Paok ga odma prima, raspadovi
E jebo me pas sto igram na partizan ...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Paok ga odma prima, raspadovi
Tu es mon héro!
Pogledaj ti ovaj mec izmedju Milana i Panathinaikosa ..pihhhh...sto ja igram 'ebo me pas...
j'ebala me Evroliga, po stoti put..
i ja kec na Barsu, konstanto vodi Fener, čekam to samo i 2+ Fiorentinu
ne vjerujem u kvalitet kosarke.. Da sam igrao na manje slucajno kunem se da bi sad rezultat bio jedno 47-43 na poluvrijeme..
pihhh...
vidji obruci na sta lice u dvoranu.Jedva lopta kroz njih prolazi...Gori no kod Simpa jbt.
Sad bas to gledam, aaaaa
Tu es mon héro!
4-3 DINAMO, a ja cekam da Partizan za***** nesto nocas...pih
Mamicu Bog ti zdravlja da' , zivio 120 godina. Svaka tebi cast, ne prodje mjesec dana on skine po jednu namjestaljku.
PRC UEFA, boli njega mandal za Uefu i Platinovica...Svaki mjesec namjesta ponesto e Bog mu zdravlja dao. Deri ih do kraja.
Moze li mi neko rec ko prati Evroligu, ima li CSKA u tim nekog viseg igraca od beka ili krila ?
Igram ih uzivo, i oni u jedan napad dopustaju 3 ofanzivna skoka, s tim sto ovaj iz Unikaha visi za 2 glave od svakog iz CSKA, 24-9 ofanzivni skokovi
Je li moguce da ovi bogalji nemaju nekog veceg igraca u tim ?
Da ponovim jos jednom..Ne vjerujem u obruce u dvoranu Armani Milana... Hahahha, ovo jos gleda nisam
Jbem ti paok !!!
I ja!
Sent from my iPhone using Tapatalk
I vidji dobise ih sad u produzetke, a gubili su 2 razlike 18 sekundi prije kraja, plus ovi 2 slobodna promasuju
Koji sam ja malercina, ovo je stvarno prevazilazi granice normale
Piih, raspala Barselona, pa ovo ne može, razmišljam između njih i Makabija i normalno stavim Barselonu, 3 tiket samo na jednu, dokle više
Dva najsigurnija tima nisu dosla, e pa esek zivi, Sparta gubi prvo mjesto i gubi od Mladih momaka 2-0, i prvak grcke ove godine gubi kuci od francuskog autsajdera, znaci esek
dobrodosao u moj svet... Cekam Milano >144.5 i ne bi doslo ali Diamantidis ima slobodna za produzetak tj. da bude 66-66 i promasuje...
Posto sam igrao preko stranih kladionica produzetak se racuna kao regularni dio..Palo bi jos tih 13 poena ja mislim, da je bio produzetak..
Strefio sam Fener H2 i Unicaja H1...Zna sam da nece Barsa i CSKA lagano dobit.. CSKA nikad u goste nije bio ubitacan protiv Unicaje
Od 6 sati pratim, gledam, smenjujem streamove i ova jbena ***** nisu mogla jos samo 10 jbenih minuta da izdrze! A i ovi smradovi jel mogu jedan X u zivotu da odigraju!? I mora najmanja kvota da me srusi, i onaj put za LS mi je najopasnija bila najmanja kvota. A tek ovo:
Besiktas X-X
BMGlad Zurich 1-1
Dinamo Z Celtic 3+
Panatinaikos Estoril X
YB Sparta 1
170.66
PS: Pogodio sam ono za Napoli 1&2+ prvo pol
To ti samo kazem za ova zadnja 2 mjeseca, a da sam racuna ohoho unazad koliko me tiketa bacila za jednu ili go tu kraja ne bi bilo
A ovo za golove shto kazes, ja sam ove nedelje otprilike odigra 5-6 utakmica rukometa na golove na poluvrijeme, i bukvalno je svaka obrnuto dosla, znaci bukvalno bez precerivanja
Kad odigram vise dodje ubjedljivo manje, a kad manje stavim predju granicu za 5-6 golova lagano, tako da znas da ni tu nisi jedini nazalost
sjutra da
se gadja dvojka na zvezdu,obavezno !![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks