natgeo hd nije titlovan jer se ne radi titl za naše zemlje
takodje i još par kanala iz istih razloga - za njih nisu uradjeni prevodi
a hoće li ikad biti to je pitanje za vlasnike tj kuće koji proizvode te kanale
Nat geo HD je titlovan
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
natgeo hd nije titlovan jer se ne radi titl za naše zemlje
takodje i još par kanala iz istih razloga - za njih nisu uradjeni prevodi
a hoće li ikad biti to je pitanje za vlasnike tj kuće koji proizvode te kanale
Nat geo HD je titlovan.
![]()
Ubacuju kablove,net16 je dobar(barem meni)tehnickih problema nema(barem do sad)ta je brzina.Kvalitet slike dobar.
Isplati se jer ne placas nikakvu pretplatu(kao sto bi npr. placo za fixni 6e)i net ti je jeftiniji nego kod t-coma.E sad,pitanje je dje zivis(tj. da li su provukli kablove do tebe)...
Dao sam primer, samo bih zelio da se potrude i da sve prevedu...
Momci treba pomoc. Od pocetka imam njihovu digitalku, znam da sam tada se o jadu zabavio da nadjem kanale, Philips je TV i CAM modul u njega. Isao sam na instaliranje kanala pa onda izabrao zemlju Njemacka po preporuci nekoga od vas. Sad sam isto odradio da nadjem sve ove nove kanale i da ih onda azuriram al vidim da su opet razbacani do beskonacnosti..TV nadje 116 digitalnih i 60 analognih cini mi se, al ja pola ne mogu da nadjem niti radi...od 605 mjesta su analogni pise.
Je li se mijenjala procedura trazenja i instaliranja kanala ili sto da radim?
Last edited by Black; 05-12-14 at 15:19.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
nat geo hd nije u ponudi m-kabla , a ovaj drugi nat geo hd je titlovan
Nat geo wild...
A zna li neko meni da kaze placa li se dodatno cam modul ako sam vec postojeci korisnik.
Trenutno signal hvatam preko tv antene.
Budućnost
Vjerovatno misli na analogni kabl. Lici na onaj od spoljne antene.
Ja se samo pitam da li ovi na 18000 rade u mkabl ili sta? Stigao mi je racun 38.59e kako i zasto niko ne zna...jos me ona na 18000 ubjedjuje da mi je to sa nekim zaostalim dugovanjem...sto sigurno nije tacno
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li đe tih CAM modula da se kupi? Stvarno im neću plaćat dodatnih 5 eura za pretplatu što oću na drugi TV da ubacim digitalni signal. Još smo korisnici mkabla od starta, sad uveli digitalni tv i internet. Malo je seljačka ta politika, al ajde..
jeste. na koaksijalni 'kabel' misli.
To ces morat kupit kod njih (CAM). Ako neces onda bi u najboljem slucaju mogao da uzmes risiver(koji bice da vec imas) i da dupliras sliku preko nekog parceta elektronike koji neko prodaje cak i na ovom forumu.Ali ne znam sad tacno kako se zove.Trazi po forumu. Tako bi na 2 TV-a imao istu sliku.To je za digitalni signal. Analogni mozes na 2 tv stavit.
Naracno postoje i neke nidza metode da iscupas sadrzaj iz CAM koji ti oni daju(ili risivera) i kloniras sadrzaj i ubacis ga na 'goli' CAM. To ti je ona pricha oko 'card sharinga' koliko sam provalio. Otprilike tako nekako ide. Pitaj one koji su upuceni, ja nisam.
da li vi imate cinemania+ ?
jel se pojavio RTL HR ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nisu se jos pojavili kanali iz regionalnog i filmskog paketa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks