Page 5 of 373 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast
Results 101 to 125 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Tema jes Milo = vlast. A bas zbog takvih koji su protiv vlasti a ozbiljno ne shvataju opoziciju ova zemlja ce ubrzo dobit najvecu *****nu. Eto treca recesija dolazi sve je dobro, vazno je da vlast i krug poltrona oko iste dobro zive. Nego vi obicni radnici sto s fakultetskom diplomom ne mozete ni guzicu obrisat dje cete za novu? E viva.
    Šta misliš, da bi bila drugačija situacija da su Medo, Leka, Banjo, Andrija, Peđa na vlasti? Mislim da bi bilo možda i gore. Smučili bi ti se posle 4 godine.
    Mada, možda i ne bi, s obzirom kako si skočio da braniš Banja, koje bukvalno ne može da sastavi rečenicu a ne da bude na nekoj odgovornoj funkciji.
    Pa samo upali video koji sam postavio i poslušaj ga par minuta. Ovaj nepismeni čovjek nam je potpredsjednik skupštine i on namjerava da vodi nekakvu revoluciju u CG.
    E, ne znam, stvarno.

Ja ne glasam ionako jer u CG ne postoji političar ili politička partija vrijedna pažnje.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Nepismen covjek a zavrsio fakultet, sta je onda migo i vise od pola dps
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Šta god 'oće DPS, dok se ne promijeni kompletna garnitura partija i odu svi nepismeni fosili, nema ni promjena u CG.

Ako vam je lakše, svi su nepismeni.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Gledam ovo u Skoplju sa studentskih protesta.

Kad je Milun priznao Kosovo i kada su bili protesti, izaslo je dosta studenata izmedju ostalog i mi sa FPN-a. E bio nas je dobar dio ultra crnogorskih nacionalista... Mi smo na prostes isli zbog samovolje Miluna i gazenja odredjenih rezolucija i zakona.

E od ETF-a odakle je krenulo na svako 10m bio je tip u civilu sa kamerom. Murijaci isto u civilu legitimisali su koga su stigli. Ubaceni jadovi u masi koji su burlikali kada bi neko drzao govor itd.

E sad mene nijesu ni zvali ni dirali jer sam javno uvijek pljuvao DPS i njihove sluge, ali kolege sa fax-a koji su bili na protestima se nijesu cak ni na fakultet pojavljivali dok se situacija nije slegla. Nekima su zvali roditelje, neke su licno zvali, iz studentskog parlamenta drzali su "zatvorene" sastanke sa studentima gdje se ljudima "savjetovalo" da ne idu.

E protesti kao i izbori trebali bi biti slobodna volja gradjana. Ali ako te neko placa i zastrasuje da glasas za njega, pa te onda isti taj zastrasuje da ne bi slucajno izasao na proteste protiv istih, tu nema ni volje ni demokratije. To je klasicna tiranija.

KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON - OTPOR POSTAJE OBAVEZA.

Samo 20 000 ljudi treba da izadje na ulice i da budu posotojani 2 dana da im ne padaju brojevi. Posle sve postaje realnost, i tehnicka vlada, i nove partije itd.

Radnici propalih preduzeca u ovome su kljucni. Vidjecemo kako ce terenski radnici odraditi posao sa dizanjem istih.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1,022
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Тешко да ови блесани могу извести ни приближно тих 20.000 (иначе и то је недовољно за неке дестабилизације)
    Народ живи тешко али није да се сад умире од глади, а ови блесани немају никакав морални пиједастал и жестоко су на разне начине компромитовани.Лидери НОВЕ и ПзП-а спадају у најнепопуларније политичаре, а видимо и да их ни Друга Фамилија не подржава у намјери, уз то организација протеста кошта.
    Могућност да ови генијалци створе неки синергијски ефекат је равна нули, и оно мало народа што изведу ће углавном бити радикалнији дио униониста, типичних гласача НОВЕ, те шачица комичних анархољевичара, све оно од чега ДПС наводно брани Државу.
    Рекао бих чак да је све ово и скувано у најужем руководству ДПС-а, прије него да се ради о неком од она три сценарија из мог претходног поста на овој теми.
    Last edited by BAR; 13-12-14 at 22:59.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    114
    Thanks Thanks Received 
    4,492
    Thanked in
    2,640 Posts

Ada kada MANS koji nije imao mrlje do tada nije uspio da animira toliki broj ljudi šta da rade drugi..

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    Ż\_(ツ )_/Ż
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja nisam mogao vjerovati kakvih avetinja i fašista ima u onaj PZP... Nevjerovatno.
    Vidio sam i da je milovan upao u tu ekipu, tačno će ga iskvariti.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Sumnjam da ih je više nego u sdp
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Bonja Radulović otvara katedru -bajke basne za odrasle.
    Ovaj je stvarno smijesan lik... 400.000 ljudi na protest a na popis nas je malo vise

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Volio bih da nisam u pravu.....

ali mi se cini da ce velikoj vecini stanovika CG sve ove godine naopake vladavine kad tad izaci na nos. Kad zapad odluci da ovo treba da se mijenja sve ce biti gotovo vrlo brzo. Samo treba da ne odobre nove kredite.....i finansije ce da se uruse. Preko noci necete moci da podignete vase pare iz banaka, drzavna administracija nece primiti plate, para za penzije nece biti..... Eure da stampaju ne mogu. E onda ce ljubitelji imena i djela da preko noci pobacaju uramljene slike vodje i da izadju na ulicu bez obzira ko bude ispred mikrofona. Ima da se kunu u Meda vizionara. Ali to na zalost vise nikome nece pomoci.....steta je vec tu.....dugovi koji se sad gomilaju ce morati da se vracaju. Ceka nas grcki scenario stednje. Narod koga vode Migo-vi ne moze dobro da zavrsi....

A kako bih volio da nisam u pravu.....
    Samo mi nije jasno zasto bi toliko zelio da nisi u pravu? To je idealan scenario, gotovo neizbjezan, samo je pitanje vremena kad ce da se desi, a sto prije - to bolje. Sto vise vremena prodje, veci ce nam dugovi biti..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Radulovic je rekao do 400 000 hiljada tako da u svakom slucaju nidje nije pogrijesio preko toga nece bit sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali kada je gostovao kod Šukovića i pita ga Darko:

- G. Raduloviću, 400 000?!
    - Da, g. Šukoviću, 400 000! I Vi ćete izaći na ulice!

A 'ta će Branko, dobar je čovjek.

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Al najjaca mi je prica 'i ovi da dodju na vlas, bilo bi jos gore'. Vidoviti neki ljudi...
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Quote Originally Posted by technus View Post
    Al najjaca mi je prica 'i ovi da dodju na vlas, bilo bi jos gore'. Vidoviti neki ljudi...
    Pa ne bas. Generalno i bi. Gledali smo to u niksicu beranama. Kad se izgubi vlast odjednom se pojavljuje milion povjerilaca i sudovi su jako azurni u blokadi racuna opstina. Ako je ko to vidio, jeste niksic.
    Sto se tice ovoga ja ne bih ja ovo ja ono, ovi su bolji a ovi gori. Pitajte roditelje kako su zivjeli 89 i izasli na ulice. Ovo je sto neko gore napisao je najgori scenario, a ujedno i najvjerovatniji. Urusice se finansije u jednom trenutku i doci ce do promjene. Najgore je sto iz takvih promjena nikad dobro nista ne izadje. Nikada crna gora u istoriji nije normalno promijenila vlast. Nikada. I uvijek je situacija umnogome bila gora nego prije toga.
    I stvarno najgori moguci argument je vidi kakvi su, oni ce da vladaju. Kao da su ovi sto nas vode bolji. Ako je kroz sta prodefilovalo karikatura, to je kroz DPS, ali i period je znacajan tako da nije cudo.
    Da postavim situaciju na sledeci nacin. Ako bi mojsije ili isus sisli medju crnogorce, i njemu bi nasli manu. Previse je mek, jevrej, za gej brakove
    Last edited by Hell Raiser; 14-12-14 at 08:55.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

@Hell Raiser mislio sam na Republickom nivou...

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Znam šta bi sigurno radili. Pa Bečić je na lokalnim izborima pričao o trobojci, zamisli tek na parlamentarnim.

Kad bi uzeli vlast, prvo bi im na red došli neostvareni vlažni snovi: ponovno ujedinjenje sa Srbijom, trobojka za zastavu, promjena himne, odlazak pod skute majčice Rusije.
    Tek bi onda razmislili o ekonomskim problemima građana. Možda.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

@Hell Raiser mislio sam na Republickom nivou...
    Ukapirao sam. Ali nemoj da mislis da se ministarstva ista drugacije ponasaju nego li opstine. Pa u ovom trenutku mislim da drzava ima nekoliko ugovora koji su se kao KAP racunali za poslovnu tajnu. Kod nas kad se prica o uspjesnom poslu, ne govori se o poslovanjima izmedju privrednih subjekata, vec o poslovima izmedju privilegovanih kompanija i drzave

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Znam šta bi sigurno radili. Pa Bečić je na lokalnim izborima pričao o trobojci, zamisli tek na parlamentarnim.

Kad bi uzeli vlast, prvo bi im na red došli neostvareni vlažni snovi: ponovno ujedinjenje sa Srbijom, trobojka za zastavu, promjena himne, odlazak pod skute majčice Rusije.
    Tek bi onda razmislili o ekonomskim problemima građana. Možda.
    A sa druge strane godinama imamo pricu o ekonomiji, zivotnom standardu, novim investicijama, novim poslovima itd

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Pa to i pišem na ovoj temi, znači ako dođe opozicija na vlast, ništa se ne bi promijenilo, isto bi se pričalo o zastavi i pjesmicama. Ne bi o ekonomiji, sigurno. A vi pišete kako bi krenuli na bolje da su ovi genijalci na vlasti. Lijepo je biti pozitivan, ali je u ovom slučaju beskorisno.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa da uvedemo onda jednopartijski sistem ako je tako. Sto trosimo pare na partije i izbore. Koliko god da ga oni pricali o ovome i onome, mehanizme koje posjeduje trenutna garnitura nikada nece imati

temp Guest

"Poslanik DF-a, Branko Radulović, najavio je opštenarodni mirni protest protiv vlasti. U DF-u očekuju da će se protestu priključiti između 300 i 400 hiljada ljudi, kao i da će se, za svakog učesnika protesta pojedinačno, ispunjavati muzičke želje. Učešće u kulturno-umjetničkom programu protesta već su potvrdile sve eminentne estradne zvijezde sa prostora Balkana, a specijalan gost iznenađenja biće Žuti Serhatlić.

Radulović je naglasio da će protesti biti održani u Gandijevskom duhu, ali da se grdno prevario svako ko misli da će učesnici mirnog protesta samo stajati mirno dok, eventualno, režimska milicija bude postupala po naređenju. On je naglasio da ne želi da Crna Gora bude kao Bugarska i Rumunija, te da će, kad Crna Gora, pod vođstvom DF-a, bude ušla u EU, raditi na izbacivanju Bugarske i Rumunije iz EU. Radulović nije precizirao razlog zbog kojeg Bugarska i Rumunija treba da budu u nemilosti buduće zvanične Podgorice, ali se špekuliše da su u pitanju lični razlozi, odnosno da su Raduloviću još uvijek svježa sjećanja na vremena kad su Rumuni i Bugari za dvije črvene bili spremni da urade što god nam je padalo na pamet, tako da bi želio da ponovo uspostavi bilateralne odnose na tom nivou.

On se osvrnuo i na rad predsjednika države i ustvrdio da će mu skinuti imunitet i da će ga poslati na jedno mjesto. Na pitanje koje je mjesto u pitanju, Radulović je odgovorio da to zavisi od, u tom trenutku, najpovoljnije ponude turističkih agencija za putovanje na jedno mjesto. Ipak, otkrio je da će to morati da bude mjesto na kojem se govori jezik čije pismo ne poznaje slovo „r“, kako bi, tada već bivši, predsjednik bio u stanju da se sporazumije sa domorocima. Ukoliko domoroci budu odlučili da Vujanoviću ponude novi, četvrti po redu, mandat, to je njihova loša procjena u koju se DF neće miješati, naglasio je Radulović.

Na pitanje kako je došao do procijenjene cifre od 300 do 400 hiljada ljudi, Radulović je odgovorio da je to jedna vrlo lijepa, približno precizno definisana cifra koja mu je pala na pamet u jednom od zanosa nastalog usljed ponovnog gledanja filma Roki 2, sa naglaskom na scene treniranja uz motivacionu muziku. On je, takođe, saopštio da će za učesnike protesta biti priređena i nagradna igra, a da će najaktivniji učesnici postati nosioci partizanske spomenice 1941."

temp Guest

"Reagujući na izjavu Branka Radulovića, iz Demokratske partije socijalista saopštili su da u DPS-u ne strahuju od protesta koje DF najavio nakon Nove godine. Smijući se na najavljenih 300 do 400 hiljada učesnika protesta, iz DPS-a su naveli da ni sam DPS nikad nije uspio da okupi toliki broj ljudi za glasanje, a imali su na raspolaganju i nepostojeće glasače, raseljena lica, lica sa nekoliko boravišta, kao i mrtve glasače. Tim prije ne vjeruju u realnost Radulovićeve procjene.
    Iz DPS-a navode i da se će građani bojkovati proteste jer u njima ne mogu vidjeti ništa pozitivno. Osim toga, u DPS-u su uvjereni da građani više ni u čemu ne mogu da vide ništa pozitivno, tako da ni protest opozicije ne može biti uspješan. „Otkad smo mi iz DPS-a, tadašnjeg Saveza komunista, na ulici osvojili vlast, narodu je postalo jasno da sa ulice ne može dobiti plata u vrijednosti tadašnjih 800 njemačkih maraka. Za samo nekoliko decenija uspjeli smo da skinemo veliki teret sa leđa građana tako što smo pozatvarali sve fabrike u kojima su naši građani gubili svoje zdravlje radeći teške fizičke, intelektualne, administrativne i druge psolove. Za ta pregnuća, građani su nas nebrojeno puta nagradili na izborima“, saopštio je kadar DPS-a čiji je imovinski karton htio da ostane anoniman.

Na izjavu Branka Radulovića reagovao je i poslanik DPS-a Predrag Sekulić. On je rekao da je cijela priča oko protesta samo način međusobnog obračunavanja u opoziciji. On je, takođe, naglasio da u opoziciji „veoma dobro znaju da se u demokratskim društvima protestima ništa ne postiže, osim što se na pravi način ogoli njihova politika, kao što se dešavalo ranije“. Ipak, on je istakao da je to što je i DPS došao na vlast preko ulice potuno druga stvar i da se to desilo u vrijeme kad je Crna Gora bila komunističko, a ne demokratsko društvo pa se, stoga, DPS-ov dolazak na vlast sa ulice ne računa u nedemokratski čin.

Komentarišući najavljenih 300 do 400 hiljada ljudi, Sekulić je rekao: „Uprkos rezultatima popisa, ne vjerujem da u Crnoj Gori ima 400 hiljada odraslih ljudi, a i da ih ima toliko, više od pola bi podržavalo DPS. Ukoliko se toliko ljudi pojavi na protestu, spreman sam da konačno operem svog vrsnika“. Na pitanje zbog čega u razgovoru o politici pominje svoje književno djelo, Sekulić je odgovorio: „Kao političar imam potpuno pravo na pjesničku slobodu. Ako mogu da je imam u davanju predizbornih obećanja, mogu i u jednom prslom intervjuu da pomenem svoj neoprani k**** i svoje j****** sposobnosti“. Na pitanje zbog čega nastavlja da priča o svojim j******* sposobnostima, Sekulić je odgovorio da je polaskan interesovanjem novinara, ali da ne preferira muškarce."

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Po mome skromnom misljenju Radulovic nije u pravu, ovaj narod nema hrabrosti da zatrazi promjene na ulici. Vladajuca garnitura, tu prije svega mislim na dps, sdp je apsolutno nebitan ce se raspadati sama od sebe, kao svojevremeno jedinstveni dps ...

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

@Samo Niksic nije SNP jedini vid opozicije u CG. U svakom slucaju, radije bih vidio bilo koju stranku na vlasti, nego da nas ova kriminalna org. jase jos 25+ god.

Page 5 of 373 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)