Svidja mi se kako je ovo ispalo, prvi post na novoj strani. Mozda neko procita pa se zamisli, zapita, ispita. Samo se nadam da nece pojedinci kacit sa ponosom ili uzimat ka svoje rijeci, skupljat lajkove i ostale piksele.
Prije ja mislim da je muka to sto se nema, nego problem duse.
Reka je fino Popaj: "Ovdje (CG) se postavlja kao glavni problem imaju li ljudi da plate struju, imaju li da jedu, sto je uzas. I ti ne mozes da imas normalno drustvo. To sve treba da stoji pa onda da razgovaramo o pravim problemima. O problemima duse, kulture, svijesti ljudi..." I onda ga voditelj prekida sa pitanjem da li Popaj stvarno misli da je problem neplacenih racuna veci od problema duse, na sta mu Popaj odgovara: "Ne, ja mislim da je problem duse najveci problem ali kad si gladan ne mozes da razmisljas o Kjerkegoru."
I am so post-rock I shit sad birds.
Svidja mi se kako je ovo ispalo, prvi post na novoj strani. Mozda neko procita pa se zamisli, zapita, ispita. Samo se nadam da nece pojedinci kacit sa ponosom ili uzimat ka svoje rijeci, skupljat lajkove i ostale piksele.
I am so post-rock I shit sad birds.
U Nikšiću je to problem godinama, čim naiđe ovo depresivno vrijeme. Evo za nedjelju dana 5 samoubistava. A, biće ih još... Greota da se ljudi ubijaju zbog toga što ne mogu da plate troškove KAP-a preko računa za struju, troškove države preko telekomovih računa i tako dalje. I onda upadneš u začaran kruz zaduživanja. Da ne pričam kako se veliki broj njih okrene kocki, pa su to novi dugovi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Obratiti pažnju na jedan trenutak, znači obratiti pažnju na večnost.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
U Venom.![]()
Biće bolje, mora biti bolje...
Nemote me sad sa onim "Mora se samo......
Ad astra.
Eto tako!
![]()
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Pao Pirate Bay.
The more things change, the more they stay the same.
Ljudi sanjah sinoc Vucica, puko' sam potpuno.
Ad astra.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Najveće otkrovenje je mirnoća.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Prije par dana, neđe ranom zorom prolazismo autobusom pokraj sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja i čovjek do mene počinje toliko mahnito da se krsti da me udara laktom pravo u oko. I ne izvinjava se, nego nastavlja i dalje, sa istim žarom kao i prvi put.
Iskreno, ne smeta meni njegova vjera, ali mi smeta to što njegova vjera mene povređuje.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
SjebEn
But if you never try, you'll never know..
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pošteno se izgrudvah danas. Aaaa prija snijeg jebenti.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks