Marsej 1
Klara 1
Madeira 1
Brondby 1
Alcorcon 1
Samo Madeira zavrsi oo, ostalo doslo. Dobise crveni i cao
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Ovo sam isto htio da postavim, ali juce sam gleda na meridian, bilo je 4.5 hendikep.. Sad vec vidim na sbbet da je 3.5.. Bas ce usko to bit..
CG H2
Hrvatska H2
Njemacka 1
I ova Francuska mi je malo zajebana, al mislim da ce bit i tu H2 (-7.5), ima masu novih igracica, uz neku staru gardu, a Slovackoj je ovo prvo prvenstvo posle masu godina..
11. kvota.. i Kaljari bi mogao upanut ka 1 ili 3+..
danas je moj dan![]()
idemoooooooo
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Federe - Djokovic 1 2kvota
Voznjacki - Ivanovic 1 1.85
Volcano 15h
Petrolul - Concordia 1 1.30
Southampton - Manchester United Over 2.5 1.95
Maccabi Tel Aviv - Beitar Jerusalem Over 1.5 1.29
Ukupno: 3.2
U subotu me zeznuo Chelsea, u neđelju Napoli. Na oba tiketa sam igrala po 7 utakmica. Znači, 6 pogodim, sedmu kiksam. Ubiću se!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nemoj se ubijati vala zbog klad, idi na aerobik malo.
Tu es mon héro!
A to napisa neki momak na ovaj forum bettingadvice,ali evo izgleda da je Srbija kompletna da igra i Lekic i Damjanovic,izvinjavam se http://www.zurnal.rs/rukomet/repreze...orom-20-casova
Pogledali ko ovaj zrijeb za EP u kosarci?
Obratiti paznju na grupu B..![]()
pusti ti ovoga, ubij se![]()
Ja ću večeras ManČestera GG,2 @4.10 kvota
Ad astra.
Kvote za prvaka na EP kosarka:
Francuska 3.5
Spanija 4.5
Srbija 7.5
saut-mancester x2&2+ 1.74
verona-samp x2&2+ 2.04
svedska- hrvat >50.5 1.80
kv.6.35
Ubijaju me francuskinje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Posto od tiketa nema leba, veceras cu probati samo Southampton-Manchester TR 1:1
Kotoranin daj kakvu info siso!
G A S I
Sent from my iPhone using Tapatalk
nekad sam uzimao dobre pare prateci padove kvota na sajtu betexplorer.com . pratio sam neke realne utakmice i da obicno pada kvota na domacina i tu je rijetko kad dolazilo do greske ,pogotovo ako se osiguras 1X ,nije se moglo promasit .E sad je taj sajt totalno druga prica,daje neke lige koje obicno ni nema u kvotama i dosta su nerealni padovi. Da li neko od vas prati to i igra na taj nacin ? neko je skoro stavio neki sajt i to cu pocet da pratim. Kvote padaju zbog jakih uplata,ili je neka informacija jaka kao sto su povrede igraca ,neslaganje u timu itd... na rezultati.com svaki drug mec pad kvote,ali treba doc do dobre informacije i cackat po internetu,zna to da bude navlakusa od strane kladionica
Pazi ti Kaljari, na svoj teren protiv Kjeva nemaju shuta u okvir gola eo 65 minuta
Kakvi bogalji majko mila, sa Zemanom mutavim na celu
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks