Ima li jos neko da misli da ga kradu na tocenje ili sam jedinipromijenih pumpu posle duze i sa istim parama kazaljka kao da se popela manje pa bar milimetar
![]()
Jok, baš neki čudan bazd.
A valjaće opet čim prođe tura tog lošeg, vjerovatno. No dok se isprazne tankovi. Moguće da je već ok ka što kaže Fabia.
Ima li jos neko da misli da ga kradu na tocenje ili sam jedinipromijenih pumpu posle duze i sa istim parama kazaljka kao da se popela manje pa bar milimetar
![]()
Plin Petrol pumpa Bijelo Polje 0.66 €
Plin Petrol pumpa Podgorica 0.69 €
Ista firma - dvije razlicite cijene za plin.
![]()
Sever pa ovo ono...
TAKUMI
Auto/motor?
TAKUMI
Astra 1.6. Kod Primarijusa napravljen juce.
Lpgtech premium obd sa fuel trimovima (long i short) i brdom ostalih podesavanja.
Last edited by .:.; 13-12-14 at 14:58.
Svaka čast. Meni na otvoreno tako troši 50l na oko 650km/700km
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Hvala![]()
Novo pojeftinjenje goriva: Litar benzina jeftiniji sedam, a eirodizela šest centi
Od sjutra, 16.decembra, u Crnoj Gori biće jeftinije sve vrste goriva, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
U narednih petnaest dana litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji sedam centi i umjesto dosadašnjih 1,25 eura koštaće 1,18 eura.
Takođe, sedam centi pojeftiniće i litar eurosupera BMB 95 i iznosiće 1,15 eura, umjesto sadašnjih 1,22 eura.
Litar eurodizela koštaće 1,08 eura što je šest centi manje u odnosu na sadašnju cijenu.
Last edited by radza-madza; 15-12-14 at 10:11.
Bezolovno na 1.15, banjaaa, mada meni ovo smrdi zestoko![]()
Yeeeeeeeeeeaaaaaaa
Sent from my HTC One_M8
WTF??? Ako nece odrijeti neki porez po nama ne maka se
Tu es mon héro!
Extra, dako dodjemo do granice eura. Ovo je snizenje zbog pobjede dps u herceg novom![]()
U narednih petnaest dana litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji sedam centi i umjesto dosadašnjih 1,25 eura koštaće 1,18 eura.
Takođe, sedam centi pojeftiniće i litar eurosupera BMB 95 i iznosiće 1,15 eura, umjesto sadašnjih 1,22 eura.
Litar eurodizela koštaće 1,08 eura što je šest centi manje u odnosu na sadašnju cijenu.
Iz Ministarstva ekonomje su saopštili i da će šest centi biti jeftiniji litar lož ulja za grijanje, kao i lož ulja u veleporodaji. To znači da će litar lož ulja za grijanje koštati 0,77 eura, a litar lož ulja u veleprodaji 1,05 eura.
Neka pane jos malo pa da komforno predjem na 98 oktana :P
zna li ko sta je sa plinom oce li padat cijene...
bice ovo jos nize.. zbog autoputa pada gorivo (nije mi bas najjasnije zasto, ali nije ni bitno, samo kad ide dolje..)
Stevanne kakvog crnog autoputa? Pada jer padaju cijene nafte na svjetskom tržištu. A padaju cijene nafte na svjetskom tržištu zato sto je ISIL bio zauzeo jedno ogromno naftno postrojenje pa su iz NAFTA povecali proizvodnju jer su mislili da ce biti manjka. Posto manjka nije bilo sada imaju viska, pa zato cijena ide dolje. Ne znam da li je to ovaj prilog ili neki drugi ali uglavnom slusao sam o tome bas na al jazeeri:
http://balkans.aljazeera.net/video/ozren-ocic-o-cijenama-nafte-u-srbiji
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
to sam dobio neke insajder informacije da je zbog autoputa, ali se ne razumijem ni kako ni zasto![]()
zato jer ako ih smanje sad onda ce ovi jos manje placat gorivo- kad im se odbiju pdv-carine-akcize kako li se vec zovu ta cuda.
f6
Ma samo neka pada... mada je barel nafte na berzi na nivo kad je kod nas dizel bio 74 centa... ne moze mi niko rec da je ovo 34 izmedju pojela inflacija itd![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks