Nevjerovatan Montpellier... kakve golove na silu primaju..Stisnuo ih Lens jbt a ovi se brane, niti kontru da pokusaju..
Sad vidjeh da im je ovo treci put zaredom da im Lens daje 3, ili vise, gola kuci..
Vidji ove invalide od Monpelje, 3 puta im Lens prsli stize rezultat
Ovo je stvarno postalo nepodnosljivo vise
Nevjerovatan Montpellier... kakve golove na silu primaju..Stisnuo ih Lens jbt a ovi se brane, niti kontru da pokusaju..
Sad vidjeh da im je ovo treci put zaredom da im Lens daje 3, ili vise, gola kuci..
E jebeni monpelje, kakav tiket sastavih i oni ovo rade.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zali Boze![]()
Stvarno steta, dobar tiket... Imali su par dobrih sansi da je sta bolje...
Ja singlovao las palmas 2-2 i 3+... i eto
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja sam singla uzivo da ce Rukija banovat, mada je mala kvota bila, 1,2. Al sto je sigurno, sigurno je...
Forever young, i want to be forever young
Da se ispoštuje jaka kvota i msm poklon..
Buducnost - Cedevita 2 2.6
Još Njemacka - CG h2 ili daje gost vise golova
SveCka - Francuska 2 1.8
Barsa, je li? Vodu u koljeno!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
vele DOJAVA ingolstat k'lautern 2-X ja bacih 5e sad je 12 kvota sporting
Rukomet francuzi da se ispostuju 1.60 kvota
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
maritimo estoril 1 @ 2,45 po meni poklon
Pratim te taj Klautern za 20 din da uparim sa siguricama ali smanjena kvota ne mora apsolutno nista da znaci, kad je ono bio Derby Huddersfield kladionica je smanjila kvotu na nekih 15 cini mi se za 2-1 isto kao dojava a na kraju bilo 1-1. To je samo necija tudja procena koja treba da zvuci koliko toliko realno i to je to. Jedini koji ocito namestaju su Hrvati a cak i oni ce verovatno smanjiti jer vec se zna da je Istra Rijeka bila namestaljka a i ono Lokomotiva i valjda isto Istra se vec moglo zakljuciti na osnovu medjusobnih susreta.
Za danas najveca sigurica ubedljivo Wolfsburg, uz Bayern najjaca domaca ekipa Bundeslige, pobedjivali i jake timove poput BMGlad i Bayera a ovaj Paderborn je i Werder odrao sa 4:0 tako da to treba dobro iskoristiti. Atletico takodje dosta sigurno, Sevilla kec ne bi smeo da izostane mada mi nerealno da sada uz Espanyol dodju 3 keca zaredom. Manchester pitanje dana hoce li doci kec, trebalo bi ali ga je bolje izbeci na vecim parama a nije lose vezati ga sa 2-3. Salzburg Rapid jos jedna sigurica, poslednje kolo Austrijske lige, domaci nisu u poslednjih bar 5 kola vezali dve pobede sad je vreme a posto susreti ova dva tima zavrse sa dosta golova i GG i to ukombinovati. Guingamp PSG ovde bi mozda konacno mogao da padne X za domaci tim a poslednji ligaski susret ova dva tima je zavrsio 1:1, najbolje izbeci dvojku na glavnim tiketima. PSV kuci 6 0 0 mislim da mogu i sada da pobede jer je i Ajax pobedio a Feyenoord izbeci. Monaco, Milan vuku na tvrdje utakmice.
Maritimo mi nije bas siguran...
Prica se ovako Panionios 1 (gosti u problemima svakakvim)
Poljak ovaj na P cudno se pise ne mogu prepisivat sad isto tako kec zbog neke statistike i igraca...
Legia 2 jer gaze sve pred sobom
Wolfsburg 1
Alcorcon 1 odlicni kuci gost los u goste...
kvota 15 na ovo moj ulog 20e
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
15:00 Dinamo Zagreb-Slaven 2+dp
18:00 Gornik Leczna-Legia 2
14:00 Celtic-St. Mirren 3+
Kvota 4.5
E po***** se ja u Juventus gubavi, pih
evo vam para
Man utd 1
Leverkuzen x2
Udineze 1
Atl. Madrid 3+
Alkorkon 1
sporting kvota 31,92
eto tako
e kako me iznervira juventus pi.. ovi svi pozadi i ne mrdaju...
sad cemo im j..ebat majku
atletiko 1-1
volfsburg 1-1
sevilja 1-1
gazenje deco
Monako 0-2
Volfsburg 1
Holandija H1
Svedska H1
Probati sa sitno:
Swansea GG 1.74
Salzburg GG3+ 1.85
Parma GG 1.65
Sevilla 1 1.45
Podbeskidzie 1X 1.25
kvota je 9.62e u Lob.Srecnooo!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks