I mene PSG zeznuo... Mada sam bio svjestan da moze da bude x bez problema nego eto...
Prokleti j*beni internet... Ima jedan lik na Vukajliji od kojeg tu i tamo prepisujem poene igraca, juce ispratio fudbal, taman mislio da prepisem ali poceo internet da mi trokira i rekoh valjda nece pogoditi jer kad sam ga ja pratio znalo je i podosta parova da ga obori mada je dosta puta pucao samo na jednom a jednom je i dobio. I bas danas dobije, kvota 70 a i na jednom drugom tiketu isto kosarka ga obori samo jedna.
I mene PSG zeznuo... Mada sam bio svjestan da moze da bude x bez problema nego eto...
Hahhaha pitam se ima li ih ovakvih svuda![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Volim ja Kavanija kao igraca... A i nerealno je da favoriti uvjek pobjedjuju, makar u gostima.. Jbg...
Nego imam ono penalsko razmisljanje u takvim slucajevima 'hmmm, mirise mi na x'... 'Mmmm, x2 je mala kvota'... 'Dako ih dobiju ovaj put, ipak im trebaju bodovi da stignu Marsej a oni su 'kiksali' dan ranije....
Prekjuce sam npr uhvato Marseja jer sam odigrao x2, ali nemam uvjek tu disciplinu..
Ponekad mi se cini da bih bolje prolazio da cesce igram x u takvim situacijama...
Ja sam ga volio dok nijesam češće PSŽ igrao. Jer svaki put se spetlja kad treba da riješi meč. Takav nije makar u Napoli bio. Evo sinoć mu dolazi lopta na 12m, samo da opali fino u prazan suprotni ugao, on neshvatljivo ide par koraka i onda nije mogao da dobro zategne nogu, opuca kao amater. Pa čekaj prijatelju, ko je tebe, klepetinu od 2m učio da u takvim situacijama ideš par koraka, sa 2 igrača na leđima?
I znam da danas je danas
Moguce.. Istina je da ga nisam previse gledao posle Napolija.
Nego generalno pricam o kladionici i iksevima u takvim situacijama, ne o pojedincima...
Mislim da cu preskocit danasnji dan sto se kladionice tice...
Istina živa. Da sam igrao svaki put iks u takvim situacijama, sigurno bih bolje prolazio. Nego ko će da nateže ebeni iks
Tako u košarci, kad mi je granica tu neđe, uvijek igram više. Daj da natežem koševe, a ne da strecam kad se god neko na trojku digne. Ili da natežem da neki igrač slomije nogu kad ga krene ili da ima Jovovića za trenera, pa ga izvede poslije serije.
I znam da danas je danas
Zna li ko kako da podignem pare aa bet365, ne moze mi preko kartice treba neki racun iz banke. Je l treba neki specijalni ili moze obicni?
Hvala brate![]()
Na bet365 meni nije nista dodatno trebalo, samo withdraw i prebaci mi na karticu odmah.
Commando,sta se danas igra u Tuzi? Imate li kakvih prijelaza?
Od mene za danas Mordovia-Dinamo Moscow 5+
Kvota od 7.00 do 10,kako u kojoj kladionici.
Lyon 1
Sampdoria 1
Kaljari 1
Midlend GG
6kv
Mislim da ovo mora doc.
Cagliari-Modena 3+ 1.75
Kombinujte sa još parova.
za danas:
lion x-1 4.3
spartak moskva 1-1 2.25
sa 5 e 48
nikad ne igram prelaze,ali je ponuda slaba
Esbjerg 1
Asteras 2
Spartak 1
Ofi krete 0-2
Trabzon 3+
evo vam kvota oko 10-11
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Hahhahahhaahahahahah
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Danas nema ni 10 parova u ponudi... Nista skrojicu nesto, ukombinovacu i sa nekim vasim tipovima tek kvotu 2 da namaknem da dupliram nekih 8-10 €
Od parova danas ne znam ni sta bi prognozirao, Lyon bi morao doci 1, nerealno je da od 3 najjaca francuska kluba u istom kolu ne moze nijedan da pobedi i to vezati sa 3+ mozda. Kupove izbegavam ali Steaua nije lose probati 2 i vezati na jacim sa 2-3.
Decooo imam osjecaj da dobijam danas![]()
Spartak 1-1
Lyon 1-1
Sampdorija 1-1
Kvota 10 u olimp
There are currently 47 users browsing this thread. (0 members and 47 guests)
Bookmarks