Page 221 of 402 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... LastLast
Results 5,501 to 5,525 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A to jes...Banja je ta mast često...Ovo za vodu pogotovo
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

makse kad sam usao to jeto u vodu da ronim, a to mi posao po dva puta na dan , dusu sam ispustio posle 3 dana , cvikao sam ka zena od zime
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    makse kad sam usao to jeto u vodu da ronim, a to mi posao po dva puta na dan , dusu sam ispustio posle 3 dana , cvikao sam ka zena od zime
    istina istina...ja sam za vodu slab...baš mrzim kad je ledna...

Baj d vej, stigla mi ova oprema, knap sam odabrao, dobar je osjećaj i fino stoji...sju je testiram u gym i postam slidže
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uz dobru ishranu, dobar trening, da bi se u nekom razumnom periodu dobilo nekoliko kg misica koje suplemente preporucujete i u kojim kolicinama?
    Whey, glukoza i kreatin?
    Last edited by Donjeck; 14-12-14 at 00:01.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glukoza je secer u krvi...teško da ćeš je nać nako da si vampir...il infuziju da cepaš
    Kreatin cepaj...Uz dobru ishranu ti ne treba ostalo...al eto ak imaš para, čisto da se olakša ispunjavanje dnevnih potreba za makronutrientima možeš whey...

baj d vej, sve zavisi kako sada izgledaš...i što si činio posle...preko kg MIŠIĆA mjesečno jedino početnici mogu dobiti, i rhoid boys ofskroz...

Bahahahahahahhahah ocu ovakav avatar, fb profilnu i sveeeeeeeeeeeeeeee
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Mozda je glutamin mislio, i multivitamin je koristan dobar neki.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja ipak mislim da je htio reći Dekstrozu A ja whey i kreatin nebi razdvajao, to mi je nekako ko kafa i loza ujutru Uvijek u paketu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto ce glutamin rekreativcu da mi je znati. Prosjecan posjetioc ove teme ide 4 put nedjeljno u teretanu i to kraci vremenski period i sad treba da pije glutamin? Nikakve koristi..

Koliko sam kao laik uspio da izguglam i sam povatam, whey + kreatin + bcaa = to je to. I naravno ko je labilan u glavu kao ja pa mora reaktor da bi imao volje da uopste obuje patike i krene na trening. Omege 3 moram svakako jer zbog alergije na sve vrste ribe nikad ne konzumiram istu, ne vidim poentu multivitamina i minerala ko se normalno i raznovrsno hrani.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Ma to za glutamin samo nagadjao sto je mislio ali dekstroza je sigurno
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, da. Mislio sam na desktrozu. Osoba koja hoce da se popravi nije pocetnik, visine je 190 a tezine 90 kg... Hoce jos 5 kg kvalitetne misicne mase. Stagnira vec duzi vremenski period, neupucena je u suplementaciju, kao i ja, pa rekoh da se raspitam i proslijedim info... Vidim da se najcesce preporucuju dekstroza i whey uz kreatin i BCAA... Kojim redom se uzimaju sve ove "zezalice" i u kojim kolicinama? Takodje me interesuje dje se mogu kupiti i postoje li neki proizvodjaci na kojima se mora insistirati prilikom kupovine?

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Deks poslije treninga sa wheyom, bcaa prije poslije treninga tokom dana zavisi koliko ces. Ali realno ni jedno ni drugi ti nije prijeko potreban bez ako ti je ishrana savrsena i opet vidis da nesto fali ili moze bolje.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Појачај унос протеина, па угљених хидрата, па масти и виђи мрдаш ли...

Веј, после тренинга са декстрозом, мјерица веја, 20-30 грама декстрозе можда... 5 грама креатина...
    Креатин можеш прије, можеш после, како гој ој, у дане кад не тренираш ујутру на празан стомак...
    Бцаа ти не треба вала...

Можеш купит под стадион, код калимера, тј преко пута и са стране имаш двије радње, можеш код драгана на забјело, можеш ихаха ђе све...

Произвођачи... Па оно... Не мораш нешто превише обраћат пажњу на то, само погледај што добијаш на онај саплемент факт, гледаш колико грама протеина имаш у једну мјерицу и то је то...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto bi iko kupovao kod nasih dilera kad ima na bodybuilding sve u pola cijene, vrhunski brendovi, preparati i siguran je da je proizvod original.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Donjeck View Post
    Da, da. Mislio sam na desktrozu. Osoba koja hoce da se popravi nije pocetnik, visine je 190 a tezine 90 kg... Hoce jos 5 kg kvalitetne misicne mase. Stagnira vec duzi vremenski period, neupucena je u suplementaciju, kao i ja, pa rekoh da se raspitam i proslijedim info... Vidim da se najcesce preporucuju dekstroza i whey uz kreatin i BCAA... Kojim redom se uzimaju sve ove "zezalice" i u kojim kolicinama? Takodje me interesuje dje se mogu kupiti i postoje li neki proizvodjaci na kojima se mora insistirati prilikom kupovine?
    Po meni, zbog mnogostrukih prednosti kreatin...pa onda whey ako si zenut s vremenom, crno ti zvakat meso često i sl...BCAA, kao što Kaljestro kaže, ti ne treba...To čak i kad se koristi bolje je za neke dijete za definiciju pa da čuvaš mišić...mada i tad...pitanje je koliko % pomogne... Nisam koristio beta-alanin, al za razliku od svih ostalih drkalica i gluposti vidim da je posle kreatina najviše proučen i dokazane prednosti...pogledaj i pročitaj o njemu, sa više izvora pa ćeš se uvjeriti...
    Mnogo je bitnije da treniraš koliko treba, ni premalo a pogotovo ne previše...Da imaš ok san, i da bucaš od 8h ujutro do 23h naveče fine obroke...mix finih hidrata i proteina + u neki obrok obezbijediš potrebe sa zdravim mastima...I ovo je dobro in the long run...I ako ćeš kvalitetnu mišićnu masu postavi realne ciljeve...Za pola godine možeš ostvariti taj cilj ako ti je disciplina ok...

Quote Originally Posted by Black View Post
    Sto bi iko kupovao kod nasih dilera kad ima na bodybuilding sve u pola cijene, vrhunski brendovi, preparati i siguran je da je proizvod original.
    Pa čuj, crnjak je malo petljat oko toga, nije naš narod navikao i naučio, plus ne isplati se uvijek, nekad ti je bzvz radi 2-3e čekat i smarat se s tim...A u CG je za sad ok stanje, za prosječnog baju imaš sve po ok cijenama, a ima i ljudi što često kupuju pa uletiš sa njima i dobiješ 10-20% popust
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nema crnjaka, ja sam narucio za 15 dana i manje stiglo sve: Muscletech-ov Platinum Whey 100% 2,3 kg (67 doza) + gratis 3 doze, ista platinu serija kreatina (80 doza), 3 kutije PWO The Curse na akciju (150 doza) + gratis majica za trening. Sve sa shipingom za 133 € cini mi se. I to sam propustio 20 posto akciju na protein i kreatin za par sati znaci moglo je jos dolje.

Da kupujes to u PG, eto neka gruba procjena bar jos 100 € na ove doze. I ja sam prvu turu suplementacije uzeo kod nas, i nikad vise. Kolju na suvo a ubijedjen sam da je pola proizvoda fals.

Evo moje iskustvo sa PWO no xplode ispod stadiona, kao vodu da sam pio pri ovome sad...Plus pjeni ne moze se izmuckat oce da eksplodira, a drugu na "isti" xplode sa BB sajta nikakve pjene nije bilo i super zadovoljan covjek. Isto sam uzeo whey tamo onaj u kese izolat, ne mozes ga izmijesati sanse nema i toga sejkera...Sve grumeni ostaju, ukus bljutav..bcaa tek posebna prica, pro 10 kako li isto marka...raspad totalni, sanse nema da se moze izmijesati..grumeni.
    Last edited by Black; 14-12-14 at 17:26.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Do sad sam koristio Kreatin 5g sa wheyom poslije treninga. No sad bi da idem na neki body push pa sto preporucujete kako kombinovat whey-kreatin
    "Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam Black, može se ubosti na akcije fino, mada ja PWO ne bih nikad uzimao, no se to fino napravi iz komponenti... Što se tiče falš, toga nema, ili je primjerak/serija naletio ili je firma trt...Ja sam npr uzimao monohidrat neki Kreapure, uzeo u UN shop, bio je ok, al sad recimo uzeh u proteini.si Olympov, 550g, micronized monohidrat, rastvara se 5 puta bolje...Isto je sa wheyom, neki koji sam uzeo, hvalili ga svi, meni se slabo rastvarao i pio ga s mlijekom jer je s vodom bio ogavan, iako je ukus čokolada...

Nisam probao previše online, al sam gledao cijene na BB, ne vjerujem da je sad ludački isplativo, al aj, nisam to radio i neću da ti pametujem, samo moje mišljenje...

Inače planirah beta-alanin uzimat u proteini.si, baš od te firme PRO 10, pa jel ko uzimao? Utisci?

By the way boys, stižu svuđe popusti...biće do 15 januara da se fine rezerve nagomilaju ^^
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prođe četvrta neđelja, eo slidže opreme i dominacIe kao što je i obećano

Last edited by Loverclocker; 14-12-14 at 19:06.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Govore li ti u teretanu, aaaa vidji mu helanke ;p inace thumbs up za gradju

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Бета аланин сам проба' олимпов само онај у црну кутију, ок је, пецка касапи, то да знаш...

Одлично је ово, ловеру.. Јеси ли добио који грам?
    Како ти се чини програм, јеси ли окрупња? Ојача'?

Брате, не знам по овим сликама ми дјелујеш доста крупнији
    Или је то ова одјећа :Д

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Nijesam znao da spajdermen trenira u PG.

Top gradja, i oprema isto ..

Samo nastavi

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odlicna gradja, svaka cast...Biceps brutalan.

Ove crne helanke ti vizuelno smanjuju kvadriceps i listove, svaka debela zena nosi crne carape da je istanji

daj link za ovo odijelo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci whey, kreatin i mozda bcaa... Koliko to kosta na mjesecnom nivou?

Page 221 of 402 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)