Ako su na ugovor, naravno da jesu. Btw stigose mi Spigen maske za 6+. Otac je uzeo ovu http://www.spigen.com/brands/apple/i...ugh-armor.html a ja ovu http://www.spigen.com/brands/apple/i...rid-metal.html
Razocaran sam. Ajde ova moja je i nije losa ali oceva je kriminal. Ova polugica nazad sto se otvara da bi telefon mogao da stoji horizontalno na stolu, slampara nazad dok se drzi u ruku i ne moze da se zatvori trika nema. Onda na obije maske ovaj on/off mute zarez jee preduboko pa morate da se opucite da bi dohvatili zarez, posebno ko ima deblje prste. Takodje s ovim maskama tel djeluje mnooogo glomaznije.
Da odmah kazem da su 100% orginal maske narucene na sajtu (poslali mi link ka svojoj ebay prodavnici) i da mi je u kutijama dosao serial number koji potvrdjuje autenticnost na sajtu.
Ne znam sto je cudno, 6-7 godina unazad se u moju familiju preferira iOSIma sam ja izlet kratki s M8 kad mi je dosadio mali ekran na iphone ali se eo opet vratih.
![]()
To je prava porodica.
TAKUMI
nije nego ce sad opet da se pokrene prica telefoni od 1000e , nas narod , i sl.
ako neko moze da priusti sebi ne vidim razlog zasto nebi to i uradio , neko trosi na alkohol, kocku, drogu, a neko na ovo i ne vidim sto je tu toliko cimanje i osude, a druga stvar evo doslo je vrijeme da svaka mreza daje svasta nesto i ko ima nekoga (oca,stricqa,ujaka,firma) ko ima jak paket ili taj neko koristi neki malo jaci paket zasto nebi uzeo top telefon od 700e za 100-200-300e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto ce ko pricat maaaali mi je posaSustina price nije bila koliko imam ajfona u familiju no da obije maske nisu ispunile moja ocekivanja
![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-12-14 at 10:10.
Na ip6 ne valja ni jedna maska... A ti si jos ludji sto se pravdas od ovih sto vode evidencije koliko ko i sta ima...![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da se vratimo na temu ljudiKako vam se cini baterija na 8.1.1? Posto vidim da je jailbreak istestiran i da radi skroz stabilno odlucih da podignem na 8.1.1. Ne mora vala bolja bit sto se mene tice, samo da nije nazadovano
![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-12-14 at 10:05.
Svi oni skrinsutovi su na 8.1.1, tako da je bez premca.
Ja nemam futrolu nikakvu, go je kao ckapi i boli me racku.
TAKUMI
ima li ko da preporuci kakvu silikonsku providnu tanku futrolu?
vidjeh kod druga kinesku, fino i utegnuto stoji telefonu ali je obrada bas bas losa... osjeca se u ruku linija od kalupa sa strana
Jbg... Imas na stari u onu radnju iza volija... 5e ta providna kineska....
Koliko kosta da se uzme iphone 6 u telekom preko fiksnog? Ne mogu nesto da se snadjem na ovaj njihov sajt.
Koliko kosta iphone 6 u t-com da se uzme na rate preko fiksnog tel?
741e ... tj 30,90 mjesecno ... i bude simfree
Vala je dzabe, ja ga u telenor platih 509€ u kesu i 30€ mjesecno. Ali ako se uzme u obzir i mjesecna potrosnja tel to ce doci preko 50€ mjesecno u t com
Jesu, provjereno.
Stigao i moj iPhone.... 10% tax free, 10% student discount. 250e dao sto sam prodao svoju peticu i skinuli mi 300e sa kartice.
Top te to ispalo....![]()
Bas sam zadovoljan![]()
067-123456
Ovo je 6 jel?
TAKUMI
da....
Postoji li neka aplikacija koja posle odredjenog vremena ako poruka nije procitana npr sa Vibera opet salje notifikaciju ili zvucno upozorava. Nesto kao sto ima za poruke (repeat alerts)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesu simfree u Telenor?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
naravno da nisu...![]()
Sta znam, Samsung im je bio simfree svaki
Je li problem da se otkljuca?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks