U ostrvo po sredini smijes. Na ulicu ako si moodo veliko isto smijes.
Kako ko
U ostrvo po sredini smijes. Na ulicu ako si moodo veliko isto smijes.
evo drotina u sred kruznog na cijevnu..,pa krv na oci mi krenu
Mogu li ja kada vidim nekoga da tako stoji u kruzni da pozovem 122 i uputim ljubazno na lice koje se zaustavilo u kruzni bez naglasavanja da je u pitanju policija?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Dzabe zoves kad nece izac na teren ko god da je parkiran u kruzni. Cak i da dodju treba im 2 sata.
sad cu ja vama reci: policajac i to onaj sto mlati iliti onaj specijalni, sa sve maricom od 7metara, moze da udje u jednosmjernu ulicu u kontra smjer, kontrolise saobracajnu(u mom slucaju polisu), pozove kolegu saobracajca preko razglasa, ubaci me u maricu da mu ne pobjegnem, iako je jelte blokirao cijelu ulicu izmedju manastirske i novaka ramova u niksicu na 10 minuta, prebaci me u mercedes a klase kolege saobracajca, i ovaj mi napise krivicnu prijavu sto sam se kretao vozilom koje nije registrovano, a imam polisu, i sto sam zaustavio vozilo na pjesacku zonu( a bio sam primoran jer se zaletio maricom put mene). eto to moze policajac u niskicu na primer. cekam sad poziv za sud da ponesem cika sudiji polisu i saobracajnu i papir da je auto bilo registrovano prije svega toga, a sta cu za zaustavljanje na pjesackoj zoni to cemo vidjeti...
Ko visoko leti, jeste.
Nekoliko puta sam zvao policiju kad sam se ljetos vracao sa primorja-prijavljivao sam pijane vozace na put koji setaju lijevo desno,detaljno objasnio izgled auta i u kom pravcu se krecu.Svaki put su rekli javicemo patroli,i ni jednom ih nisu zaustavili a guslao sam za njima samo da bih vidio sta ce bit.Po***** se na takvu policiju
Odlichna je policija,za bolju nijesmo
Drotovi na raskrsnici na Marezu.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
i sad su
Dje se nose uplatnice da se obrisu kazne? Jel to ono iza Masinske na cosak onaj ulaz dje su vazda auta na jednu traku?
I kolko je % niza kazna ako se plati u roku od 8 dana? I ima li kakvog popusta ako se vrse uplate preko 1000€?
ne no da ti daju pob karticu pa ono trgovina na rate. ako platis u roku od 8 dana onda ti se umanjuje za trecinu. a uplatnice se nose kod masinske na cosak.
f6
Meni je manje od 14 minuta trebalo od kad upoznam žensku da je odvedem u krevetPrednost kad si vlasnik lokala
![]()
![]()
aooooooo aaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
Hahahahahhaahahahahahahahahahaha
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kako tako brzo stigoste u krevet? Sigurno ste se kuci upoznali
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ili zivi ispod mosta?
Kakav brat![]()
Ima lokal i krevet u njemu...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks