Obozavam nase filmove, bas za rijetko koji mogu rec da mi se nije svidio, cak i kad su najveci treshevi u pitanju, ali Mali Budo...Sto je ono ljudi moji? To je jedini film u bioskop ikad da sam htio da napustim salu prije kraja, no mi je ostalo naćosa jos pa odgledah ono smeće do kraja. Kakva tuga od filma. Jedina scena koja mi je izmamila osmijeh je kad Andrija Milosevic psuje pokojnog oca. Ostalo sve je za cistu nulu.
Sto se Djecaka tice, odlicna ideja, gluma i realizacija losa. Tj. gluma mladjih likova ocajna (lise Stanka kad je stariji) a starijih likova je gluma ok sto znam. Kraj je donekle izvadio situaciju tako da se film moze pogledat. Ako ni zbog čega drugog, naš je. U odnosu na Malog Buda, za Oskara.
Last edited by BiTrAtE; 10-12-14 at 10:06.
Aj kad se stigne sa te premijere utisci da se bace za Hobita
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by goldfinger; 11-12-14 at 08:29.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
moja greska, nijesam jos bio krmelje obrisao![]()
Inače ne znam kojem šampionu marketinga iz Cineplexxa je pala genijalna ideja da premijeru filma Hobit koji traje tri sata stavi u radni dan i to još u ponoć.Ali mi se sviđa što su za vikend dali matine pa će se napokon film moći odgledati bez veće gužve i zalutale đečine
Ovaj Egzodus bi trebao biti dobar u 3D za gledanje, kad neko pogleda neka ostavi utiske.
Gledao Hobbita i nisam nesto previse odusevljen. Mozda je to zato sto sam ocekivao nesto slicno trecem dijelu LOTR-a (najbolji dio po meni), sto je kad pogledas sad, nemoguce.
Ima par dobrih scena, a na neke sam se i presmijao, ali u sustini nije to to, ne znam. Nekoliko nerealnih scena i CGI previse vidljiv u pojedinim momentima. Po meni ocjena 7, a mozda i 6.
Predugo traje, ima par odlicnih scena 3D...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hobit zadnji dio nekako mlak i neupecatljiv nikakve epike nema u njemu vise sam se uzbudio na 3d trailer Star Wars prije pocetka filma.
Koji datum je zadnji dan prikazivanja Hobita ?
Zna li ko oce li i sledece nedjelje bit Hobbit u 2d jer neke filmove posle nedjelju dana prikazuju samo u 3d
The things you own end up owning you.
je li ko gledao Hobbita u 48 HFR 3D tehnici i što mislite?
Meni je izgledala duboko odvratno, fluidnost radnje na snimku je čudna i oduzima filmičnost i epiku ioanako slabom filmu. jebalo ih 48 frejmova.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
I ja sam to bas pomislio kad sam gledao, cudno je nekako bilo al naviknes se.
rm -rf /
Odgledah Hobita i kao veliki ljubitelj odusevih se![]()
Sto se tice nacjosa top su ali onaj topljeni sir... Kada bi me neko natjerao da zgutam spermu, mislim da je takvog ukusa![]()
One Ring to Rule them all...
^ znaci svidja ti se sir?)
Ja ih sa drugim sosom uzimam, mnogo mi je bolji![]()
rm -rf /
Ne dirajte mi sos ljuuudi, koliko li sam samo recepta isproba ne bi li ubo i nalik onome iz cineplexxa
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Bruka je sos. Kad smo već kod toga, kako prave kokice pa imaju onako dobar šmek? I nekako su žućkaste. Ubijem se svaki put.
^ Maslac-Puter? Kikiriki?
Btw sos od sira ftw.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Pa kako preporcujete hobiti da se gledaju,2D,3D ili ovo 48 frajmova
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks