novogodišnji paketić![]()
hvala u svakom slučaju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Rekli su meni do nove.
novogodišnji paketić![]()
hvala u svakom slučaju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dobro je sto sve kanale imamo dzabe pa cemo lako za ove sto nedostaju, e da i ruski paket nije aktivan mada mi oni i ne trebaju.
ajte ljudi da ne čitam temu od početka? Prednosti i mane m-tela i u odnosu na t-com kakva je situacija? Imam optiku 20 i koje su mi mane neta i kablovske preko m-tela a koje prednosti?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
To je ona greskom napisala![]()
Objektivno, Mkabl je u prednosti gledano sa bilo kojeg aspekta u odnosu na tcom.
- za 10+ eura manji racun mjesecno imas mnogo vise kanala uz neznatno sporiji net (20mb/s koje sad imas vs 16 mb/s, pod pretpostavkom da uzmes kombo 3), ali ti je i ovih 16 i vise nego dovoljno pa sve i da zivis od downloada HD sadrzaja po citav dan.
- kod mkabla isto imas mogucnost snimanja i zakazivanja i to sa fleskom pa snimljeno mozes kasnije prenijet na racunar.
- u odnosu na tcom imas mogucnost da za jednu pretplatu nakacis 3-4 tv-a u kuci (u ovom slucaju samo na jednom mozes imati digitalni prijem signala a na drugim analogni), a ako oces digitalni na dodatni tv dodaje se 5e koliko sam upucen.
- ne uslovljavaju te koriscenjem fiksnog
Losa strana m-kabla je korisnicki servis koji cesto zna da bude nedovoljno obavijesten i ekipe na terenu koje su ponekad neazurne, ali s obzirom da i za tcom vazi isto u ovom segmentu nema pobjednika.
Ako sam nesto zaboravio dodajte.
Ako budes uzela m-kabl, mislim da se Kombo 3 najbolje isplati http://www.m-kabl.net/kombo/
pa gdje dva puta greskom
@Vidoq, sto se tice interneta tu je sve ok valjda jer niko se ne zali, ali dosta ljudi se zali na televiziju kako im citavi paketi kanala nisu ukljuceni, a uzeli su kao neke produzene kanale pakete sto li vec, 102 kanala a minimum 20ak ih fali u listi.
...Inace gospoJe koje se javljaju na 18000 su za*ebale cak i Šarlotu iz telekoma![]()
Last edited by BlackVelvet; 09-12-14 at 07:15.
Who let the dogs out
Na prvom tv-u imaš prošireni digitalni paket (valjda sad 102 kanala) uz korišćenje cam modula ili risivera koje dobijaš za džabe na korišćenje, a i na druge imaš digitalnu sliku ali samo ako ti tvoj tv to podržava, tj. ako ima ugrađen digitalni prijemnik (a svaki tv novije generacije to ima,) s tim da na te druge imaš samo osnovni digitalni paket (59 kanala), jedino ako nećeš i na drugi tv proširenu DTV u kom slučaju se plaća neka dodatna pretplata. U protivnom, ako ti tv nema ugrađen dig. prijemnik na ostale televizore imaš analognu sliku (takođe 59 kanala).
Nije idealan, ali ima najbolju ponudu u CG - osim ako nekome treba brži net od njihovoih 16/1 koliko nude...
Kao neko ko je koristio BBM, EXtra TV, i sada Mkabl definitivno best buy![]()
mislila sam na m-kabl a pisala m-tel...ali ste me shatili i to je bitno...ja sam nešto zabudalila da će mi i ovakav internet bit još gori nmam pojma zašto...hvala drugari, ozbiljno se mislim, doduše, ne odmah jer sam vezana ugovorom još godinu dana![]()
Last edited by zvoncica; 09-12-14 at 18:30.
ee, imam m-kabl od pocetka ali ono najobicnije na 3 tv-a samo kabal koaxijalni. sutra treba da dodju tu digitalnu da mi postave za 2obicna i jedan led tv. rekose mi da cu na ta 2 imati valjda oko 80 digitalnih a na treci 102 ili 120 (nije bitno) sa Hd kanalima ... e sada me zanima moraju li opet neke kablove da provlace, kopaju , buse sta vec... ne vjerujem da se samo kartica ubaci u tv i to je to... nemam njihov internet.
E da hoce M:Kabl prosiriti ponudu na teritoriji opstine Niksic.
jeste crt tv. zvao sam ih prije par sati, ne rekose mi nista za resivere samo da ce biti na ta 2 digitalni osnovni paket a na taj jedan prosireni, to na kraju rece dodje oko 15e. a na sajtu bogu fala nista ne pise placa li se dodatni resiver i sl
Imaces na ta dva analogni kao i do sada a na glavni ces imati digitalne kanale. Jedino ako nisu odlucili da ugase analogni signal pa daju dodatne risivere....al nesto ne vjerujem u to.
ok hvala.vidjecu sutra ujutro, samo da ne buse po stanu.
da li kod vas radi duck tv?![]()
Meni uopšte nije radio od kada su ga uveli...
Zna li neko koliko kosta ugradnja ovog kombo 3 paketa i hoce li biti nekih akcija oko nove? U zgradi ima mogucnost instalacije.
Kolko racuna tolerise mkabl prije no te iskljuce?
Ima li M kabl mogucnost snimanja/premotavanja? Ima li programsku semu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks