ne mozes ti to dokazat ljudima JOHN, jer masu ljudi jednom mjesecno izadje na otvoreni put pa ih boli briga, da voze svaki dan do posla u drugi grad vidjeli bi, nije poenta u 10 min, no pola sat sat, mjerite kolko vam treba kad idete po ogranicenju, ili kad dzukele naprave kolonu pa voze 40-50 na sat.
To je to.
Grmalj, ocigledno ne zavisis od auta ili nisi vezan direktno za njega pa ti i nije toliko stalo, ili ne provodis toliko vremena u saobracaju pa te i nije briga. Niko ne kaze da treba da se vozi 140, ali tebi nije terorisanje ako neko vozi 15-20 km/h ispod ogranicenja? Ne znam onda sto da ti kazem, osim da se divim tvojim celicnim zivcima. Nismo svi isti.
10 min danas, 10 sutra i 10 za 10 godina pa vidji dje ti je vrijeme otislo koje si mozda bolje mogo iskoristit, umjesto guslajuci za zenom koja se odsjekla i ne smije da predje vise od 40km/h.
Ima na ovaj forum svetaca u saobracaju, vise nego svetaca na nebu.
Evo vam samo jedan od mojih dana,pa mi strucnjaci sracunajte kolko vremena izgubim
Pg-Tv-Ul-Pg-Ul-Nk-Pg
A to mi nije cak ni najgora relacija,i zamisli da za svakim juncem od vozaca guslam 40km/h?
10-20km/h preko ogranicenja je optimalna voznja...ko ide po ogranicenju vec usporava a ne neko ko ide ispod ogranicenja...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kakve veze ima sad treca traka?Jesi li ti normalan?
Kad pravi kolonu od 20+auta zbog svoje spore voznje to nije ugrozavanje?Pocni malo da vozis na otvoreno pa se vrati da pricas ovdje
Sit sam vozaca koji sitnicu ne prelaze(ili ne daj voze DG vozaci),i kad dodju da pricaju o voznji a o istoj nemaju pojma
Smeta mi to sto svi ti "novi" clanovi pisu gluposti dok ne ispune 50 postova i onda pravac oglasi...
Najbolje je kad se prestavljaju kao zensko, da ne bi dobiLE ban.![]()
Novi chlan treba da popije ban
Ko neko ko predje mjesecno tu do 5.000km mjesecno (a nijesam ni taksista niti trgovacki putnik) moram rec da su ovi sto voze 20 ispod dusu dali da nerviraju ljude i razumijem Johna o cemu prica, ali uvijek krecem od toga da sam ja nekad davno bio pocetnik pa sam mozda i ja nekog nerviro...
Svakako, njih se manje 'plasim' no onih sto voze bez svjetala po mraku (jer su ili ludi ili pijani), onih sto voze samo sredinom, ili onih koji od tackice na horizontu do prolijetanja pored mene oposle sve u treptaj oka... Smatram da me oni mnogo manje ugroze u saobracaju time sto cu za jedje da 'guslam' za njima nego kad neki brato zapuca na punu pred krivinu da oplte kolonu jer vjerovatno ima sesto/sedmo culo pa zna sta mu ide u susret ili onih koji namjerno upadaju u makaze da vide moze li bembara izvuc...
Ne kazem da treba guslat putem, ja sam iz mnogo razloga doso na to da vozim tu do 10-20 preko ogranicenja i da mi je fino...
Da se ne lazemo, nemamo mi puta u CG za voznju od 120+ jer time pored svoje glave u torbu stavljas jos ko zna koliko tudjih
Idite 10-15 preko i nece biti frke.
Mrzim ove sto guslaju...
TAKUMI
recimo da je kod nas max 80km/h i recimo da neko tuda vozi 50, za takvog mi treba dva treptaja oka da ga obidjem...sto dramite koji k...
Ogranicenja su nam iz doba sedamdesetih i realno se moze vozit 10-20 preko ogranicenja bez ikakvog rizika cak i po kisi.Ali voznja ispod ogranicenja je van mog opsega shvatanja. Ali obicno najvise komentara ima od vozaca koji predju 5000km godisnje plafon ili su pocetnici.
E pa da je sreće i normalnog sistema postojali bi znakovi za najmanju dozvoljenu brzinu
Aj' ne laži
Ja jesam u tom komšiluku pa kada vidim da neko daje žmigavac prekrstim se(nemam mjesta u kolima da bih kleknuo) i zahvalim nekom od bogova
Ovdje se ljudi ponašaju kao da nikada u kružnom toku nisu vozili, ne zna se ko skreće iz koje trake, primjetio sam da BUKVALNO NIKO NE DAJE ŽMIGAVAC KAD IZLAZI IZ KRUŽNOG
Pošto je zbilja zajebano naći parking mjesto ljudi se ne obrću na to da li će nekoga zatvoriti (ili čak zatvoriti čitavi parking)
Last edited by Rakun; 03-12-14 at 19:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto pomenu zatvaranje na parking,prije neki dan istovaram robu u novi voli na zlaticu i doslo vrijeme da krenem kad ono...
Cekao 15 min dok se gospodin udostojio da izadje iz prodavnice... A ovo mi se desava 10ak puta dnevno svaki dan.... Toliko o kulturi
Sto mu nisi polomio zmigu?
TAKUMI
Pošto neko pomenu treću traku... Jeste li primjetili fenomen da npr ovi što guslaju 20 ispod ograničenja, čim se uključe na 3 trake doživljavaju transformaciju... Odjednom Yugaš koji je guslao na vrhu kolone ubrzava bez problema do 80-90 km/h tako da ga rijetko koje auto pretekne, i onda čim se završe 3 trake opet ista kolona nastavi sa guslanjem, kao i prije 3 trake...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
E, mene tu jebe puna (i nepregledne krivine). Jedan kickdown i sve postane proslost.
TAKUMI
znas kako - ogranicenja jesu stara, ali su putevi isti, a auta vecinom iz doba tih ogranicenja... ne mozes pisat ogranicenje po prosjecnom ili najboljem autu na putu... neke krivine moze proc modernijim kolima mnogo brze nego golfom - a da se ne lazemo golf (i auta starija od 15-20 goidna) su i dalje okosnica naseg voznog parka
da je srece i postovanja pravila kruznog toka NIKOM ne bi trebao zmigavac u kruzni tok... kruzni tok ima svoja pravila i ako se vozaci pridrzavaju istih (sto nije slucaj kod nas) ne dolazi do kolizije vozila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks