bez istezanja na kraju nemas rasta ulazit u gym da znas odma , a vidjo lavrklokera danas ihihihi guzicice ka zenica neka ;p sto ne dodjes u ovaj gym dje sam ja no u taj gangsterski klub ides ;p
Ja moram, inače se sav zaglavim ko ono $ekiru kad pod vodu stavišZavisi sto sam radio, mada uvijek visim na vratilo...istegnem triceps, biceps, ramena...malo noge...leđa...
Radim isto što i ti brale...možda ruke i grudi na kaku vertikalnu šipku lateralno...i na razboj isto čučnem dolje pa se protežem...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
bez istezanja na kraju nemas rasta ulazit u gym da znas odma , a vidjo lavrklokera danas ihihihi guzicice ka zenica neka ;p sto ne dodjes u ovaj gym dje sam ja no u taj gangsterski klub ides ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Đe me viđe opet?
Ma opuštena je teretana...ako znam, navika, imam par drugova...možda krenem od NG u TOP GYM...
Al navraticu neđe do vas tamo motordžija da viđu što činite![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ajde bičari, daj neke slidže, klipove...smorih se...!!
Sad je decembar, ima do ljeta dosta, nemo'te se stiđet !![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
-Make a copy of the background layer
-Take magic lasso tool>outline the body
-Right click>invert selection
-Press Delete
-THEN apply your transformation, this way there is no distortion around the areas you've enlarged, and you can even go bigger without making it look "unnatural,"
If you really wanna go crazy you can follow up with the burn/dodge tool to increase the highlights and simulate vascularity or cutness.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja pokusavam ovo da napravim
Interesuje me jedna stvar koja možda nije vezana za BB.
Tiče se borilačkih sportova.
Zanima me kako npr. bokseri postižu veću masu mišića i dobijaju težinu a da ne izgube brzinu i okretljivost koja ima je potrebna za sport kojim se bave?
Ima li tu nekih kombinovanih treninga?
Imaju li isto fazu "punjenja" ili to ide drugačije?
Gledao sam neku emisiju o Tajsonu, on je u to vrijeme dok je bio akrivan (super teška) imao od 97 do 100 kg što mi je bilo fascinantno za njegovu visinu od 178cm. A snimci i slike iz tog perioda pokazuju da je bukvalo sva ta težina bila u mišićima.
Zato me i interesuje ova tema. Jer gledam neke koji su njegove visine a uglavnom su u srednjoj i supersrednjoj kategoriji a ima ih i u poluteškoj.
Last edited by sparky; 09-12-14 at 10:28.
This time next year we'll be millionaires
Uzeh "MP Creatine Complex", je l' ga pio ko?
Pije se 5g dnevno, nedje pise da je najbolje prije treninga, a ovaj momak sto radi tamo mi rece da je najbolje posle treninga da se pije.
Sto mislite?
;p
Last edited by zbeka; 09-12-14 at 18:28.
Zabjelo Zeki Kikin kum najveca ruka:
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
o meu deus.......................
Zato što vježbaju, imaju posebne vježbe za eksplozivnost, ta pliometrika i čuda...Naravno, kao i svuđe, i tu ima genetike...obično su sporiji ljudi koji su visočiji, sa dužim udovima, više je presudno to od težine ja mislim. I to nije građa simetrična kao BB, nego đe im treba najviše...Eto pogledaj Olimpijske sprintere, svaki napucan misicima...
Kake faze punjenja, mislis napucavanja mase? Sumnjam...Naravno da su napredni treninzi...masa se godinama nabacuje vjrv...kako napredujes...isto, za razliku od BB, imaju veci procenat masti...pa i ne cude te tezine toliko...
Šta's to pisooo, editovo baaa?
Zaista bi bez ovakvih i sličnih likova bilo ono baš dosadno...do duše ovaj i Kika su prvaci u svojoj mentalnoj disciplini xD
Last edited by Loverclocker; 09-12-14 at 21:35.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Заборавио је ловер да наведе и стероида брдо :ДZato što vježbaju, imaju posebne vježbe za eksplozivnost, ta pliometrika i čuda...Naravno, kao i svuđe, i tu ima genetike...obično su sporiji ljudi koji su visočiji, sa dužim udovima, više je presudno to od težine ja mislim. I to nije građa simetrična kao BB, nego đe im treba najviše...Eto pogledaj Olimpijske sprintere, svaki napucan misicima...
Kake faze punjenja, mislis napucavanja mase? Sumnjam...Naravno da su napredni treninzi...masa se godinama nabacuje vjrv...kako napredujes...isto, za razliku od BB, imaju veci procenat masti...pa i ne cude te tezine toliko...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ako koga interesuje trampa, imam 3 kutije The Curse od cobralabs iz USA, tako da bih makao jednu u cilju probanja raznih. Prije ovoga pwo sam koristio no xplode, i definitivno mi je The Curse bolji. Bolji fokus, bolja pumpa i vise dizem jednostavno sa manje napora. Nema onoga tingle osjecaja od beta alanina kako li vec, niti nabrijanosti kao xplode sto te radi, nego cista energija. A pio sam po dozu evo par dana, 5gr samo. Dok sam xplode uzimao po 2 doze jer nista jedna cinjela nije bez da mi se prdiMozda ima veze sto je xplode kupljen pod stadion, a ovo original proizvod iz zemlje Indijanaca, jer kad moze Bar Kod tociti parfeme u Bugarsku na cesmu, moze i sljuka u ljubljanu tiskat misomor.
50 doza je pakovanje. Mijenjao bih se najradije za Bullnox Androrush, C4, assault..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Što se tiče mog treninga, juče prvi dan 4te neđelje, baš fino gaženje nogu, počele su te psihičke borbe ka i uvijek sa nogama...možeš sve, samo ako vjeruješ...Ostalo ide dosta lako, uz povećane težine u odnosu na prvu neđelju kad su se isto radile serije po 10 ponavljanja za LATS, Bicps, Trcps.... Do duše, mnogo mi se više sviđa 10 ponavljanja sa jačom težinom za lats, nego 20npr, jer imam osjećaj da je to previše...više me zabole mišići oko lakta i sl, no što nabodem leđa...I takoooo xD Mislim da sam na 84kg (na vagu iskace 84.8-85+) xD
__________________________________________________ ___
e ako znam...ima milion tih federacija...Al u tu neku "glavnu" kako li već, nisam razmisljao da li ima...Al čim nije Olymp sport, vjrv ima koliko oš..
_____
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Само удри :ДŠto se tiče mog treninga, juče prvi dan 4te neđelje, baš fino gaženje nogu, počele su te psihičke borbe ka i uvijek sa nogama...možeš sve, samo ako vjeruješ... :grin: Ostalo ide dosta lako, uz povećane težine u odnosu na prvu neđelju kad su se isto radile serije po 10 ponavljanja za LATS, Bicps, Trcps.... Do duše, mnogo mi se više sviđa 10 ponavljanja sa jačom težinom za lats, nego 20npr, jer imam osjećaj da je to previše...više me zabole mišići oko lakta i sl, no što nabodem leđa...I takoooo xD Mislim da sam na 84kg (na vagu iskace 84.8-85+) xD
Што се ногу тиче, мислим да су оне способне да извуку охохо више него што ми мислимо... Један дан $едох на лег прес и радим лагано, стигох неђе до 12 понављања и учиње ми се лако, ееее кад сам навалио да ђељем стига' сам до 30 понављања и мога' сам још чак :Д
Што је река' Том Плац
:Д“When I say, ‘Your life passes in front of your eyes,’ I mean you go to the point where you get 10 reps, and then somehow you manage to get 15 or 20. It’s just conjuring up the deep-rooted emotions, passions and energy that you have within your body, your soul and your mind to push the weight up one more time and one more time and one more time.”
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
ja se penzionisah u smorih posle 15 dana ;p a ne smijem u gym
Genetiku sigurno ima...E sad, ili ima više para no mi ođe, pa ijeee bolje...Ili se cepa su čim i Sparco, samo što u njegovom slučaju to stvarno pomaže:b
-->*-TRIATLON PG!-*<--
cutting cycle i bulking cycle nisu isto da znas tupane ;p
ja sam jednom radio cut i nikad vise ne svidja mi se gubitak snage nikako ;p plus sam pretezno u ladnim vodama i planinama pa manjak masti me sjebe do besvijesti, smrzavam ko biiip
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks