Ooooogroman problem je da se otkljucaju
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Meni je bolje što je to tako jer na Viberu imam grupne razgovore tako da jednostavno ponekad ne želim da budem obavještavan o porukama iz određene grupe tako da samo iskuliram 2 poruke i više me ne obavještava. Inače ponekad jednostavno poludim jer ima dokonih ljudi pa smaraju tipa Barselona 1-0, messi, het trik itd... lupam sad ali eto nekad želiš da odmaraš, a tebi samo stižu notifikacije i zuji ono čudo, glava me zaboli od toga.
Love, peace and respect.
Imas mute za tako nesto ili smart notifications.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima i na iphone to sto trazis, repeat alerts samo sto jos uvjek nisu updateovani ti tvikovi za iOS8. Ustvari jeste jedan IntelliscreenX ali kosta 9$. Free je za probati, radi se o vrlo mocnom tweaku za bilo sta sto ima veze sa notifikacijama. Jos uvjek nema krekovano ali kazu ljudi da nakon sto istekne trial period, moze uredno da se koristi![]()
moram se pozaliti, cini mi se da je vec oslabila baterija, cak odradih restore i opet isto.... :S
Na koji si?
TAKUMI
Znam, ali imam preko paketa na Telenor zato pitam. Vidjecu da uzmem neki, pa prodam i doplatim za I6
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Na 8.1.1 i meni slabija baterija za lupam 10%...
Iskreno da se ne lazemo nije to onaj apple dok je cika Stiv bio tu..
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ma nista nego sam radio set as new, nisam htio backup da mi povuce, pa instaliraj app, pa naloge, pa cuda.... duse![]()
Potvrda da je na 8.1.1 slabija baterija 10%, sto je meni iskreno totalno nebitno dokle god mi traje od jutra dok ne legnem u krevet.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
I meni je slabija, prije mi je drzao 14h a sad oko 13.
TAKUMI
Izasao je 8.1.2
ima li neko informaciju kad stizu u telekom opet?
Presao sam sa S4 na iPhone 6 (otprilike vec 4,5 godina koristim Android). Koristim iPhone vec 5 dana. Prvi utisak: ne postoji nesto sto mogu da uradim na iPhone a da nisam mogao na S4. Otisak prsta je jedina nova funkcionalnost. Ekran je super, kamera takodje. Aplikacije su ruznije na iPhone, npr Viber. Notifikacije, za sta sam vec pitao, ogranicene. Ne moze da se skidaju multimedijalni zapisi. Npr. jutros hocu da skinem Buksovce i to ne moze. Mora da se slusa kao live stream. To je za sada sto sam primjetio.
Jesi li primijetio da ovaj ne koci, ne laguje...
TAKUMI
Nije ni onaj kada se fino podesi.
Aha, kad se fino podesi...
TAKUMI
Kao i iPhone, kada se JB pa se podesi..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks