Kolektivno lomljenje poslovnica.
Tu es mon héro!
Ako si kupio lap-top na 24 rate, onda ne znam kako ti nije rečeno da si na isti broj mjeseci opet produžio ugovor?
Ili ti je možda rečeno, a trebalo bi da jeste, nego nisi obratio pažnju.
Kod njih se na dvije godine produži ugovor, ako si rekao dobar dan, kad uđeš u poslovnicu... I baš se čudim kako su mi "samo" na godinu dali ovaj ugovor za Maxi paket.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Možda nisi ni ti dobro čuo
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Gosn Prezla,koliko staje uvodjenje fixnog telefona?
Ljudi kako da otkacim ove matrakke ,meni je istekao ugovor davno a racuni mi dolaze svaki mjesec.sta da radim ima extra tri flat 2
e jbg ne mogu sad da sjetim kako je tačno bilo ali jbg kriv sam što ne čitam ono što potpišem.ovo mi je škola za ubuduće![]()
drug podješ fino u poslovnicu i kažeš im da ti je istekao taj ugovor i fino predješ nešto drugo ili čak ako želiš da odustaneš od njihovih uslugamoj savjet podji odmah u ponedeljak i sredi odmah to.
meni su rekli da za Maxi paket (a uzeću ga, ionako plaćam 43 eurapaket od 38 eura + arenu) mogu da potpišem na godinu ili dvije...zavisno od toga na koji period potpišem ću imati onih 500 minuta prema svim mrežama besplatnih razgovora a maxi mi ostaje i nakon isteka ugovora...po ovoj cijeni...eto tako od iduće nedjelje sam na maxiju
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Meni danas cio dan zastaje tv, mobilni i internet, kakva je kod vas situracija?
Koja je prica sa Arenom 5? Ja placam Arena paket a ne mogu da gledam ITA ligu jer se utakmica Intera veceras prikazuje na Arena 5 kanalu koji ja nemam.
I meni za Maxi paket ugovor važi godinu dana.Rekoše mi u poslovnicu,bar ova cura što je tada radila, da ugovore pravi na godinu dana.
A kako da podesim rezoluciju, ubi me ovo crnilo okolo.Znam na onaj noviji daljinski ali ja imam onaj što ima TV/STB?
Dugme ispod broja 9... I izaberes "Razvuceno"
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad smo vec dobili taj sport klub, mogla bi da upane i arena 5 valjalo bi do nocas, a nije loše ni do sjutra veče, hvala
Mene je idol da budem trener
Ma lupeta ovaj
Ne lupeta. Zovnite korisnicki centar pa restartujte risiver i to je to.
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koci li vam extra tv ? svakih 3 min mi prekida tv ,internet i telefon,dolazili su da mi mijenjaju resiver,radilo jedan dan i opet ista prica....ja ne znam sto je ovo,ima li jos ko problema,pocinje da mi ide ovo na zivce,tobos je sad zbog vremena ,malo vjetra dune ka da je smak svijeta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks