i meni je to dilema, da li je motor 1,6 dovoljan. Don Danilo napiši molim te kako si zadovoljan snagom motora?
110KS. Vozio sam ja petoro odraslih u kolima i nije tromo toliko koliko mnogi misle. Bezbjedno se može preteći i voziti (naravno, govorim kad je pedenca u pitanju). Nije auto za trkanje i slično, već za pravo uživanje u vožnji. 5 brzina ima, i ko će voziti auto putem imaće potrebu za 6-om.
i meni je to dilema, da li je motor 1,6 dovoljan. Don Danilo napiši molim te kako si zadovoljan snagom motora?
1.6 nebitno koliko konja, trosi ubija,jer je tesko auto a mala kubikaza..sinoc sam dozivio to otkrice i to jos na otvoreno![]()
Last edited by Majx; 12-12-14 at 10:35.
Pravo da ti kažem meni je ovaj 1.6HDI dovoljan. Mada ja i nemam neke prohtjeve velike, volim da vozim lagano i bez nervoze, stigne se svugdje. Imao sam prije fokusa 1.8tddi 90KS i isto sam imao prilike da vozim puno auto, i čini mi se da je s fokusom to bilo blago življe. Mada je taj stari fokusov motor bio možda i najživahniji u klasi tada. E sad, sigurno je da je 2.0 hdi motor živahniji, a mislim i da nije nešto mnogo veći potrošač. Čisto da znaš, pošto je 2010 godište taj što gledaš, ima dnevna svjetla standardna (ne LED), i to su neke posebne sijalice, pa da bi promijenio jednu sijalicu za dnevno svjetlo ili za prednji žmigavac (iste su), treba ti oko 30-40 eura, dok kratka i duga svjetla koriste standardne H7 i H1(čini mi se) sijalice koje se mijenjaju za 4-5 eura.Eto čisto mali kuriozitet![]()
Koji si ti kralj ucis cojeka da se o jadu crnome zabavi,zamisli kralju da mu ovaj i da punomoc i da mu je na kraj i prihvate na saobracajne,zamisli hipoteticki ali poznajuci nas narod i ubjedjen sam ,da lik kojim slucajem ima dugovanja za saobracanje prekrsaje pa bilo to 20 100 ili par hiljada eura kolko ih ja znam redom da su im tolike kazne.i ovome puca k....c kad proda kola i podje u ameriku i ne mogne da podigne saobracajnu .oli ti platit ovome muceniku koji je i sam rekao da se u ovo ama bas nista ne razumije.necu se ukljucivat vise na temu .a ti sunce moje @AR156 radi kako god znas ,ja sam licno imao ovih problema zato i pricam o ovi sto pametuju trazi njima posle kad te ovako fino savjetuju.
poslato sa milanovog telefona![]()
Last edited by aleksa111111; 12-12-14 at 13:07.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
imate li ideju koliko bi se mogle prodati zimske gume sava eskimo s3? 2 komada u dobrom stanju?
Zavisi kolko je dobro to stanje, a na to utiče dosta faktora. Tipa jel vožena ljeti (ako nije kako je skladištena) i kolko je potrošena. Takođe zavisi od starosti gume (DOT). I jako bitna stvar ti je dimenzija. Što je veća guma (17, 18, 19") to je i veća cijena od manje gume (13, 14, 15").
ne nuzno nekad su manje specificne dimenzije skuplje i od 18 ;p neke verzije 15ica recimo ili 13ica ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
E Zbilja imam ja 4 komada 13 tice letnje... Dao bih ih za 35e. Mogu slike na mail ako neko oće, samo dajte mail...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Da nzn neko ko ima da radi stikere samo da nisu oni iz dalmatinske jer su cijene kao da cu kola citava da liepim.
Zasto ljudi farbaju krov od auta crnom bojom? Da li znaju da sa tim ne dobijaju panorama krov?
TAKUMI
Ne shvatam obraza mi. Sad me sramota da vozim auto sa staklenim krovom.
A cekaj, mislis da sam ja zainteresovan za bilo kakvu komunikaciju sa takvim grupicama?
TAKUMI
A karbonski krov si zaboravio![]()
f6
A nisam nisam, ali to vjerovatno daje nekoliko konja.
TAKUMI
Aaa evo nam se fabia pohvalio da ima stakleni krov..![]()
Naravno da nemam, imam auto sa staklenim siberom sto nema veze sa ovim. A prije neki dan sam vozio auto sa staklenim krovom, i mnogo je gadan kada pada kisa/sijeva.
TAKUMI
Aaa ja volim to,nego nikako da me zakaci takav neki auto :/
Pug 307 SW ima to, za pocetak. Ima Astra GTC, R, Ljekses ES...
TAKUMI
megane karavan also, pa cak i heč, senik obicnî, grand..
Znate li kako je ljeti u auto sa crnim krovom? 100 stepeni!
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks