijetko ko ima ovoliko mase a da mu stoji dobro, tako da skalaj i odrzavaj to moj savjet.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

No da nećeš kaki trening $utra, ovaj DL da se odradi? Neđe do 14-15h da je gotov?
    Е, иди у пм, данас сам дл радио, а одличан би ми то тајминг био јер у 4 имам неко спремање... пиии, ђе ми раније не јави, не бих радио данас леђа :/

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Black View Post
    Loverkloker, sve vise sto mase nabacis kvaris izgled i licis na sifonjer iz zagorica. Rijetko ko ima ovoliko mase a da mu stoji dobro, tako da skalaj i odrzavaj to moj savjet.

Ma blizim se limitu, neće to lako il brzo doci, al moze se na 90kg izaci i izgledati ok, ako pojacam malo butine, tu moze 2kg lagano poci, ostalo nek se rasporedi... Uostalom, najmanji problem mi je smršat ak bude vulgarno xD To mi je uža genetska specijalnost Inače tnx xD

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Е, иди у пм, данас сам дл радио, а одличан би ми то тајминг био јер у 4 имам неко спремање... пиии, ђе ми раније не јави, не бих радио данас леђа :/
    Oke, next time brou
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

IFYM je ok, samo ako sve UH iz cokolade dobijete ili proteine iz 20 virsli to je drugo
    Nasuprot toga gledam svaki dan jedite x i y i tako iz dana u dan par mjeseci dok psihicki ne krepate. Jedem "cistu" hranu, znam sta valja, ponekad ubacim nesto sto i ne valja toliko cisto da se cojek oraspolozi i odrzi psiha i super, dok god dobijem sve ostalo sto je potrebno a ovo se uklapa u kalorijski deficit ili suficit.
    A dontigar da ne ides na realx3mforum?
    Last edited by N_L; 17-12-14 at 02:07.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

@kaljestro
    Taj bakic je tolika pajsercina da je to strasno..znaci ok je,izgled,trud,sve to stoji..ali brate on nije sa glavom dobar,ne bez marije.svi nesto coce protiv njega,cudi me da nedje ne pocne prozivat obamu jer mu je stigla fejk farba za takmicenje,a makse..

@lover
    ma ne kazem ni ja sad da trebas samo pravo gledat i to je to..ali ne moze svako toliko da se opusta,posebno ne na katovanju.jer popijes lupa litar jogurta,a mogao bih i jednu bananicu,mada i ovaj puding u casicu nece puno stete nanijet i takooo dalje.opusti se covjek i posle kad vidi sto je napravio a kuku lele.
    onako brate drzis se jednog,navikao si na to,nema cile mile i ceraj.naravno,treba sebi dati oduska nekad,ali ne precesto.
    to su ljudi shvatili kao da svake nedelje trebaju da unesu 4000kal iz smeca,to ce im pomoc,metabolizam ce bustat i slicno..to je poteklo od ljudi koji znaju tacno zasto im to treba i koji ubodu pravi momenat za to,naravno koji su na aas,njima to moze pomoc i nece puno stete nanijet..ali nekom rekreativcu koji je sa 80kg i 15% bf,nidje veze.

sto se tice daljih planoova,podrzavam te potpuno,na 90kg slobodno pici,ima tu dosta mjesta za napredak,malo ruke iskuliraj,stavi akcenat na butine,grudi,dubina ledja.napravis neku dobru periodizaciju i to je to.
    inace to sifonjeri samo iz zagorica,nidje drugo..ne zezaj blek.i 100kg da ima,bitno je da sa glavom bude dobar,nista vise

@nl
    neces psihicki krepat,zbog toga ces ubacit taj neki cit mil,nekad i cit dej..
    idem,mada ne nesto precesto,i ne pod ovim nikom

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

@kaljestro
    Taj bakic je tolika pajsercina da je to strasno..znaci ok je,izgled,trud,sve to stoji..ali brate on nije sa glavom dobar,ne bez marije.svi nesto coce protiv njega,cudi me da nedje ne pocne prozivat obamu jer mu je stigla fejk farba za takmicenje,a makse..
    А прска је потпуно, пита с мозгом, како се ја њему исмијем брате :Д

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@tigar
    Ruke nisam radio lise programa, samo 1dnu vjezbu, 4 serije xD Al mi je siroka prirodno, nema masu toliku, al su ti usjeci misica valjda takvi, i kad sam zgoljo bio, imalo je u sirinu Ipak je to ruka, ne znam ocu li izdrzat da ne odradim jednu bicepsaju/tricepsaju
    Inace salu na stranu, bas pricah o tome sa Kaljestrom, taj thickness ledja da se odradi, i jos par stvarcica...i na kraj, ka i vazda, zaključak da bi se sve moglo manje il više popravit hahahahahah

gledamo se neđe u RL, nema ocjene ovako na slidže
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovako mene @sparco zove u RL da se mjere..misici, samo ja prepoznam geja kad ga vidim pa uteknem, @tigar, bjezi jadan kolko te sape nose

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahah koliko te šape nose hahahhaha

A vala je vakat da se neđe okupimo i napravimo dobru zejebanciju, iste nas stvari zanimaju...Taman se malo prošeta, for more GainZ... ovako ispred kompa kuckanje, samo 'ebe pravilno držanje, trbusnjake, leđa, koljena..eeeee
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja ne gledaj casti mi dok ne napravim nesto od sebe :o 80 % ljudi ka spartanci ovdje a ja nesretnik tek poceo mogao bi da sluzim kao dzak npr ili kriva sipka

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A cini ti se...Svi smo mi tu neđe, neko više mase, neko bolja defka...Dobro, jedino Sparcu nema spasa... haha
    Da su svi spartanci izbacivali bi slidze, a ne iz potaje listaju topik
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja sam izbacivao medju prvima sad sustizite ja sam i dalje na 105 i ne mlim ispod jos do ljeta
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

A vala je vakat da se neđe okupimo i napravimo dobru zejebanciju, iste nas stvari zanimaju...Taman se malo prošeta, for more GainZ... ovako ispred kompa kuckanje, samo 'ebe pravilno držanje, trbusnjake, leđa, koljena..eeeee :grin:
    јес', да шетам, па да спласнем, НЕ ВЈЕРУЈЕМ ДА ЋУ :Д

Ja ne gledaj casti mi dok ne napravim nesto od sebe :eek: 80 % ljudi ka spartanci ovdje a ja nesretnik tek poceo mogao bi da sluzim kao dzak npr ili kriva sipka
    АХаххахахах јес', сви смо спартанци, е'о ја сам нпр ка' Биг Реми, ту смо неђе :Д

Ја не'ам са чим да сликам, иначе бих, качио бих, а овако могу само у огледало да се погледам и да идем даље :Д

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

mene racunajte jedino ako se ide na kakve kape

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

на руске капе

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav svima sa ovog topica!Daleko sam od pocetnika,barem sto se tice treninga ali ne toliko iskusan kada su u pitanju suplementi.Jedino sam do sada koristio kreatin.Moji najbolji rezultati su 160 kg bench, 1 ponavljanje,cucanj radim samo u serijama oko 15, 20 ponavljanja i najbolji rezultat mi je 130kg x 20.E sad interesuje me koliko po vama iznose gornje granice kada su pitanju te tezine kod osoba koje su natural.Po meni mozda bendz do 180, cucanj do 220 i to je to.To vazi samo za osobe koje imaju p meni mozda skoro 2 metra i oko 130,140 Kg.Sve preko toga su rezultat anabolika.Pitam iz razloga sto se i kod nas organizuju ta power lifting takmicenja dje svi koriste steroide.Npr pratio sam rezultate nekih od takmicara koji za godinu dana razmaka izmedju takmicenja napreduju i vise od 100 kg na cucnju kao sto je Stefan Sekularac koji je 2013 podigao 165 kg a pred kraj ove 260,imate na youtubu.To je stvarno ogromna razlika.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Сам си себи одговорио на питање

Доста тога зависи и од висине, од дужине екстремитета итд... Јер лакше је чо'еку са дугачким рукама да дигне мртво, него ономе са кратким итд итд....
    Али кол'ко видим ти си ихаха, ако можеш 130х20 то је пф, масу, свака част

Има доста и генетике нпр, ја нисам природно јак уопште, док неки људи су једноставно природно жилави и јаки и извукли би моје килаже и без тренинга...

Не знам, по тим килажама твојим, шибни се нечим и пичи на такмичење, што да ти кажем :Д

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:smug: Hvala na savjetu ali neka,dobro mi je i ovako.Ne kazem da ima neko natural takmicenje pa onda mozda ovako ni pod razno.Trenirao sam punih 10 godina za te rezultate mada sam noge radio duplo manje jer kao i svi kad se pocne sa treningom ne mastas o velikim nogama nego samo o grudima i bicepsu ali dodje to posle na svoje ko istraje dovoljno dugo.Napravio sam bio pauzu 2 godine i zadnjih godinu dana se polako vracam mada to jos nije ta stara forma.Pitanje je i da li cu je vise dostici jer sam debelo zagazio u 30-te.Koliko vidim vi sa ovoga topica ste bas dobro informisani o svemu sto se tice body bildinga.Svaka cast iskreno,ja sam npr dosta stvari kupio iz starih casopisa tipa flex,muscular development,domaceg herkulesa i karate bildera. Cisto sumnjam da je iko od vas zapamtio ova zadnja 2 jer to je bilo staro i kada sam ja bio adolescent.Tu je bilo dosta clanaka sa Petrom Celikom i drugima iz te stare garde,tada su se suplementi u javnosti poistovjecivali sa steroidima a nidje veze nema,ali tako je bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jedete li mladi kajmak i/ili pavlaku?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

:smug: Hvala na savjetu ali neka,dobro mi je i ovako.Ne kazem da ima neko natural takmicenje pa onda mozda ovako ni pod razno.Trenirao sam punih 10 godina za te rezultate mada sam noge radio duplo manje jer kao i svi kad se pocne sa treningom ne mastas o velikim nogama nego samo o grudima i bicepsu ali dodje to posle na svoje ko istraje dovoljno dugo.Napravio sam bio pauzu 2 godine i zadnjih godinu dana se polako vracam mada to jos nije ta stara forma.Pitanje je i da li cu je vise dostici jer sam debelo zagazio u 30-te.Koliko vidim vi sa ovoga topica ste bas dobro informisani o svemu sto se tice body bildinga.Svaka cast iskreno,ja sam npr dosta stvari kupio iz starih casopisa tipa flex,muscular development,domaceg herkulesa i karate bildera.:grin:Cisto sumnjam da je iko od vas zapamtio ova zadnja 2 jer to je bilo staro i kada sam ja bio adolescent.Tu je bilo dosta clanaka sa Petrom Celikom i drugima iz te stare garde,tada su se suplementi u javnosti poistovjecivali sa steroidima a nidje veze nema,ali tako je bilo.
    Па оно, ћерај па докле догураш, нема што друго... Ако видиш да цупкаш у мјесто, је*ига, то је то, вазда постоји лимит природни, али можеш достић' то поново, не бригај, само напријед
    А окле, ја сам само видио неђе овај карате билдер чини ми се и то је све : ))

Па и креатин је био на листи недозвољених супстанци некад

Jedete li mladi kajmak i/ili pavlaku?
    Ако мене питаш, једем све.
    Поз.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja slanine 3 x dnevno eo 5 godina a kad ima svjez ljeb pa kajmak uz slaninu oj mene
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Page 223 of 402 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)