Page 419 of 875 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... LastLast
Results 10,451 to 10,475 of 21860

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ne mozes ti to dokazat ljudima JOHN, jer masu ljudi jednom mjesecno izadje na otvoreni put pa ih boli briga, da voze svaki dan do posla u drugi grad vidjeli bi, nije poenta u 10 min, no pola sat sat, mjerite kolko vam treba kad idete po ogranicenju, ili kad dzukele naprave kolonu pa voze 40-50 na sat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by uprolazu View Post
    e to je živa istina. Što će jadni glupi ljudi, nekima je to jedina prilika da neđe prvi budu...
    Ili im je ona rabota mala,pa lijece komplekse.

Kazu Tivat-Budva ili Pg-Nk....a tu vozio 140km/h ili 35km/h,doci ces za 10-15 minuta manje-vise.Ako te jos zakaci semafor ili kolona,onda nema ni jadne ustede od 10 minuta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    ne mozes ti to dokazat ljudima JOHN, jer masu ljudi jednom mjesecno izadje na otvoreni put pa ih boli briga, da voze svaki dan do posla u drugi grad vidjeli bi, nije poenta u 10 min, no pola sat sat, mjerite kolko vam treba kad idete po ogranicenju, ili kad dzukele naprave kolonu pa voze 40-50 na sat.
    To je to.

Grmalj, ocigledno ne zavisis od auta ili nisi vezan direktno za njega pa ti i nije toliko stalo, ili ne provodis toliko vremena u saobracaju pa te i nije briga. Niko ne kaze da treba da se vozi 140, ali tebi nije terorisanje ako neko vozi 15-20 km/h ispod ogranicenja? Ne znam onda sto da ti kazem, osim da se divim tvojim celicnim zivcima. Nismo svi isti.

10 min danas, 10 sutra i 10 za 10 godina pa vidji dje ti je vrijeme otislo koje si mozda bolje mogo iskoristit, umjesto guslajuci za zenom koja se odsjekla i ne smije da predje vise od 40km/h.

Ima na ovaj forum svetaca u saobracaju, vise nego svetaca na nebu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo vam samo jedan od mojih dana,pa mi strucnjaci sracunajte kolko vremena izgubim
    Pg-Tv-Ul-Pg-Ul-Nk-Pg
    A to mi nije cak ni najgora relacija,i zamisli da za svakim juncem od vozaca guslam 40km/h?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    To je to.

Grmalj, ocigledno ne zavisis od auta ili nisi vezan direktno za njega pa ti i nije toliko stalo, ili ne provodis toliko vremena u saobracaju pa te i nije briga. Niko ne kaze da treba da se vozi 140, ali tebi nije terorisanje ako neko vozi 15-20 km/h ispod ogranicenja? Ne znam onda sto da ti kazem, osim da se divim tvojim celicnim zivcima. Nismo svi isti.
    Priznajem da narocito nisam vezan za auto.I ne putujem cesto u druge gradove.Da svakodnevno putujem mozda bih drugacije razmisljao.
    I dalje ostajem pri tvrdnji da je voznja 15-20km/h ispod ogranicenja smijesan prekrsaj u odnosu na voznju od 110 km/h.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

10-20km/h preko ogranicenja je optimalna voznja...ko ide po ogranicenju vec usporava a ne neko ko ide ispod ogranicenja...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Evo vam samo jedan od mojih dana,pa mi strucnjaci sracunajte kolko vremena izgubim
    Pg-Tv-Ul-Pg-Ul-Nk-Pg
    A to mi nije cak ni najgora relacija,i zamisli da za svakim juncem od vozaca guslam 40km/h?

Zasto su ti krivi "junci"(kako ih nazivas) ako nasi putevi nemaju trecu traku,osim na pojedinima mjestima? I sad posto nemamo trecu traku,ti ces da vozis brzo i ugrozavas druge zivote?

Onaj ko vozi 40km/h ne ugrozava tudje zivote.TUDJE ZIVOTE!!!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakve veze ima sad treca traka?Jesi li ti normalan?
    Kad pravi kolonu od 20+auta zbog svoje spore voznje to nije ugrozavanje?Pocni malo da vozis na otvoreno pa se vrati da pricas ovdje
    Sit sam vozaca koji sitnicu ne prelaze(ili ne daj voze DG vozaci),i kad dodju da pricaju o voznji a o istoj nemaju pojma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto je ova navalica sa "novim clanovima" i to vazda na ovaj podforum...
    Možeš li meni pošto sam nova, pa baš ne razumijem kako ovo sve ide, a i iz malog sam mjesta, da objasniš što ti tačno smetaju novi članovi? To me baš interesuje sad

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Smeta mi to sto svi ti "novi" clanovi pisu gluposti dok ne ispune 50 postova i onda pravac oglasi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Najbolje je kad se prestavljaju kao zensko, da ne bi dobiLE ban.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novi chlan treba da popije ban

Thanks Thanks Given 
    1,805
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Ko neko ko predje mjesecno tu do 5.000km mjesecno (a nijesam ni taksista niti trgovacki putnik) moram rec da su ovi sto voze 20 ispod dusu dali da nerviraju ljude i razumijem Johna o cemu prica, ali uvijek krecem od toga da sam ja nekad davno bio pocetnik pa sam mozda i ja nekog nerviro...

Svakako, njih se manje 'plasim' no onih sto voze bez svjetala po mraku (jer su ili ludi ili pijani), onih sto voze samo sredinom, ili onih koji od tackice na horizontu do prolijetanja pored mene oposle sve u treptaj oka... Smatram da me oni mnogo manje ugroze u saobracaju time sto cu za jedje da 'guslam' za njima nego kad neki brato zapuca na punu pred krivinu da oplte kolonu jer vjerovatno ima sesto/sedmo culo pa zna sta mu ide u susret ili onih koji namjerno upadaju u makaze da vide moze li bembara izvuc...

Ne kazem da treba guslat putem, ja sam iz mnogo razloga doso na to da vozim tu do 10-20 preko ogranicenja i da mi je fino...

Da se ne lazemo, nemamo mi puta u CG za voznju od 120+ jer time pored svoje glave u torbu stavljas jos ko zna koliko tudjih
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Idite 10-15 preko i nece biti frke.
    Mrzim ove sto guslaju...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

recimo da je kod nas max 80km/h i recimo da neko tuda vozi 50, za takvog mi treba dva treptaja oka da ga obidjem...sto dramite koji k...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Ogranicenja su nam iz doba sedamdesetih i realno se moze vozit 10-20 preko ogranicenja bez ikakvog rizika cak i po kisi.Ali voznja ispod ogranicenja je van mog opsega shvatanja. Ali obicno najvise komentara ima od vozaca koji predju 5000km godisnje plafon ili su pocetnici.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Oni koji voze ispod ogranicenja ne ugrozavaju niciji zivot? Ne, jel? Ako je ogranicenje 50 km/h a on/ona vozi 35 km/h i ladno izbaci ruku kroz prozor i kulira, TIME STVARA JOS BAREM 10 nervoznih vozaca (izmedju ostalog i mene) i ljudi iza sebe koji mozda zure i koji ce nepromisljeno uraditi glupost, preticati, dobiti kaznu, udariti nekog, sve zato sto je taj idiot vozio 15km/h ISPOD OGRANICENJA. To u grad i nije toliko strasno koliko je na otvoreni put. Ja bih tu pisao kazne isto kao za prekoracenje.
    E pa da je sreće i normalnog sistema postojali bi znakovi za najmanju dozvoljenu brzinu

Da dodam samo: Ko je bio tu u komsiluk u Beograd, vidio je kako se gore vozi, gore se samo pici, gas i kocnica. Lakse je gore vozit nego kroz Podgoricu, dje je zmigavac nepoznata stvar.
    Aj' ne laži
    Ja jesam u tom komšiluku pa kada vidim da neko daje žmigavac prekrstim se(nemam mjesta u kolima da bih kleknuo) i zahvalim nekom od bogova
    Ovdje se ljudi ponašaju kao da nikada u kružnom toku nisu vozili, ne zna se ko skreće iz koje trake, primjetio sam da BUKVALNO NIKO NE DAJE ŽMIGAVAC KAD IZLAZI IZ KRUŽNOG
    Pošto je zbilja zajebano naći parking mjesto ljudi se ne obrću na to da li će nekoga zatvoriti (ili čak zatvoriti čitavi parking)
    Last edited by Rakun; 03-12-14 at 19:24.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sto pomenu zatvaranje na parking,prije neki dan istovaram robu u novi voli na zlaticu i doslo vrijeme da krenem kad ono...
    Cekao 15 min dok se gospodin udostojio da izadje iz prodavnice... A ovo mi se desava 10ak puta dnevno svaki dan.... Toliko o kulturi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sto mu nisi polomio zmigu?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Pošto neko pomenu treću traku... Jeste li primjetili fenomen da npr ovi što guslaju 20 ispod ograničenja, čim se uključe na 3 trake doživljavaju transformaciju... Odjednom Yugaš koji je guslao na vrhu kolone ubrzava bez problema do 80-90 km/h tako da ga rijetko koje auto pretekne, i onda čim se završe 3 trake opet ista kolona nastavi sa guslanjem, kao i prije 3 trake...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E, mene tu jebe puna (i nepregledne krivine). Jedan kickdown i sve postane proslost.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Sto mu nisi polomio zmigu?
    Nisam neko ko ce ostetit tudje auto,nije auto krivo sto ga vozi retard

Thanks Thanks Given 
    805
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Nisam neko ko ce ostetit tudje auto,nije auto krivo sto ga vozi retard
    Auto je parče lima/plastike, to je stvar. Auto ne osjeća krivicu.
    Što bi ti onda?
    Lomi toooo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Pošto neko pomenu treću traku... Jeste li primjetili fenomen da npr ovi što guslaju 20 ispod ograničenja, čim se uključe na 3 trake doživljavaju transformaciju... Odjednom Yugaš koji je guslao na vrhu kolone ubrzava bez problema do 80-90 km/h tako da ga rijetko koje auto pretekne, i onda čim se završe 3 trake opet ista kolona nastavi sa guslanjem, kao i prije 3 trake...
    Svaki dan se srijecem sa ovim,to je fenomen velikog dijela PG vozaca zvani "na pravinu smrt u krivinu trt"

Thanks Thanks Given 
    1,805
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by dynamite View Post
    Ogranicenja su nam iz doba sedamdesetih i realno se moze vozit 10-20 preko ogranicenja bez ikakvog rizika cak i po kisi.Ali voznja ispod ogranicenja je van mog opsega shvatanja. Ali obicno najvise komentara ima od vozaca koji predju 5000km godisnje plafon ili su pocetnici.
    znas kako - ogranicenja jesu stara, ali su putevi isti, a auta vecinom iz doba tih ogranicenja... ne mozes pisat ogranicenje po prosjecnom ili najboljem autu na putu... neke krivine moze proc modernijim kolima mnogo brze nego golfom - a da se ne lazemo golf (i auta starija od 15-20 goidna) su i dalje okosnica naseg voznog parka

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    E pa da je sreće i normalnog sistema postojali bi znakovi za najmanju dozvoljenu brzinu

Aj' ne laži
    Ja jesam u tom komšiluku pa kada vidim da neko daje žmigavac prekrstim se(nemam mjesta u kolima da bih kleknuo) i zahvalim nekom od bogova
    Ovdje se ljudi ponašaju kao da nikada u kružnom toku nisu vozili, ne zna se ko skreće iz koje trake, primjetio sam da BUKVALNO NIKO NE DAJE ŽMIGAVAC KAD IZLAZI IZ KRUŽNOG
    Pošto je zbilja zajebano naći parking mjesto ljudi se ne obrću na to da li će nekoga zatvoriti (ili čak zatvoriti čitavi parking)
    da je srece i postovanja pravila kruznog toka NIKOM ne bi trebao zmigavac u kruzni tok... kruzni tok ima svoja pravila i ako se vozaci pridrzavaju istih (sto nije slucaj kod nas) ne dolazi do kolizije vozila
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Page 419 of 875 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)