Nema,ne zajebaj
HHahahah i ovdje ima baksuza ccc
Nema,ne zajebaj
http://oi61.tinypic.com/j6sx39.jpg
Smor ... :'(
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...6ed5810d9b6f82
Evo i mog nocasInace stavio sam vam kosarku buducnost h2 i jos par zanimljivih predloga..moglo se nocas,na drugi panem na san lorenco 3+ za 224eura...poludio sam
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Kotoranin postavi neki tiket prije početka da i mi dobijemo neku sićueee da nemoj samo singlove
![]()
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
dje ste macori, ocete opet pare da vam dajem jeli?????
Juventus 2-2
Soso 1-1
Kvota 9 u olimp![]()
Jesi li siguran ti u ovaj Sošo?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
pogledaj mu zadnjih 10 meceva pa ces vidjet zasto ga stavih na tiket
Berlin - Rzeszow 1 1.85 odbojka
Manafov - Deviatiarov 2 1.8 tenis
Jomby - Barrere 2 1.8 tenis
Klec - Garanganga 2 1.85 tenis
Volcano / sa 5e vam je dosta.u odbojku i ovaj drugi tenis sto sam stavio sam najvise siguran.
Kosarka ce biti kasnije.
Juventus 2
Napoli 1
Paok 2
Elmaqasah 1
ispratio sam te 2.50e.ove dvije sam uspio da nadjem a ostale nikakoooOriginally Posted by Biznismen Podgorica;3941063[B
ova 2 ostala fix-a su dubl-ovi,zar ne ?
Cagliari Juventus dvojku najbolje vezati sa 2-3, kv 2.9, Juve nije nijednom u gostima presao 4+ a to sto je Cagliari treci otpozadi ne mora nista da znaci jer je Juve u gostima dobio sa samo 1:0 i 2:0 Chievo i Empoli koji su ista beda, mada su oni nesto bolji domacini dok je Cagliari na svom terenu ubedljivo najgori ali Juventus je sa 3 gola dobio Lazio koji je 3. najbolji domacin a posto su poslednja dva susreta CAG JUV tim redom bili 4+ nerealno mi da se to desi 3. put uzastopno. Napoli Parma domaci bi posle 4 meca morali da pobede ali cu ih preskociti na glavnom jer je Parma znala da iznenadi Napoli u skorijim susretima, a kec iz keca uz 3+ na sirotinjskim, 2.8 kv. Ajax Vitesse vec su se susreli u kupu u Januaru prosle god. i Ajax ih razbio 4:0 a sada jos igraju na svom stadionu i PSV im je pobegao na +4 u prvenstvu pa ce im ovaj mec sigurno biti bitan da ostanu u igri za bar jedan siguran trofej, prosle god porazeni u finalu od Zwolleta. Posto je Ajax u kupu dosta ubedljiv mozda da se proba i sa 4+ 2.85 kv ali je mozda sigurnije iz keca i 3+ 2.7kv. Benfica Braga jos jedna sigurica, Benfica osvojila ovaj kup prosle sezone, sa Bragom su igrali pre 4 god. u kupu dobili ih 2:0 tako da ne bi trebalo da bude problema, nerealno mi da ispadnu vec u osmini finala na svom terenu a dva kupa pre toga igrali u finalu. Jos Athletic iz keca i to je kv 60. E da Trabzon Akhisar, to kao treba da dodje 2-1 ali sam to za sada stavio samo na dva tiketa po 20 din a najbolje sacekati kraj pol. pa na live ako ovi budu vodili
Last edited by Severnjak; 18-12-14 at 13:55.
pola sata se ubih tražeći ihi na kraju rekoh ko ih ebe idem da uplatim ova 2 fix-a
![]()
igras paok koji gubi i jos im ga daje LILA.makse
jel ko igra online na ovaj sajt meridian.me
šta treba koji djavo da ubacim ovo gdje piše withpromocodelabel ???
Valensija - Neptunas H1 5.5
Galatasaraj - Olimp. 2 1.85
----------
Erceg vise koseva
Spanulis manje
Narode, do kolko danas radi bookmakers? 19:00 ili 21:00?
ja mislim 19
Moze li ovaj Galatasaray proc sa pobjedom ako Neptunas izgubi?
Fina 1 bogome.. 2.40
ipak cu igrati Realo i Maccabi..
igrao sam na ercega što je postavio @Biznismen.erceg je povrijedjen i neće igrati uopšte...šta se dešava sad ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks