Pa i ne mora se prekinut serija.. Argument moze bit i sa jedne i sa druge strane....
Kladionice gledaju tradiciju..
Pa i ne mora se prekinut serija.. Argument moze bit i sa jedne i sa druge strane....
Kladionice gledaju tradiciju..
Ма намјештено вам је то, 1-1, завршиће то мали Муги
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Buducnost-Mladost,dosta dosadna utakmica,bez sanse za gol,mozda 1 izgledna prilika na obije strane,teren je bio odlican s obzirom kakvi su ostali danas bili.Mozda je Mladost bila bliza pobjedi s obzirom da su drzali loptu tokom veceg dijela meca i diktirali su tempo...ali bez prilika,realan remi![]()
I u Petrovac je dobar teren bio.. Strasan go' je dao Kovacevic, ovi odma izjednacise na kiks odbrane, propustene 3 100 % sanse i to je to.. Rudar sa utakmicom manje jesenji sampion..
Slazem se.
Vidim na topfudbal pise da je neka frka bila na sjever pod goricom?
Podgorica Podgoricanima!
a jesu slobodno, da to nije konik dosao ?
AJMO CRNA GORO !!!
Delibasic odbio 400 hiljada sa Tajlanda. Zavrsava karijeru u Sutjesci.
Ja sam bio na zapad,vidjeh da su neki momci tukli nekoga starijeg tipa celavoga,debeloga ima neke tetovaze,vjerovatno ga znate vi,ja nisam iz PG...uglavnom on je uvatio sprint bjezao sa sjevera a ovi dvojica ga vatali,komedijaa,smija sam se vala![]()
Vjerovatno je bio onaj H... iz K.City
Dosao je na tribinu coek iz grupe koju smo pocerali s tribine, izbacili ga i to je to. Nista strasno.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sa tim opisom nema ko drugi bit))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bice da je ona,ne znam sto je stvarno i frka izmedju te dvije grupe,cijenim da je politika i nacionalnost uradila svoje.Steta sto rade,sve manje ih je(nas)
Podgorica Podgoricanima!
Jel moguće da velike patriote i zakleti Varvari sa Konika nijesu više na tribinu...Ne pratim odavno...
#fakenews
Prvi klub iz Crne Gore koji se plasirao u prvu ligu SFRJ jeste Sutjeska iz Niksica.
Kad smo mi uzivo gledali CZ,Dinamo i ostale velikane,Podgoricani su to zadovoljstvo mogli priustiti samo preko tv-a.A Barani nisu znali koji je to uopste sport!
17.5.1988
Sutjeska-Dinamo Zg 3:0 (strijelci Djukic,Borovnica i Rakojevic)
Sutjeska-Hajduk Split 3:2 (Radinovic,Vukovic,Bozovic-Bursac 2x)
Dinamo Zg-Sutjeska 2:2 (Boban,Z.Cvjetkovic-Rakojevic,Bozovic)
Last edited by grmalj; 07-12-14 at 22:42.
jesu li bas H... prebili? E lijepo bogomi.
da nije neko iz Vandalsa sudjelovao?
Prestao je Konik na sjever, makar sto se utakmica Buducnosti odavnooo, da bude. Posvadjali su ispred sportskog, pred finale LS onomad kad osvojise. Dosli su tad Konicari sa crnogorskom zastavom, i pjevali "ti si nasa prva ljubav...". Srpski orjentisana strana im govori da maknu zastave, a svi grdni majci bili pa se tu pokoskali malo, jedni drugima majke psovali, na kraj Konicari nisu ni usli u salu, i od tad se tripuju da su kao neki Zabranjeni![]()
Znaci sad je sjever srpska tribina? Nisam u toku...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa vazda je i bio. Podgoricka skupstina i to.
Taj celavi,nemam pojma ko je (vjerovatno je taj sa Konika sto ga pominjete,jer je identican opisu) dobio je dobre batine 2-3 momka su ga utukli,pucalo mu je na sve strane i nogama i rukama po glavi,jedva izvuce glavu i uvati sturu sa tribine,jedva pobjeze,a bio je sam,mislim da niko nije bio sa njim...a sto je bio razlog nemam pojma,jer nisam gledao put sjevera dok nije nastalo to koskanje,vjerovatno sama njegova pojava na tribini,nemam pojma,lupam...tu predstavu je gledao bukvalno citavi Zapad i stvarno je zalosno sto se radi,ja nisam iz PG,pa nisam upucen u te sukove Konika sa ostalima![]()
Last edited by Pterodaktil; 08-12-14 at 12:57.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/istra...tanja-utakmica
Više državno tužilaštvo otvorilo je, po nalogu inspektora UEFA, istragu protiv fudbalskih klubova Čelik i Zeta zbog sumnje da su učestvovali u namještaju utakmica i tako ostvarili nelegalnu dobit višu od milion eura, piše Dan.
Ihaaaa.ako je to ozbiljno, a mislim da kod nas ne moze biti koliko god UEFA pritiskala, bice cudo.namjestaju, klepaju pare a igracima ni centa...xaxaxa
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks