Kad vas zovnu iz DHL-a odete tamo i podignete robuljinu. I ponesite kopiju licne karte, svoje i onoga na cije je ime posiljka.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
narucio jednu stvarcicu iz USA, prodavac 1/1, shop njegov za te stvari bas ono 99,9% ocjene. i naravno sad vidim nidje ni traga ni glasa da pratim posiljku, pitam ga za objasnjenje( a dobio sam tracking broj) - usps first class does not have online tracking.
hah znaci platis tamo 30e da bi sve bio siguran i na kraj ne mozes da pratis item, moze valjda on, ali ja ne. san
f6
Kad vas zovnu iz DHL-a odete tamo i podignete robuljinu. I ponesite kopiju licne karte, svoje i onoga na cije je ime posiljka.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Narucih nesto sa eBaya sto je imalo bas nisku cijenu i pretpostavka je bila da se radi ili o prevari ili o ukradenoj robi... Preveliki bi srecnik bio da mi se 2x zalomi tako dobra trgovina... Poslije 5 dana od shippinga dobijam mail od eBaya da je ovaj prodavac banovan i da ako mi ne stigne posiljka sve ce mi refundirati...
Ja se nadam da ce sve stici, a refund mogu svakako da dobijem jer nikakav tracking nije prodavac ostavio...
Originally Posted by Nk-001
Kakve lopuže.
Gandalfe to ti ne znam, posto sam iz PG vazda idem sam da podignem. Imas na sajt br telefona, sigurno ce se javit.
DHL ti je malo prije aerodroma Golubovci, zuta kuca s desne strane, cim se predje onaj mali nadvoznjak. Ne naplate ti nista a dobra stvar je sto se vise ne ide na carinu na aerodrom jer se tamo okapavalo.
Vise ne mora uopste da se ide na carinu, jel?! To je onda odlicno. Ja sam prije jedno mjesec-dva bio da podignem paket od SD-a i odma su mi ga dali, nisam isao na carinu. Mislio sam da je to slicajno, mozda zbog guzve toga dana pa da ubrzaju ili nesto... Jos sam ih pitao kao zasto, nego mi onaj nesto promrmlja, shvatio sam ga kao -to samo danas.
Kako sa DHLom do ostalih cg. gradova?
SGS4 feat. Tapatalk - Wasted Hours
The more things change, the more they stay the same.
Sto se tice relacije Dhl-carina, ukoliko su iz dhl poslali papire sa sd djuture (to valjda rade samo sa SD posiljkama, zbirno posalju papire za sve posiljke koje su stigle tog dana) i carina ih obradila, dobicete robu odmah u dhl-u... Ali ukoliko nijesu stigli to da urade, moracete vi sami da nosite papire...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Desava li vam se da vam dodje prazan paketic, onaj celofanski, i nekako specificnog oblika i ne znas je li otvaran/neotvaran. I jos naljepnica sa njega izlizana da se jedva zna o cemu se radi...
Glupi USB koji vjerovatno ne bi ni radio kako treba, s obzirom na cijenu, ali tacno kao da ga neko uzeo.
Da nemaju turci neki sajt na foru AliExpressa da dostavlja džabe na Balkan?
nesto na foru "internet pijace" poput aliexpressa cisto sumnjam.znalo bi se.
Mozda neki individualni sajt...
narucih sa SD-a i naplatise mi 14.99 delivery. Jel to do DhL-a ili na kucnu adresu?
One Ring to Rule them all...
22 sam narucio robu sa BB i od 26tog stoji: Processing completed at origin
Sto im znaci to? DHLom se valjda salje..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
ljudi, imate li neki EU sajt (mada moze i US) za prodaju adidas patika? ali bas svih mogucih modela, najnovijih po mogucnosti?
Na SD imaš pofinu kolekciju, za druge ne znam nešto, tj nisam naručivao.
4,5 kg cini mi se da je tezina. Hvala ti
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Imas na ovom sajtu http://www.jdsports.co.uk/home , ali ja evo dva mjeseca se prepisujem sa njima. Nasla sam i ja sebi neke super patike, i pise da ima dostava za Crnu Goru, i ima je na listi zemalja u koje dostavljaju, i potvrdili su mi na mail, ali kada se ulogujes za svoju adresu ne mozes izabrati Crno Goru. To je sitan propust, smao da se ubaci u tu padajucu listu ali zaludu.
Imas i ovdje, imaju za ans dostavu http://www.spartoo.eu/adidas-Performance-b24-men.php
Zna li ko sto je ovo ***** zaglavilo odje?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks