Sto bi sa ovom anketom, ovom narodu ocigledno ne ide pjena na usta cim se pomene nato ...
DA
NE
Ne znam ili nemam još neko mišljenje o tome
Ok.Izvinjavam se, moja greška
Last edited by Rakun; 03-10-14 at 15:16.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto bi sa ovom anketom, ovom narodu ocigledno ne ide pjena na usta cim se pomene nato ...
Podrška NATO-u među Crnogorcima je 39.8% po CEDEM-ovom istraživanju. Dakle, ako se uzme u obzir da je nekih 20-ak procenata neopredijeljeno, 40% je protiv.
A na ovom forumu čovjek stekne utisak da smo mi, Crnogorci koji se protive ulasku statistička greška i izdajnici roda svoga![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
47,5 % biraca u Podgorici je glasalo za Miga Stijepovica kao gradonacelnika i ja sad treba da vjerujem da iko od njiih ima stav o pristupanju NATO paktu suprotan od onoga sto kaze Milo???
NATO ima podrsku minimum onoliko biraca koliko je glasalo za vlast a i pokoji procenat vise-sve ove ankete su dimne zavjese.
Po cedemu 35%. Odbije se naduvanih 7.5% i dodje se do 26.4. I to je mnogo, previse. Da je dps jos malo suzdrzaniji, podrska bi bila jednocifrena.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Realno da sjutra bude referendum o pristupanju DA bi lagano glasalo nekih 60-70%....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
nevjerovatno koliko neki od vas istinski imaju problema sa realnošću ili ne znate ili ste papagaji ili ste anti. jeste vi Crnogorci koji ste protiv NATO pakta pješaci ili koristite autobuse, vozove, avione, kola? vi bi da koristite svjetsku energiju a da nemate nikakvih obaveza ili savjesti ili opredijeljenosti u svijetu? neutralni želite biti ali uz mobilne i računare... meni ne smeta razlika u mišljenju ali me vrijeđa ignorisanje naše povezanosti i odnosa sa svijetom, naročito jer ja kao Crnogorac naše plekanje u svijet vidim kao dužnost i čast, nikako kao rabotu koju treba izbjeći i od nje uteći... ili ste vi zadovoljni u ovom apatrid procjepu? ili bi vi sa Slovenima kojima su Vikinzi dali ime da se udružujete u nove skaske pa je ovo samo ambalaža? vama lično ne smeta klanje Kurda? to je OK. nije naša briga. mada eto INA ima tamo polja... no što vas briga. važno je da ste onako feelgood generally sve uz ceste i makine. **** the world. you got your phone and your tablet and your liberal stands for parties and you love pretend play.
Не знам што се пуно сјекирате око анкета. И ово што анти-НАТО има подршку ће се брзо истопити, јер и ако противници НАТО буду 100% анкетираних, фингираће се, потплатити, измислити, изманипулисати што треба, а ако ни тада не успије, неће ионако ни бити референдума. Служба врти ђе бургија неће. Што се мене тиче ми противници НАТО смо већ 2% не морају слободно да се труде.
Prosle godine je zabiljezena rekordna proizvodnja opijuma u Avganistanu.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Brod italijanske ratne mornarice u posjeti CG od 17-20 ovog mjeseca,sa sidrištem Tivat.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Ne bojim se ja NATOa nego Rusa ako udjemo u NATO
...Sve su srpske zemlje vezane u čvore
A biće još teže i biće još gore...
Last edited by Rakun; 02-12-14 at 02:09.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja ne razumijem ni kako smo do sad izdrzali bez NATO pakta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks