Ljikota Jovanovic. Broj cu vam naci kasnije malo.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ljikota Jovanovic. Broj cu vam naci kasnije malo.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Drugarica mi ima smart-a benzinca,malo je rec da se kvari... To je zlo od auta a djelovi u krv a majatori deru za ruke
Mora da ima onog starijeg. Dobro za taj se zna, cij ga kupis odma skupljas 800€ za generalnu.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja sam prije sat ipo od Zene pomorca pazario mnogo dobro auto. Top stanje kao novo (ako iko pazi auto to su zene pomoraca) kukavica nije ni znala ni kako se gasi elektronska rucna. Veli ovo mi sin takao nesto ja nisam zadnji mjesec mogla pomjerit auto s parkinga. Svi papiri, servisna sve top i sabio sam joj cijenu jer se ne razumije. Sa zenama je ljepota poslovat.
Ja sam tog starijeg Smarta vozio nekoliko dana, benzinca... Po gradu je OK, lagano se vozi, parkira svuda, zivahan je autić... Imao sam peh sa njim jer mu je otišao drugi dan termostat u PM, motor je počeo da se pregrijava, i tako sam ga vratio vlasniku... Međutim za otvoreni put nije bas idealan, fali mu snage, ljulja se u krivinama i pri najmanjim bočnim vjetrovima, jer je kratak a relativno visok... Sve u svemu dobra kupovina za grad, ako imaš još jedno auto pored njega....
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
I ja sam kupovao od zena, Bimmera i ovoga sad. Doduse nisu od pomorca a ni cijenu nisam mogao spustit. Cak za ovoga zadnjega sam dao $500 vise nego sto je pisalo na autotrader.
TAKUMI
Potvrdjujem. Zene pomoraca su ekstra.
Ja znam jednu. Mnogi je znaju...
TAKUMI
Neku revinu
Treba mi relej za unutrasnje osvjetljenje...onaj relej sto drzi svijetla upaljena 10-15 sekundi.
TAKUMI
Gdje da kupim "marker" za brisanje onih bijelih tackica sto se stvaraju prilikom dodira vrata, obicno na parking kada nas neku cukne jace vratima pa ostane a nije ogrebotina?
Počelo je auto da mi gubi baš dosta vode kad je pod pritiskom (ako se vozi mao duže neki veći uspon), i vidim na hladnjak propusta mala rupica bukvalno pršti na nju, počeo je i temperaturu da mi diže pod naponom isto. Mogu li to kako riješiti bez majstora jer rupica je baš minimalna ali izgleda stvara velike probleme? Rekoše mi da ima neka tečnost da se kupi, pa da pitam može li to riješiti problem i koja je najbolja opcija?
Mislim da ti to nece rijesit problem
Interesuje me kakvo je auto Golf4 1,4-16v 1999godiste ima li mana kakav je za odrzavanje i kolika mu je potrosnja,registracija...
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks