Page 93 of 620 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 15478

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Ako neko hoce da putuje za Dubai, od sada ima i low cost varijantu iz Sarajeva, kompanija flydubai
    Povratna karta cca 200 eura
    Ajde molim te nadji mi povratnu za 200eur posto ja sa flydubaiem ne mogu da nadjem ispod 250e u jednom smjeru, a Dubai mi je konekcija.

Hvala
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ajde molim te nadji mi povratnu za 200eur posto ja sa flydubaiem ne mogu da nadjem ispod 250e u jednom smjeru, a Dubai mi je konekcija.

Hvala

Ja sam stavio polazak 13.02.2015, povratak 16.02.2015.
    Za ostale termine ne znam.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

To je za samo te neke datume...

Inace je masu masu masu skuplje evo sam provjerio...

Thanks Thanks Given 
    885
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ima evo u finih karata za Madrid iz Dubrovnika. Direktni letovi u aprilu i maju i prilican broj datuma dje se moze uzeti karta ispod 80 eura sa ukljucenim rucnim prtljagom.
    Ako ce covjek i cekirani prtljag od 20 kg onda treba dodati 2 puta po 18 eura ali opet sve to izadje na skroz ok cijenu.
    Kompanija je norwegian a leti utorkom i subotom.
    Na primjer polazak 18 maja a povratak nedelju kasnije 25 maja 76 eura povratna karta a kofer 36 dakle ukupno 112 eura sto zaista mislim da je ok cijena .

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,736
    Thanked in
    1,571 Posts

Ja cu vjerovatno uzet za prvomajske do milana. Iz tirane, 100e povratna.
    f6

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Ja sam prosle godine isao iz Tirane u Veronu, prevoznik Air One.
    Avioni i usluga losi, ali se nisam zalio, cijena je bila povoljna :-)

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    19 Posts

Moze li se na sajtu Air Serbie kupit karta sa debitom Visa Electron karticom NLB banke?
    Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

koliko vas je korisatilo usluge parkinga u Tirani? znam da se ponavlja prica po 1000ti put al primaklo se putovanje pa bih da utanacim neke sitnice

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

2.5 eura po danu na otkrivenom dijelu aerodroma.
    Natkriveni dio parkinga je cca 5 eura po danu.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,736
    Thanked in
    1,571 Posts

ponovicu i ja, a ti u svakom slucaju javi kako je bilo.cijene sam zaboravio ali bas lagano mozes na otvoreni dio, zagradjen je, tu je cuvar, osvijetljen, a automobila milion.
    f6

Thanks Thanks Given 
    885
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by navigator View Post
    Moze li se na sajtu Air Serbie kupit karta sa debitom Visa Electron karticom NLB banke?
    Ako imas para nece biti problema.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Ima li još neko osim mene problema sa kupovinom karata preko airserbia.com? Zadnja 2 dana nikako ne uspijevam da odradim sve korake do kraja.
    Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Isti je problem imala moja zena, i tako smo 3-4 puta odradili "skoro" sve korake ali nikako da dobijemo potvrdu, tj. kartu, tj. racun. To je njihov problem sa sistemom.

Pozovi njihov call centar. Ljudi su me odusevili, preljubazni su i sve ce odraditi preko telefona za par minuta. Ovaj momak je cjaskao sa mnom o vremenu, dok je odradjivao posao
    Quote Originally Posted by KaLuPG View Post
    Ne možeš platiti ako imaš debitnu karticu
    Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Da, to je to.

Samo što ne shvatam poentu takve poslovne politike, kad im se novac prebacuje istog momenta. Je li to slučaj i sa ostalim avio kompanijama? Ja sam dosad uvijek kupovao preko airtickets24.com, svaki put bez ikakvih problema, nego me malo isprepadala gospođa iz Turkisha sa pričom da im se dešava da ljudi tako rezervišu preko ovakvih on-line posrednika i dobiju čak reservation code, e-ticket number i sve ostalo na mail, a da se to uopšte ne evidentira u njihovoj bazi i da, zbog toga, uvijek idem direktno preko sajta kompanije.
    Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ako imas para nece biti problema.

Ovdje neko rece da ne moze sa debitnom karticom pa zato pitam. Ti si kupio na sajtu sa debitnom?
    Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.

Thanks Thanks Given 
    885
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ada jesam sto puta i za sebe i za druge-uostalom ne moras na sajt direktno nego idi preko airtickets24.com isto ti se vata sto se para tice.
    Ja nemam karticu sem debitnu visa nlb a sa njom sam sto sebi a mnogo vise drugima kupovaoavionske karte barem 100 puta u ovih nekoliko godina i nikad nisam imao problem osim ako para nemam dovoljno

Ovo sto mlati ova gospodja iz Turkisha je potpuno normalno jer se boji za svoje radno mjesto obzirom da je karta jeftinija preko sajta airtickets24.com nego direktno kod njih u poslovnici za 10 eura pa onda siri ovakve dezinformacije i prepada narod.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Evo Wizz air krece iz Bosne od sledece godine.

Crna Gora je sigurno najgora zemlja na svijetu. Pa jebeN ti zivimo od turizma i umjesto da imamo bar 5 low cost kompanija mi imamo 2 leta...

U Hrvatskoj sa 5 aerodroma leti 10 low cost kompanija i onda mi valjaju pricu ljudi kako Hrvati stalno imaju goste jer su Prime turisticka destinacija. Jesu ali ...

Evo kao neko ko dosta putuje i ko se direktno bavi turzimom, mogu reci da mi je 2012 godine 40% gostiju bili Belgijanci i holandjani samo od jednog leta i pitam ljude kako ste dosli u CG, odgovor Ryanair.

Sjedis sa drugom pijes kafu stigne ti mail od ryanaira da letis za CG za 70eur povratno, egzoticna destinacija podjete 7 dana.... No ovi sto se pitaju nikad makli iz CG nijesu a ako jesu onda su o nasem trosku sa MNE airlinesom... Cigani

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    521
    Thanked in
    391 Posts

Ne možeš ti kad oće njima MA monopol da ima.. Prije bi da im ovi iz dijaspore plaćaju karte od po 1000e nego da dolaze sa low cost..

ako imaju što u glavu treba li bi sa Ryanair da produže i povećaju broj letova na cijelu godinu, a ne samo sezonski ( mislim na letove iz Belgije) ..svaki je skoro pun bio..
    dijaspora CG je najveća u Lux i oni najviše putuju za praznike + turisti...svaki let barem 80% popunjen avion..

Vlada neće ni da im službenici lete sa Ryanair, kad se ide na pregovore sa EU, no ih šalju preko Ljubljane i Beča a karte plaćaju po 300-400e.. Sve naopako

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

slusam skoro na tv neki sastanak i kao onaj strucnjak od Radulovica iz Splendida prica (mada svaka mu cast za ovo) kako nam treba sto vise low cost letova. Tu se i neko iz turisticke agencije, ili ko vec, nadovezuje a onda dolazi neki pametnjakovic iz MA i kaze... ljudi, mi cemo bankrotirati ako oni dodju hahahhahahahah
    mi nikud dalje ne mozemo bez tih low cost letova...treba bar jos 2-3 destinacije sa rajanom plus vueling/wizz i naravno letovi za Brisel tokom citave god...oni su stavili London al' zato viza 5 iljada ccc

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    slusam skoro na tv neki sastanak i kao onaj strucnjak od Radulovica iz Splendida prica (mada svaka mu cast za ovo) kako nam treba sto vise low cost letova. Tu se i neko iz turisticke agencije, ili ko vec, nadovezuje a onda dolazi neki pametnjakovic iz MA i kaze... ljudi, mi cemo bankrotirati ako oni dodju hahahhahahahah
    mi nikud dalje ne mozemo bez tih low cost letova...treba bar jos 2-3 destinacije sa rajanom plus vueling/wizz i naravno letovi za Brisel tokom citave god...oni su stavili London al' zato viza 5 iljada ccc
    Isti taj Radulovic je 2012 godine kada je bila prica da ce ryanair da dodje pricao da nam ne treba low cost kompanija jer oni dovode "niskobudzetne" goste, i da MA odradjuje najstrasniji posao za CG turizam !!

On je prdnjava jedna najobicnija, pojma o turizmu nema. Ali kako je suvlasnik jednog od najvecih hotela moze da se pita.
    Stisla guzda sad posto su njemu svi gosti rusi, pa mu treba novo trziste...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Neka od MA naprave low cost prevoznika :-)

Ionako nije nizasta. Air Serbia ce ih ugusiti, a vec ih dobro gusi. Croatia, Adria su svakako pred gasenjem ili velikim restruktuiranjem koje bi ih izvuklo.

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    521
    Thanked in
    391 Posts

Montenegro Airlines sve leti na pogresne destinacije..Onamo dje treba oni ne lete..Npr. toliko delegacija nedeljno podje u Brisel i oni umjesto da otvore tu liniju, cime bi olaksali drzavi i smanjili cijene puta, oni preko Adria i Austiran uzimaju karte...

Mi se tripujemo na neku elitnu destinaciju, za bogate turiste, a nismo to.. Najvise para donose "obicni" turisti no bitno je da otvaramo mi hotele od po 50 miliona a ovamo na magistralu ZIMMER,ROOMS,...

Thanks Thanks Given 
    253
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Da se nadovezem na pricu o Mne airlines. Preksinoc mi je pricao covjek, stranac koji radi kod nas da je par puta letio s njima na relaciji PG - Pariz. Prvi put buissnes klasa, kaze ja sam sjedim u biznis, gledam u avion, nema nikoga! Pitam dje su putnici stjuardesa veli nema, to je to Letio covjek sam....xaxaxa. Pita me kako im se isplati da lete tako, zasto mi ne otkazase let??? Provalio i on kakva je to neozbiljnost.
    Drugi put kaze on i 7 putnika...

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    521
    Thanked in
    391 Posts

Quote Originally Posted by Alexinho11 View Post
    Da se nadovezem na pricu o Mne airlines. Preksinoc mi je pricao covjek, stranac koji radi kod nas da je par puta letio s njima na relaciji PG - Pariz. Prvi put buissnes klasa, kaze ja sam sjedim u biznis, gledam u avion, nema nikoga! Pitam dje su putnici stjuardesa veli nema, to je to Letio covjek sam....xaxaxa. Pita me kako im se isplati da lete tako, zasto mi ne otkazase let??? Provalio i on kakva je to neozbiljnost.
    Drugi put kaze on i 7 putnika...
    e zamisli onda u kolikom su minusu kad tako posluju.. To BG treba natocit par tona goriva a kamoli do Pariza..Ja ne znam koji se njima let i destinacija isplati..Letovi sto su puni, mislim da se pola putnika ni ne placa kartu nego se to "preko veze" zavrsi..Za to nam sluzi nacionalna kompanija i zato nece da je privatizuju,,

Thanks Thanks Given 
    253
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    e zamisli onda u kolikom su minusu kad tako posluju.. To BG treba natocit par tona goriva a kamoli do Pariza..Ja ne znam koji se njima let i destinacija isplati..Letovi sto su puni, mislim da se pola putnika ni ne placa kartu nego se to "preko veze" zavrsi..Za to nam sluzi nacionalna kompanija i zato nece da je privatizuju,,
    Sve si objasnio. Stvarno smo cirkus

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vec duze pratim cijenu karte Rim-Atina easy jet za jun 2015. Sada ulazim na sajt easyjeta i vidm ne prikazuje letove te linije za maj, jun, jul, avgust.... Jel moguce da je neka greska ili od aprila ukidaju tu liniju?

Sigurno vec 2-3 mjeseca ta karta za ljeto se mogla kupit.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Moguce je da su rasprodali agencijama puno za prazno...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ali da od aprila do kraja godine nema bas ni jedan let, a bilo ih je i po dva na dan _
    Last edited by vuki; 16-12-14 at 14:16.

Page 93 of 620 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)